Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΖΗΤΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει πέριξ της οδού Δαρδανελίων στον Χολαργό, με τους ιδιοκτήτες των κατοικιών να καλούνται να πληρώσουν...

πολλές χιλιάδες ευρώ για την ανάπλαση του δρόμου. Το χθεσινό δημοσίευμά μας με τίτλο: "Ισχύει ή όχι; Η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού βάζει χαράτσι σε πολίτες στηριζόμενη σε νόμο του 1923", φαίνεται πως είναι αληθινή. Η Δημοτική Αρχή δεν μας έχει δώσει απάντηση, ωστόσο περιήλθε στα χέρια μας μία από τις επιστολές που έλαβαν στα χέρια τους οι ιδιοκτήτες και με τις οποίες προκύπτει ότι πρέπει να καταβάλουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να γίνει η ανάπλαση της περιοχής! 
Μάλιστα, το πρόβλημα γίνεται δυσβάσταχτο για ιδιοκτήτες μονοκατοικιών οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να ξεπουληθούν ολόκληροι προκειμένου να μπορέσουν να καταβάλουν τεράστια ποσά (υπολογίσαμε για μια ιδιοκτήτρια ότι πρέπει να πληρώσει πάνω από 4.000 ευρώ!).
Σε καιρό οικονομικής καταστροφής, όταν καλούνται πολίτες να ξεπουλήσουν το σπίτι τους για μια ανάπλαση δρόμου, ουσιαστικά οδηγούνται στην...αυτοκτονία! 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας πολλοί ιδιοκτήτες αναζήτησαν την κα Βασσάλου (αρμόδια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου), αλλά απουσίαζε και τους παρέπεμψαν στην πολεοδομία και συγκεκριμένα στον κ. Κλεφτοδήμο ο οποίος, όπως φαίνεται στο κάτω έγγραφο βάζει την υπογραφή του. Όμως και από την Πολεοδομία ξαναέστειλαν τους  πολίτες πίσω στον Δήμο, λέγοντας ότι εκτέλεσαν τις εντολές όπως τους δόθηκαν από τον Δήμο. Από τον Άννα στον Καϊάφα δηλαδή!!!
Εμείς δεν γνωρίζουμε τι από όλα αυτά αληθεύει, πάντως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το θέμα καίει πολλούς κατοίκους/ιδιοκτήτες. Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά τον Δήμο να δώσει μια απάντηση. 



11 σχόλια:

  1. Όταν ένα σχόλιο είναι επικριτικό, ακόμη και με ειρωνικά σχόλια θα δημοσιεύεται. Από την ώρα όμως που γίνεται χυδαίο, με σεξουαλικά υπονοούμενα τα οποία μπορεί να κινήσουν ακόμη και μήνυση σε βάρος μας, θα κατεβαίνει άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κλαρινοδήμαρχος με τις πενηντάρες πατσουρογκόμενες έχει σεξουαλικό υπονοούμενο Μάκη ? Εκτός αν σου τράβηξε πάλι το αυτί η χοντρή. Ο κλαρινοδήμαρχος λοιπόν έχει 5.500.000 ευρώ στα ταμεία του δήμου από την απαλλουρίωση στον Παπάγο. Τσακώθηκε με τον Ξύδη δημόσια με το επιχείρημα οτι πρέπει να πάρει κι ο Χολαργός μερίδιο. Αυτά τα λεφτά γιατί δεν τα ρίχνεις σε έργα παρά ζητάς από τους δημότες να πληρώσουν 4.000 ενώ πολλοί είναι άνεργοι ; πόσο πιο κάτω θα πέσει η ξεφτίλα σου ; διαπόμπευσες τους άστεγους με φιέστα τσίρκο σπατάλησες 70.000 για άχρηστα όργανα σπατάλησες 50.000 για παιδικές χαρές , μήπως για το συγκεκριμένο έργο δεν τα "βρήκατε" με τον εργολάβο και ζητάς λεφτά από τους δημότες η δεν σου φτάνουν για τις πασχαλινές φωτογραφίες με τις πενηντάρες πατσουρογκόμενες και θες κι άλλα. Σημει τέον η μία από χοντρή έγινε πάνχοντρη πες της να κάνει λθγο δίαιτα Μεγάλη Εβδομάδα διανύουμε θα φάει μισό αρνί λίγο υπομονή να κάνει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΕΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΠΑΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ. ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΩΝ. ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΨΗΛΑ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑΒΓΑΙΝΕΣ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΑΠΕΤΥΧΕ.Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρω, ξέρω, εσύ και η κουστωδία σου θα εμφανιστείτε στις Εκκλησίες του δήμου και σήμερα και αύριο και το βράδυ της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!
    Ο κόσμος λόγω της κατανυκτικής ατμόσφαιρας, δεν πρόκειται να "ασχοληθεί" μαζί σου, όμως μην ξεγελαστείς και νομίζεις ότι "δεν τρέχει τίποτα"!
    Έχεις κάνει (ήδη) "ορκισμένους εχθρούς" και το 2019 δεν θα έχουν ξεχάσει και θα σε τιμωρήσουν αυστηρά!!!
    Προς το παρόν καμμιά ανοχή στην διοίκησή σου, δεν σου συγχωρούμε τίποτα και σύντομα θα έχεις πολλούς απέναντί σου, η αντιπολίτευση θα σου κάνει την θητεία σου ... "μαρτύριο"!!!
    (Παράκληση προς τον φίλο συνσχολιαστή,΄που αναφέρεται συνεχώς με την φράση ...``πατσουρογκόμενες΄΄... μην φέρνεις σε δύσκολη θέση τον Κο Βραχιολίδη, αλλά κυρίως μην δίνεις "πάτημα" σε αυτούς, για να αποκαλούν τους σχολιαστές χαμηλού επιπέδου! Μπορούμε να τους "ξετινάζουμε" με τα ίδια τους τα λάθη, ερασιτέχνες είναι, θα κάνουν πολλά ακόμη!!!)
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οκ ΜΕΝΙΠΠΕ το κόβω το ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΚΟΜΕΝΕΣ έχεις δίκιο !!! Είναι τόσο άχρηστοι που υπάρχουν πολλά για να τους ξεφτιλιζω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ευχαριστώ για την κατανόηση και χαίρομαι που δεν παρεξήγησες την "παρέμβασή μου" φίλε 9:28μμ. Αυτό δείχνει και το υψηλό επίπεδο των σχολίων!
      Και ναι, συμφωνώ μαζί σου, έως το 2019 θα μας δίνουν "τροφή"...! "Αυτόχειρες" βλέπεις!!!
      ΜΕΝΙΠΠΟς

      Διαγραφή
  7. Συριχαίος του κερατά είναι ο ξεφτίλας και δεν είναι φίλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος βρίζει τον πιό άχρηστο δήμαρχο όλων των εποχών είναι Συριζαίος ? Μήπως ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου σήμερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ή μήπως τσίμπησες εικοσαρικάκι από τον Λιάκουρα για να γράψεις το σχόλιο ? Τόσα δίνει στα παπαγαλάκια όχι παραπάνω. Βλέπεις του έκλεισε την κάνουλα ο πεθερός τελευταία γιατί βαρέθηκε τα δανεικα κι αγύριστα !! Αντε παρε το χαπάκι τωρα πιες και καμμιά σόδα να χωνέψεις τα νηστήσιμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανείς δεν πρέπει να λησμονεί τις Ιερές Παραδόσεις του τόπου μας . Χρόνια πολλά σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλή Λευτεριά από τους προδότες και δολοφόνους του Ελληνισμού συριζα ανελ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή