Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ...ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.... ΤΕΝΝΙΖΟΝΤΑΙ"!!!

Ο Εκπρόσωπος της "ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλώτης σχολίασε το ρεπορτάζ για  την παρτίδα τέννις μεταξύ Σαμαρά και Γεωργιάδη στην Κηφισιά  ενώ το "παπατζιλίκι" της κυβέρνησης με το ΔΝΤ συνεχίζεται:
"Ο κόσμος καίγεται με όλο αυτό το "παπατζιλίκι" της κυβέρνησης με το...
ΔΝΤ , αλλά κάποιοι  απλώς ..."τεννίζονται" : Ο κ. Σαμαράς ( που έριξε με αποστασία την κυβέρνηση  της ΝΔ το 1993) και ο κ. Γεωργιαδης ( που αποστάτησε με στόχο να πληγεί  ο ΛΑΟΣ το 2012) συναντήθηκαν σε "σικ"  γήπεδο τέννις της Κηφισιάς και αντάλλαξαν μπαλιές... Τους δυό τους συνδέουν άλλωστε αρκετά : Και οι δύο κάποτε αποστάτησαν, και οι δύο ανήκουν σε μια πρώην (και εξόχως αποτυχημένη)  κυβέρνηση,, και οι δύο φέρουν καθοριστική ευθύνη για το ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα εξουσία, και οι δύο δεν ζήτησαν από τη ΝΔ να υποβάλει  πρόταση μομφής στον κ. Μουζάλα όταν τρέκλιζε η συγκυβέρνηση από τις δηλώσεις Καμμένου προ μηνός(άρα και οι δύο στήριξαν με τον τρόπο τους τον ΣΥΡΙΖΑ), και οι δύο συνεργάστηκαν με στόχο να πλήξουν τον  ΛΑΟΣ , αλλά και οι δύο - αλίμονο- απέτυχαν ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (με κύρια συνιστώσα της τον ΛΑΟΣ) θα είναι στη νέα Βουλή , άρα και οι δύο τους αποκλείεται να ξαναβρεθούν σε κυβερνητικές θέσεις, επομένως τα μπαλάκια τους  θα βρίσκουν συνεχώς "φιλέ" και έτσι ματαίως...τεννίζονται"

4 σχόλια:

  1. τώρα δέσαμε!!! μιλούν και αυτοί που ψήφισαν το 1ο μνημόνιο του ΓΑΠ βεβαίως βεβαίως και έκαναν πρωθυπουργό τον μασόνο-ολετήρα (PSI) Παπαδήμο!!!!ρε αϊ σιχτίρ πασχαλιάτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ -ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ1 .ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ!!! ΕΣΥ ΔΛΔ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΑ!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Μιλάς και συ ,ρε ξεφτιλα, που σε ταϊζουν οι ΝΑΖΙ. Πού βρισκετε τα λεφτα, ρε ;; Μουγγοί ειστε στην Βουλη και 100% ενταγμενοι στο συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ζοριζει η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και εσας στην ΧΑ , και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ .Ετοιμαστειτε, αρκετα δουλεψατε τον κοσμο , λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή