Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!

Ελληνίδα δασκάλα "στοχοποιείται" από τους κύκλους που ελέγχει και καθοδηγεί το τουρκικό προξενείο στη Θράκη....

Ο λόγος; Έγραψε κάποιες αλήθειες στη προσωπική της σελίδα στο facebook και τώρα οι "σκληροί" της μειονότητας ζητούν την απομάκρυνσή της. Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης καλείται να σταθεί στο ύψος του. Ελπίζουμε...
Η Ελληνίδα δασκάλα υπηρετεί στο δημοτικό σχολείο Εχίνου. Ένα χωριό που το είχαμε επισκεφθεί μαζί με τον μακαρίτη πια Γεράσιμο Αρσένη το 1994. Υπουργός Εθνικής Άμυνας τότε ο Αρσένης ,είχε ανέβει στην Θράκη για να ρίξει τις απαράδεκτες μπάρες που κρατούσαν αποκλεισμένους πληθυσμούς της Θράκης! Είχε επισκεφθεί και τον Εχίνο όπου με θράσος που ξεχείλιζε οι "προύχοντες" δήλωσαν ενώπιόν του Τούρκοι . Στα γραφεία της κοινότητας χωρίς κανένα πρόβλημα υπήρχε πορτραίτο του Κεμάλ. Το τουρκικό προξενείο δυσκολεύθηκε αρκετά με την πολιτική που είχε ασκηθεί επί Αρσένη στην περιοχή. Αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Η Τουρκία αλωνίζει στη Θράκη. Κι αυτή την απλούστατη αλήθεια έγραψε και η δασκάλα .
Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr  "σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στον μειονοτικό τύπο, δασκάλα ονόματι Daphne Stav έκανε δήλωση στο FB που στοχοποιούσε την Τουρκία, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων του Εχίνου και κινητοποίησε τον Σύλλογο Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου. Ο Σύλλογος Κηδεμόνων μαζί με τον βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ παραπονέθηκαν θέτοντας το θέμα στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου.
Η εν λόγω δασκάλα στην δήλωση της στο FB χρησιμοποίησε την φράση "η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της σε καθημερινή βάση. Το θέμα είναι η Ελλάδα τι κάνει ; Και επιτέλους όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο, για την υπέροχη Τουρκία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να μείνει εκεί¨.
Στην μειονοτική κοινωνία συζητείται το αν θα μεταφερθεί ή όχι το θέμα στην ελληνική βουλή όπως και η απάντηση του υπουργού Παιδείας".
Περιμένουμε κι εμείς την απάντηση του υπουργού Παιδείας, η οποία δεν φανταζόμαστε ότι μπορεί να είναι διαφορετική απ΄ αυτή της δασκάλας. Όποιος .πνίγεται τόσο πολύ στη Θράκη δεν έχει παρά να πάει στην "φιλελεύθερη" Τουρκία ,όπου οι φυλακές όλο και γεμίζουν.
 militaire.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. Η Ελληνίδα δασκάλα θα παραμείνει στην Θράκη και να απομακρυνθούν όλοι οι Τούρκοι και λοιποί ανθέλληνες τυχοδιώκτες. Η Θράκη είναι Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή