Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ!

Στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή "Οι Αταίριαστοι", που παρουσιάζουν, ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας, όπου και έκανε  σημαντικές...


αποκαλύψεις για το επερχόμενο φιλο-ρωσικό κόμμα και το αναδυόμενο φιλο-ρωσικό κανάλι, που από μέρα σε μέρα αναμένεται να σκάσουν σαν βόμβα. 
Όπως αναφέρει το greek1.blogspot.com, πρόκειται για προσωπικό ρεπορτάζ του Κυριάκου Βελόπουλου, σύμφωνα με το οποίο φαίνεται πως οι ζυμώσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.
Το φιλορωσικό κόμμα φαίνεται πως θα φέρει τα πάνω-κάτω, μια και πολλοί εί ναι οι Έλληνες που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στη Ρωσία του Πούτιν. 

4 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει λόγος για νέο κόμμα η Χρυσή Αυγή έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Ρωσίας και το κόμμα του Καρατζαφέρη το ίδιο υποθέτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκοάλλο η πολτική επιλογή φιλίας με την Ρωσία κι΄άλλο η ταμπέλλα πολιτικού κόμματος ως φιλορωσικού ευθέως.Αυτό σημαίνει ότι θα χρηματοδοτείται και πολλά άλλα. Εν, τάξει ...επιστρέφουμε στην εποχή μετά του 1821... όπου βέβαια οι Ρώσοι κάθε άλλο παρά φιλικοί ήσαν...Φυσικά ισχύει ο ισχυρισμός πως οι σημερινοί ΄Ελληνες λόγω ορθοδοξίας... έχουν στήσει ανορθόδοξα πολιτικά, πολλές ελπίδες στους Ρώσους του ΠΟΥΣΤΙΝ. όπως τον αποκαλώ εγώ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να αποκαλείς το "Πούστιν" όπως θες. Αυτό δεν αναιρεί τίποτα από αυτά που έχει κάνει για τη ΧΩΡΑ του που 20 χρόνια πριν είχε καταντήσει ΕΡΜΑΙΟ του "Δυτικού" Μπλοκ. Άνθρωπος ο οποίος ενδιαφέρεται και για κάτι άλλο εκτός από τη πάρτη του, είναι κλάσεις ηθικά ανώτερος από ΣΚΑΤΟΪΜΠΛΕ , ΜΕΡΚΕΛ κι όλα τα υπόλοιπα Ασκενάζυ Εβραιόπουλα που διοικούν αυτή τη στιγμή τη Γη (ή προσπαθούν να το κάνουν). Όσον αφορά τους εντόπιους ΠΡΟΔΟΤΕΣ (Αριστεροί Δεξιοί , Κεντρώοι στο ίδιο καζάνι) κοινωνικά ανομικά και απολύτως ανήθικα ΚΤΗΝΗ-υπάλληλοι, αυτό είναι. Και στο φινάλε, θα συμμαχούσα και με το ΔΙΑΟΛΟ αν θα μου δινόταν να πιω καθαρό ΑΙΜΑ απο ΠΑΣΟΚΟΥΣ (και ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΥΣ), αφεντικά και τσιράκια γιατί αυτοί ευθύνονται κατά 85% για το ξεπούλημα του τόπου σήμερα. Οι Δεξιοί (χαμηλού διανοητικού επιπέδου οι περισσότεροι) ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.

      Διαγραφή
  3. Γιατί αυτό το μίσος στην Ρωσία; Δεν είναι θέμα Ορθοδοξίας είναι θέμα οτι δεν κάνουν όλοι οι υπόλοιποι όπως Ομπάμα, Μέρκελ, ΔΝΤ και η Ρωσία φέρεται πρόθυμη να βοηθήσει, αν βρίσκεις εσυ την οικονομική σωτηρία στον Τόμσεν δικαίωμα σου σε λίγο θα μείνετε τρεις και ο κούκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή