Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΕΙΠΝΟ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΩΣ...ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 364 ΗΜΕΡΕΣ....

Σχόλια: 1. Δεν τους φτάνει που είναι άθεοι, χλευάζουν τη Μεγάλη Παρασκευή, χαρακτηρίζοντάς την: "γνωστή και με το ψευδώνυμο ΜΕΓΑΛΗ"....
Θα μου πεις, αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, οπότε... μια και όλα πλέον έχουν γίνει ένα επίπεδο (εντελώς επίπεδο, όμως), μια χαρά το πάει και η Ένωση Άθεων.

Και να δεις που θα έχει του χαμού τον κόσμο!
Έτσι και καλά, ότι πάμε κόντρα στο κατεστημένο!
Μπράβο, μπράβο!

Μ.Δ.
2. Ο μπριζολοφάγος Φίλης, φανταζόμαστε θα είναι πρώτος στο τραπέζι....
των αθέων, μπορεί και ο Βούτσης. Όσο για τον Καμμένο, αυτός ως...θεοσεβούμενος τηρεί το έθιμο. Δεν έχει ανάγκη όμως, τρώει το καταπέτασμα σε κρέας όλες τις υπόιπες μέρες (364) του χρόνου. 
Μ.Β. 
Το σχετικό ρεπορτάζ από το news.gr
Η Ένωση Άθεων προσκαλεί με ανακοίνωσή της όλο τον κόσμο τη Μεγάλη Παρασκευή σε ένα δείπνο που το ονομάζει Φανερό Δείπνο, όπου η νηστεία δεν υπάρχει πουθενά.
Μάλιστα έχουν διοργανώσει και event στο Facebook για το εν λόγω δείπνο.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους: «Η Ένωση Άθεων σας προσκαλεί όλες και όλους στον «Φανερό Δείπνο», την Παρασκευή 29-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ. Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.
Χορτοφάγοι/ες και κρεοφάγοι/ες είναι όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες, αρκεί να υπάρχει κέφι και το μενού προσαρμόζεται!
Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας».

3 σχόλια:

  1. Στο ραμαζανι θα κανουν την ιδια εκδηλωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημειωτέον ότι η Ένωση Άθεων είναι "υπέρ της ελευθερίας ανέγερσης ναών κάθε θρησκείας, διότι ένας εκ των βασικών στόχων της βάσει του καταστατικού της είναι η προώθηση της θρησκευτικής ελευθερίας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νηστεύω ούτε εγώ επειδή το θεωρώ υποκρισία έχει μεγάλη διαφορά όμως αυτό απο το να διαφημίζουμε την μη νηστεία ή να κάνουμε κίνημα εναντίον της νηστείας λόγω της νέας μόδας του φίλου των τζιχαντιστών Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή