Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΤΕ..."

Χολαργός, 26 Απριλίου 2016

Κύριε Κουγιουμτζόπουλε
Το δικαίωμα να λέτε τη γνώμη σας δεν συνεπάγεται ταυτόχρονα ότι έχετε ...
και το δικαίωμα να ψεύδεστε και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως αυτό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι κύριο μέλημά μας είναι οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια, μέσα από τις δράσεις μας και με την πολύ σημαντική βοήθεια καταστημάτων, πολιτών και εθελοντών, τους οποίους εσείς αποκαλείτε προσκεκλημένους κοινωνικούς παράγοντες, αλλά εμείς αποκαλούμε ‘ανθρώπους με ευαισθησία’.
Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι η παράταξή σας, εκπροσωπείται ενεργά στην Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, από μέλος το οποίο δεν έχει εκφράσει ποτέ την αντίθεσή του στη διαδικασία που ακολουθείται.  
Κύριε Κουγιουμτζόπουλε,
Σε ότι κατά καιρούς έχετε ανακοινώσει σας έχουμε απαντήσει τεκμηριωμένα. Εάν εσείς για όσα λέτε έχετε αποδείξεις, παρακαλούμε να μας τις καταθέσετε.
Την επόμενη φορά λοιπόν «γράψτε κάτι που αξίζει να διαβαστεί ή κάντε κάτι που αξίζει να γραφτεί» και όχι μόνο προτάσεις. Και κυρίως, σταματήσετε να ψεύδεστε και να παραπληροφορείτε.

Καλή Ανάσταση
Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

3 σχόλια:

  1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.... ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΑΣΕΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ECOOUST KAI ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ HOTSPOT ΚΛΠ ΚΛΠ!!!!!!! ΑΡΕ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΕ ΤΥΧΕΡΕ ΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρ΄ όλα αυτά δεν βλέπω που ψεύδεται ο Κος Κουγιουμτζόπουλος;
    Έβγαλες ανακοίνωση ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η άστοχη και άκομψη ενέργειά σου και παρά το "κράξιμο", εξακολουθείς να πιστεύεις ό,τι δεν έκανες ατόπημα!
    Είσαι για τα ... "πανηγύρια", αλλά το 2019 δεν πρόκειται να πανηγυρίσεις. Να το θυμάσαι αυτό!
    Α, για να μην το ξεχάσω, όταν βγάλεις από την τσέπη σου χρήματα, τότε μπορείς και να το "διατυμπανίζεις" ως δική σου ... φιλευσπλαχνία, για την ώρα "άλλοι" έχουν δώσει διακριτικά, από το υστέρημά τους και δεν θέλουν να τους εμπλέκεις στην σπέκουλα!
    Συγχαρητήρια σε όλους τους χορηγούς ΚΑΙ τους ανώνυμους συνδημότες που συνεισέφεραν περίσσευμα αγάπης και τους εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kat;a ton dimarho oli lene psemata.O idios pantos den mas lei kati alithofanes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή