Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ: "ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ..."! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ....

Ο κ. Θεοδωρόπουλος (πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Χολαργού), μόλις έχει τελειώσει την ομιλία του και κατεβαίνει τα σκαλιά και ο πρώην υπουργός κ. Δένδιας, ο οποίος έχει ήδη βραβεύσει τον κ. Θεοδωρόπουλο, βρίσκεται στο βήμα για να εκφωνήσει λόγο. Όμως, ο αγανακτισμένος συνταξιούχος έχει ήδη αρχίσει να διαμαρτύρεται με έντονες φωνές. Ο κόσμος γυρίζει και τον κοιτάζει...
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε...


στο δημοτικό μέγαρο Χολαργού για την κοπή πίτας της τοπικής Ν.Δ. Πολλοί ήταν οι βουλευτές και πολιτευτές οι οποίοι έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Δένδιας, Γιακουμάτος, Βαρβιτσιώτης, Παναγιωτόπουλος, η κ. Ράπτη, ο κ. Ντινόπουλος. Παρόντες και ο νυν Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Βασίλης Ξύδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Οικονόμου, Αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Κώστας Τίγκας, δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος. 
Η πρωτοβουλία του Προέδρου Νίκου Κουκή να τιμήσει όλους τους προηγούμενους προέδρους των τοπικών επιτροπών Ν.Δ. από το 1975 κι εδώ, φάνηκε να συγκινεί τον κόσμο. Όταν όμως ανέβηκε στο βήμα ένας από τους τιμηθέντες πρώην Προέδρους (συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρόπουλος) και έλαβε το βραβείο από τον πρώην υπουργό κ. Δένδια, ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος εμφανίστηκε ανάμεσα στον κόσμο και περίμενε. Ο τιμηθείς πρώην πρόεδρος τοπικής ΝΔ άρχισε να βγάζει λόγο, τονίζοντας στην αρχή της ομιλίας του ότι "ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ότι είναι σαν άνθος που στολίζει τη ΝΔ κ.λ.π.", φαίνεται πως άρχισε να εξοργίζει τον συνταξιούχο. 
Με το που τελείωσε την ομιλία του και στο βήμα βρέθηκε ο κ. Δένδιας προκειμένου να μιλήσει και αυτός, ο συνταξιούχος δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει μέσα στην αίθουσα: "Γερμανοτσολιάδες, μας φέρατε τους κουμούνες στην εξουσία, μας καταστρέψατε, γερμανοτσολιάδες..."! Οι πάντες γύρισαν προς το μέρος του και τον κοίταξαν αποσβολωμένοι. Δείτε την πάνω-πανω φωτογραφία, είναι η στιγμή που ο συνταξιούχος φωνάζει στην αίθουσα και έχουν γυρίσει και τον κοιτάζουν. Στο βάθος βλέπετε στο βήμα τον κ. Δένδια και ακριβώς στην από κάτω φωτογραφία η στιγμή που ο αγανακτισμένος συνταξιούχος διαμαρτύρεται εντόνως "Γερμανοτσολιάδες...'!
Εδώ, ο συνταξιούχος, μόλις εγκαταλείπει την αίθουσα. 
Η στιγμή που προσέρχεται ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ελάχιστα δευτερόλεπτα αφ' ότου ο συνταξιούχος έβγαλε όλη του την αγανάκτηση στην αίθουσα. 
Κατά τα άλλα, η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά και βεβαίως ήταν επιτυχημένη από πλευράς προσέλευσης κόσμου, κάτι που τονίσθηκε και από τον πρόεδρο. 
Εδώ βλέπετε τον πρόεδρο της τοπικής ΝΔ Νίκο Κουκή, ενώ κόβει το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας.

3 σχόλια:

  1. Άδικο έχει; Η αλήθεια δεν είναι;
    Επίορκοι όλοι τους, έχουν και περίσσιο θράσος να βγαίνουν στον κοσμάκη που του πίνουν το αίμα, που του βάζουν "φόρους" που δεν τους αναλογούν και δεν τους χρωστάνε...για να μην περικόψουν από τους δικούς τους "μισθούς των 10.000,οο ευρώ" τον μήνα και να μην "πληρώνουν" φορολογία και αυτοί!!
    Καλά, έρχεται αυτό που θα εξελιχθεί σε "εφιάλτη τους", αλλά αυτοί όλοι τους είναι στην "νιρβάνα τους" και δεν το αντιλαμβάνονται...
    Την ίδια "πάθηση" είχαν και οι Λουδοβίκος και Αντουανέττα και από τότε κυκλοφορούν στην άλλη διάσταση..."ακέφαλοι"!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ...ακριβώς, τώρα "χέστηκαν"!! Αύριο όμως, όταν θα δουν τον χάρο με τα μάτια τους...θα τα "κάνουν επάνω τους", όταν και θα σφίγγει ο βρόγχος στον λαιμό τους!

      Διαγραφή