Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Ο παικταράς, παγκόσμιας κλάσης Γιάννης Αντετοκούμπο, από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ ήρθε στον Παπάγου σε εκδήλωση μνήμης για τους αθλητές Απόστολο Τσαούση και Μένιο Βασάκη, που 'έφυγαν' τόσο γρήγορα από κοντά μας! Την εκδήλωση πραγματοποίησε με πρωτοβουλία της η Ολυμπιάδα Παπάγου. 
Παρών και ο Γιάννης Αντετοκούμπο. 
Σε ανάρτησή του στο προφίλ του, ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος που ήταν παρών, σημειώνει: "Ο Θεός να δίνει δύναμη στις οικογένειες των παιδιών. Πολλά μπράβο στην Ολυμπιάδα Παπάγου για την πρωτοβουλία".

Όμως, όλα τα...λεφτά είναι η φωτογραφία του Δημάρχου πλάι στον...


γίγαντα-παικταρά Αντετοκούμπο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, το διάστημα που βρίσκεται στο ΝΒΑ ψήλωσε κατά 8 ολόκληρους πόντους!

Με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Νίκο Λάσκαρη και τον Πρόεδρο της Ολυμπιάδας Παπάγου, κ. Αχιλλέα Μελισσάρη

6 σχόλια:

  1. Από φωτογραφίες άλλο τίποτα ...από έργα....χαχαχαχαχαααααα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΟΛΟ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΛΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ......Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ Ή ΠΑΤΣΟΚΟΜΑΪΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΖΟΒΛΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ διαφήμιση για έναν παίκτη-τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταματήστε αυτή την κομωδία με τον Αντετοκούνμπο που ούτε παικταράς είναι, δεν αξίζει πολλά, είναι κατασκεύασμα των μνημονιακών δημοσιογράφων της ΝΤΠ για να εξαφανίσουν τους Έλληνες μπασκετμπλίστες για να γίνουν οι εθνικές ομάδες μπάσκετ της Ελλάδος σαν την εθνική μπάσκετ Γαλλίας. Όσοι ξέρουν από μπάσκετ καταλαβαίνουν τι λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για δείτε και αυτό εδώ. Πάντως καλά κάνουν οι Αντετοκούνμπο και ξέρουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται στην Ελλάδα... Βρίσκουν και τα κάνουν...

    http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=159637:-pic&catid=8:nba&Itemid=19#sthash.C3zoUET0.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή