Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ! ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ EUROVISION! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ "ΥΠΝΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ..." ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!


Το πιο αργό τραγούδι που εμφανίστηκε ποτέ σε Eurovision και ίσως το χειρότερο του φετεινού διαγωνισμού βγήκε πρώτο!
Κάντε σύγκριση με το δικό μας "'Υπνε που παίρνεις τα παιδιά..." και θα δείτε ΄το το δικό μας είναι καλύτερο! Θα μας τρελάνουν...


3 σχόλια:

  1. Πόσα και πόσα χρόνια τώρα, η ``Eurovision΄΄ είναι ακόμη ένα "εργαλείο" προπαγάνδας για την προώθηση της "παγκοσμιοποίησης...;"
    Αρχικά "επέβαλε" τα τραγούδια που θα διαγωνίζονται να είναι στην αγγλική γλώσσα. Κατόπιν να "περιέχουν συγκεκριμένο μήνυμα" που θα εξυπηρετεί την προώθηση "συγκεκριμένης πολιτιστικής και κοινωνικής ταυτότητας με σαφήνεια", όπως για παράδειγμα και..."εκείνη την αξύριστη Αυστριακή" Consita!
    Το εβραϊκό κράτος είχε την πρωτοπορία με την "Dana Internasional", που ήταν Transexoual...!
    Τι να λέμε και για κάτι..."τέρατα" με αποκρουστικές μουτσούνες και ακόμα πιο αποκρουστικές άναρθρες κραυγές και για άλλα πολλά..."βραβευμένα άσματα"!!!
    Και τέλος η "ντιρεκτίβα" απαιτεί το μήνυμα της "πολιτικής ορθότητας" να περνά με αυτόν τον "απλοϊκό" -φαινομενικά- τρόπο, στα εκατομμύρια των γηγενών ευρωπαίων για την δήθεν "προσφυγική κρίση", την αλλοίωση τής κατά περίπτωση εθνολογικής τους ταυτότητας και την βάναυση "κιμαδοποίηση" των εθνοτήτων, από τους λαθραία εισαγόμενους μουσουλμάνους!!!

    Και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι Ευρωπαίοι υπεστήκαμε έναν ακόμη "βομβαρδισμό με δηλητηριώδη αέρια", που προσβάλουν τα εγκεφαλικά κύτταρα και τον...Πολιτισμό μας!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο του κυρίου που εκπροσώπησε την Πορτογαλία, και με όλο τον σεβασμό στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (βουίζει ο τόπος, άσχετα αν "δεν αναφέρθηκε ούτε καν στο επίσημο site της Eurovision" -έτσι διαβάζω σε διάφορα ειδησεογραφικά κείμενα), με όλο τον σεβασμό λοιπόν, έχω μια ερώτηση:
    εάν αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχει η Πορτογαλία, το ό,τι χειρότερο έχει ποιο είναι;

    Πάντως, δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν προ ημερών διάβαζα τις υποψηφιότητες και διάβασα για τον εν λόγω κύριο και για το θέμα με την υγεία του, είπα "να δεις που φέτος η Πορτογαλία θα κερδίσει, διότι πρέπει να περάσουμε συγκεκριμένα μηνύματα".

    Και δεν είμαι μάγος. Ένας απλός άνθρωπος είμαι.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάνι-νάνι-νάνι
    τον λαό κάνει χαϊβάνι
    έλα αποκοίμησέ το
    να του δώσω εγώ "μπουκέτο..."
    "Ύπνε" που παίρνεις τους λαούς
    πάρε και αυτούς του α-Χριστούς...
    Να προσκυνήσουν το ισλάμ
    να είναι όλα για "εμάς..."ταμάμ"!

    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή