Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΕΚTΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Καταλύθηκε η Δημοκρατία από την κυβέρνηση Τσίπρα! Η ελληνική Δικαιοσύνη διά του Συμβουλίου Επικρατείας και του Ελεγκτικού...

Συνεδρίου έχουν αποφανθεί ότι οι περικοπές στις συντάξεις και μάλιστα προνομοθετημένες για το 2019, αποτελούν αντισυνταγματική πράξη και καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου. Η λυβέρνηση Τσίπρα έχει γράψει στα παλαιά της παπούτσια τις αποφάσεις της και νομοθετεί παρανόμως. Έρχεται σήμερα η απόφαση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής να αποφανθεί το ίδιο ακριβώς. Ότι η κυβέρνηση θα διαπράξει παρανομία αν νομοθετήσει την νέα περικοπή συντάξεων και ειδικών μισθολογίων! 
Μιλάμε για καταπάτηση του Συντάγαμτος και της Δημοκρατίας! Κατ' εντολή των τοκογλύφων!
Η είδηση μεταδόθηκε αποκλειστική πριν από λίγο στην εκπομππή του Γιώργου Παπαδάκη, από τον Αλέξη Μητρόπουλο.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΑΠΒΕΝΙΖΕΛΩΝ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ,ΣΑΜΑΡΟΜΠΑΡΜΠΑΦΩΤΗ ΚΛΠ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ;;;;;;;;; ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή