Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΣΚΑΤΑ...

Δείτε εικόνα από το πάρκο-άλσος της οδού Ναυαρίνου στο ύψος του...

τένις Χολαργού.Είναι γεμάτο χαρτιά υγείας φούλ στα σκατά! Οι περαστικοί ταξιτζήδες σταματάνε τη νύχτα και αφοδεύουν πετώντας όπου λάχει τα χαρτιά υγείας που έχουν μαζί τους, ενώ σε πολλά σημεία υπάρχουν και κόπρανα σκύλων τα οποία τα αφήνουν οι ιδιοκτήτες τους δήθεν φιλόζωοι, χωρίς να φιλοτιμηθούν να τα μαζέψουν!  Εικόνες ντροπής. 
Και μια και το έφερε ο λόγος: εκεί στην είσοδο προς το τέννις, όπου και υπάρχει και η μπαρα, παλαιότερα υπήρχε μια βρύση. Αυτή γιατί εξαφανίστηκε; Πολλοί ζητούν να πιούν νερό ή να πλύνουν το πρόσωπό τους. Γιατί την εξαφανίσατε ρε παιδιά τη βρύση; Παρακαλούμε τον Δήμο να μεριμνήσει για τα θέματα που επισημαίνουμε. 

4 σχόλια:

  1. Προς τι η ερώτηση για την βρύση?
    Ταξιτζής είσαι και δεν βρίσκεις νερό για να πλυθείς μετά την διάροια?
    Χέσε ψηλά και αγνάντευε που λέει ο λόγος να πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοτικοί υπάλληλοι για την προστασία και φροντίδα του χώρου δεν υπάρχουν;;;;; για μόνιμη χημική τουαλέτα το έχει σκεφθεί ο Δήμος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτιστικά οργανώνουμε,για καθαριότητα θα μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είχαμε επισημάνει εδώ και δύο χρόνια . Μέρα μεσημέρι ταξιτζήδες χέζουν απροκάλυπτα μέσα στο πάρκο και όταν διαμαρτυρηθήκαμε πήραμε την απάντηση : "τι κοιτάς ρε μ@λ@κ@"

    ΑπάντησηΔιαγραφή