Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!

Τουρίστες ρωτάνε αγχωμένοι / ντόπιοι ποζάρουν δίπλα του. 
Πλοίο βυθίζεται ΤΩΡΑ στο λιμάνι του Πειραιά και είναι κυριολεκτικά «ένα...

βήμα πριν μπατάρει τελείως». Λίγο μετά τις 11:15 το πρωί το Λιμενικό ενημερώθηκε ότι το «Παναγία Τήνου» έχει πάρει κλίση από την δεξιά πλευρά. Όσο σταδιακά το πλοίο Παναγία Τήνου βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά, λιμενικοί και αστυνομικοί έχουν μαζευτεί στο λιμάνι, το οποίο έχει σχεδόν αποκλειστεί στο ύψος της Δραπετσώνας.
Το πλοίο που είναι δεμένο στην προβλήτα Ε4 έβαλε νερά και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον χώρο του λιμένα δύο ρυμουλκά ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απάντλησης υδάτων. Αυτή τη στιγμή, όπως μας ενημέρωσε ο Γιάννης Δημητρέλλος που βρίσκεται στο σημείο έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες επαναφοράς του από το ένα ρυμουλκό. Πολλοί τουρίστες βγάζουν φωτογραφίες και ρωτάνε αγχωμένοι «τι διάολο συμβαίνει». Από την άλλη, οι περαστικοί ήδη βάζουν στοιχήματα πότε θα βυθιστεί και ποζάρουν δίπλα του…
Όπως διαβάσαμε, το πλοίο ανήκε στη Ventouris Sea Lines και είχε κατασχεθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τον Ιανουάριο του 2015 το πλοίο είχε ταξιδέψει για λίγο στα Κύθηρα όμως μετά από επισχέσεις εργασίας του πληρώματος έδεσε οριστικά.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του RISE από το σημείο:
Και το φωτογραφικό υλικό:
rise.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου