Σάββατο 30 Απριλίου 2016

"ΒΟΜΒΑ" ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ"! ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΕΙΕΙ ΒΑΡΙΑ ΠΟΙΝΗ!

Αποκάλυψη-«βόμβα» κάνει ο Πέτρος Καραμανέας στο τελευταίο τεύχος της εφημερίδας του «Η Φωνή του Δημότη» στο πρωτοσέλιδο της οποίας...

εμφανίζει τον Δήμαρχο να έχει προβεί σε παράβαση καθήκοντος, μια και, όπως αναφέρει, επιχείρησε να εξαπατήσει την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κάτι το οποίο πέτυχε σε πρώτη φάση, με την έγκριση άδειας οδήγησης υπηρεσιακών αυτοκινήτων σε άτομο το οποίο δεν είναι υπάλληλος του Δήμου! Η εξαπάτηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, έγκειται στο γεγονός ότι ο Δήμαρχος ενώ υποχρεούται να έχει υπαλλήλους του Δήμου σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Δημοτικής Αρχής, εδήλωσε ως δημοτικό υπάλληλο άτομο που δεν έχει καμία τέτοια ιδιότητα. 
Η καταγγελία της αντιπολίτευσης και η προσφυγή της στην Περιφέρεια, ακύρωσε την αρχική της απόφαση.
Το γεγονός, σύμφωνα με τον Πέτρο Καραμανέα, συνιστά παράβαση καθήκοντος και όπως σημειώνει στο τέλος του ρεπορτάζ του, «Για την εξαπάτηση της αποκεντρωμένης διοίκησης, επιφυλλασόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας». Τι σημαίνει αυτό; Ότι απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, κάτι το οποίο ενδεχομένως να φέρει βαριά καμπάνα στον Δήμαρχο, καμπάνα η οποία μπορεί να φτάσει "μέχρι και στην έκπτωση από το αξίωμά του"! Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ίδιος ο Πέτρος Καραμανέας, θυμίζοντας μάλιστα την περίπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εξέπεσε από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για παράβαση καθήκοντος (2013).

Η εφημερίδα μας δεν λαμβάνει καμία απολύτως θέση, είναι όμως υποχρεωμένη, για την ενημέρωση των δημοτών-κατοίκων Χολαργού-Παπάγου, να αναδημοσιεύσει το ρεπορτάζ-«βόμβα» της «Φωνής του Δημότη» το οποίο προκαλεί τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου. Θα ήταν ανέντιμο δημοσιογραφικά από μέρους μας να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, να «θάψουμε» την είδηση-«βόμβα» και να…σφυρίζουμε αδιάφορα.
Απλά, σας την μεταφέρουμε και τα συμπεράσματα δικά σας. 

Να μας κλαίνε και οι ρέγγες!
Εξαπάτηση από τον κ. Αποστολόπουλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Με "κόλπα" παλιάς κοπής εξαπατήθηκε...

η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και "εγκρίθηκε" άδεια οδήγησης υπηρεσιακών αυτοκινήτων η οποία στο τέλος -μετά από παρέμβαση της αντιπολίτευσης- ανακλήθηκε...

Ακόμα δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο ηλίθιους μπορεί να μας θεωρεί -εν έτει 2016- όλους τους δημότες στον Παπάγο και τον Χολαργό ο κ. Αποστολόπουλος και να μεθοδεύει κολπάκια για να μας εξαπατήσει. Πώς αλλιώς μπορούμε να εννοήσουμε ότι ο πολλά υποσχόμενος νέος δήμαρχος εξαπάτησε με κολπάκια κομπιναδόρου τους δημότες στην αντιπολίτευση του δήμου και με γραφειοκρατικό "κόλπο" την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής? Αγαπάει ο θεός όμως τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη.
Και η δημοτική αρχή και ο κ. Αποστολόπουλος συνελήφθη να εξαπατά, να παρανομεί και να βάζει την ουρά κάτω από τα σκέ­λια. Αξίζει να μας πει, όταν περπατάει στους δρόμους της πόλης, πόσο ντρέπεται για τις πράξεις του;
Την ειδικότητα του οδηγού την έχουν -σε κάθε δήμο- συγκε­κριμένα άτομα, τα οποία μπορούν να οδηγούν και τα αυτοκί­νητα του δήμου. Ο κ. Αποστολόπουλος -για δικούς του λόγους-αποφάσισε να αναθέσει καθήκοντα οδηγού -όπως σε εξαιρετι­κές και απολύτως δικαιολογημένες περιπτώσεις μπορεί να συμ­βεί- αλλά σε έναν απλό πολίτη, ας πούμε σε εσένα αναγνώστη που μας διαβάζεις αυτή τη στιγμή. (Ας πάμε όλοι στο δήμαρχο και να του ζητήσουμε μια άδεια οδήγησης των αυτοκινήτων του δήμου, να μας τη δώσει και με την έγκριση της Περιφέρειας). Ανέθεσε λοιπόν ο δήμαρχος μας στον κ. Πετράκη Χρήστο (δεν έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο) που ήταν και υποψήφιος (μη εκλεγμένος δημ. Σύμβουλος) στο ψηφοδέλτιο του Αποστολό-πουλου άδεια να οδηγεί τα οχήματα του δήμου. Επειδή ο άνθρωπος σκέφτηκε μήπως τον πιάσουν ή του συμβεί τίποτα, κοιτάξτε πως ο δήμαρχος μας κ. Αποστολόπουλος, σκέφτηκε να μεθοδεύσει το χαζό του κόλπο. Ο κ. Πετράκης -ως συμμε­τέχων στο ψηφοδέλτιο του Αποοτολόπουλου- έγινε και Πρόε­δρος Σχολικής Επιτροπής- μια δραστηριότητα που είθισθαι να ανατίθεται -αμισθί φυσικά- σε δημότες.
Ο Αποστολόπουλος λοιπόν, χρησιμοποιώντας τις σφραγίδες του δήμου και τα επιστολόχαρτα, σαν χαρτιά τουαλέτας και την υπόληψη του για τα σκουπίδια, υπογράφει υπηρεσιακό έγγρα­φο, το στέλνει στην Περιφέρεια και ζητά την έγκριση κατ' εξαί­ρεση, οδήγησης υπηρεσιακών αυτοκινήτων από υπαλλήλους που δεν κατέχουν οργανική θέση οδηγού. Καταλάβατε το κόλπο; Λέμε από υπαλλήλους που δεν κατέχουν οργανική θέση, αλλά δε λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καν υπάλ­ληλοι... (κ. Αποστολόπουλε είστε ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, δεν μπορείτε με αυτή την ιδιότητα να κάνετε ότι σας έρχεται στο κεφάλι). Και έτσι πήρε την έγκριση που σε λίγο ακυρώθηκε.
Ωραία το έστησες δήμαρχε το κολπάκι... Το πήρε πρέφα όμως η αντιπολίτευση και μας πιάσανε στα πράσα... Έτσι η Περιφέ­ρεια αναγκάστηκε να ακυρώσει την έγκριση και έγινε ο δήμος μας ρεζίλι. Καταλάβατε τι δήμαρχο έχουμε; Οποιαδήποτε συσχέτιση με τους παλιούς κλεφτοκοτάδες ουδεμία σχέση έχει με την παρούσα ιστορία... Να τον χαιρόμαστε τον δήμαρχο μας!
(Για την εξαπάτηση της αποκεντρωμένης διοίκησης, επιφυλλασόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας).


2 σχόλια:

  1. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ότι εκτός από άχρηστος είναι και μεγάλο λαμόγιο. Οι αναθέσεις έργων 1.000.000 τα όργανα γυμναστικής 70.000 τα συντριβάνια 50.000 οι εκδηλώσεις από την αρχή του χρόνου 150.000 το ΚΑΠΗ για μελςτη 300.000 δηλαδή έλεος. Τι χρειάζεται ακόμα ο κόσμος για να καταλάβει τι μπουμπουκι ψήφισε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερα με την μερα, βουλιαζει ολο και περισσοτερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή