Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ...

Έντονο ξύλο και επεισόδια έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια τη διάρκεια της...

συνεδρίασης της τουρκικής Βουλής, όταν πιάστηκαν στα χέρια βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και της φιλοκουρδικής αντιπολίτευσης. 
Το κλίμα λοιπόν ήταν άσχημο και οι βουλευτές άρχισαν να γρονθοκοπούνται και να σπρώχνονται όταν έγιναν ορισμένες αναφορές για τις επιχειρήσεις που διεξάγονται από το στρατό εις βάρος των Κούρδων μαχητών που βρίσκονται στη νοτιανατολική Τουρκία. Μάλιστα τα επεισόδια έλαβαν μεγάλες διαστάσεις και αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συνεδρίαση.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε μετά το επεισόδιο πως δεν πρόκειται να γίνει ολομέλεια πριν από τις 2 Μαΐου.
Για τις επόμενες ημέρες είχα προγραμματιστεί η επεξεργασία της νομοθεσίας για γίνονται τα ταξίδια των Τούρκων στην Ευρώπη, δίχως να έχει γίνει η προβλεπόμενη θεώρηση του διαβατηρίου.
Επιπλέον οι Βρυξέλλες θέλουν να καταργήσουν εντελώς την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους, παρ' όλα αυτά συναντούν αντιδράσεις από ορισμένες χώρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Φερχάτ Εντζού, ο οποίος εκπροσωπεί το φιλοκουρδικό Κόμμα της Δημοκρατίας των λαών, τόνισε το γεγονός που συμβαίνουν δολοφονίες αμάχως, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων που διεξάγονται κατά των μαχητών του PKK.
Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ!

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου