Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΠΛΑΖΑ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ!!!

Ως ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου "Πλάζα" στην οδό Αχαρνών στην Αθήνα φέρεται η κα Αλίκη Παπαχελά, ξενοδοχείο για το οποίο γράφαμε χθες σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μάριου Βραχιολίδη ότι έχει καταληφθεί από λαθρομετανάστες. 
Η κα Παπαχελά (φωτό), όπως εμφανίζεται στο προφίλ της, με την πιο πάνω εικόνα, ζητούσε δημοσίως να πέσει ο φράχτης στα σύνορα στον Έβρο, ώστε να μπαίνουν απρόσκοπτα οι μετανάστες. Η ίδια κυρία σήμερα το...φυσσάει και δεν κρυώνει. Γιατί; Διότι, ενώ το ξενοδοχείο της το είχε προς πώληση, αυτό καταλήφθηκε από λαθρομεταμάστες (γίνεται λόγος ακόμη και για 3.000 λαθρομετανάστες), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το πουλήσει! 
Δείτε τι λέει με νέα της ανάρτηση...




Αναγκάζομαι να κάνω ανάρτηση που δεν θα θελα. απ το κινητό στον δρόμο, επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο φατσομπούκι για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην Αχαρνών.
Λοιπόν το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμμένο. Προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω. Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ’ τον ουρανό. Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο, να αρνείσαι να τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματα του είναι τίποτα μπροστά στον προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού. Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι.

Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου...

5 σχόλια:

  1. Εμ, το λέει η παροιμία...``ξένος κώλος, ξένος πόνος΄΄!
    Τώρα που αισθάνθηκες και νοιώθεις στο πετσί σου τον ζόφο, τώρα τρέχεις και δεν φθάνεις, αλλά...είναι αργά καλή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος να πονάει από το κακό που του βρήκε. Αλλά αυτόν τον πόνο του άλλου δεν τον καταλαβαίνει κανείς, αν δεν τον νιώσει ο ίδιος.
    ''Τώρα νιώθω τον πόνο, γιατί το κακό χτύπησε το δικό μου σπίτι''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κλείσει τις πόρτες του ξενοδοχείου και να του βάλει φωτιά. Δικό της είναι και το κάνει ότι θέλει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και που 'σαι! Οταν με το καλο παραλαβεις το κουφαρι, μια-μια θα καθαρζεις τις τουαλετες με την ....γλωσσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή