Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΑΔΩΝΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΚΗ: "ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ...ΚΟΤΑ". ΠΟΛΛΑΚΗΣ: "ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ"!

Βαριές καταγγελίες από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ: Το βράδυ της...

κατάθεσης του μνημονίου 4 στη Βουλή Παύλος Πολάκης και Πάνος Καμμένος γιόρταζαν τα γενέθλιά τους με τον Σταμάτη Γονίδη - Πολάκης: Μπούρδες κοπανιστές

Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο στην Ολομέλεια της Βουλής με τον Αδωνη Γεωργιάδη να αποκαλεί ανθρωπάκια που ετοιμάζονται να ψηφίσουν «με τα δύο χεράκια» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας τον αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη «πολλά βαρύ και… κότα». Από την άλλη πλευρά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς στον αντιπρόεδρο της ΝΔ επαναφέροντας παράλληλα τις καταγγελίες του για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Σε δείχνω όπως πραγματικά είσαι στην κοινωνία: Πολλά βαρύς και … κότα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας υπενθυμίζοντας παλαιότερη ανάρτηση στην οποία ο κ. Πολάκης έγραφε: «Το ΟΧΙ θέλει Έλληνες, το ΝΑΙ θέλει προδότες. Καιρός να ξεχωρίσουμε τα αγρίμια από τις κότες». Κατήγγειλε δε ότι το βράδυ της κατάθεσης του μνημονίου στην Βουλή οι κύριοι Παύλος Πολάκης και Πάνος Καμμένος γιόρταζαν τα γενέθλιά τους με τον γνωστό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη.

«Η κυρία Τελιγιορίδου μας είπε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ένδεια. Αλήθεια; Για ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο με τις 700.000 ευρώ στην Black Rock και τον κ. Σταθάκη με τα 30 ακίνητα και τα 2.000.000 ευρώ» συνέχισε σε άλλο σημείο για να προσθέσει «είστε ανθρωπάκια. Ψηφίζετε ΝΑΙ σε ΟΛΑ για την καρέκλα».

Κουράκης προς Άδωνι-Πολάκη: Σε εμένα τυχαίνει κάθε φορά;


Μάλιστα, η ανταλλαγή αιχμηρών καταγγελιών μεταξύ Πολάκη – Γεωργιάδη έγινε όταν το προεδρείο ανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, ο οποίος τυγχάνει να προεδρεύει κάθε φορά που το παραπάνω εκρηκτικό δίδυμο αποφασίζει να ανταλλάξει πυρά με αποτέλεσμα να αναφέρει με αγανάκτηση: «Σε εμένα τυχαίνει κάθε φορά;».

Άδωνις: Ποια ένδεια; Ρωτήστε τον Τσακαλώτο με τα 700.000 στην BlackRock!

Η αρχή έγινε όταν ο κ. Γεωργιάδης πήρε το λόγο και σχολίασε αποσπάσματα ομιλιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Θυμάμαι την μαχητικότητα του κ. Συρμαλένιου  για να μην μειωθούν οι χαμηλοί συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά. Τελικά τα ψηφίζει όλα. Ακουσα και την κυρία Τελιγιορίδου (σ.σ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Καστοριά) να λέει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ένδεια. Αλήθεια; Για ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο με τα 700.000 ευρώ στην BlackRock, τον κ. Σταθάκη με τα 2.000.000 ευρώ και τον κ. Παπαδημητρίου. Πως αισθάνεστε υπουργέ Τσακαλώτε όταν πριν λίγα χρόνια ήσασταν σε ένα τραπεζάκι στην πλατεία Συντάγματος με ένα πανό «δεν χρωστάμε δεν πληρώνουμε». Σήμερα εισηγείστε αυτά τα φριχτά μέτρα για να πάρετε παραμετρικές διαφορές για να καταστήσουν βιώσιμο το χρέος. Ποιο χρέος; Αφού μας λέγατε δεν χρωστάμε δεν πληρώνουμε. Λέγατε ψέματα. Ζητήσατε συγγνώμη; Όχι αντιθέτως μας λέγατε ότι αν κατέβει το αφορλόγητο κάτω από 9.100 θα παραιτηθείτε από υπουργός και θα καταψηφίσετε το νομοσχέδιο. Ειλικρινά σας ρωτώ. Αισθάνεστε ότι διατηρείτε την αξιοπρέπειά σας;  Αισθάνεστε ότι έχετε χάσει παντελώς την αξιοπρέπειά σας στην κοινωνία; Τη δήλωσή σας περι παραιτήσεων την έχουν ακούσει οι δανειστές. Ξέρετε τι λένε; «Αυτός ο Τσακαλώτος ότι και να πει δεν έχει σημασία. Αγαπάει τόσο την καρέκλα του που στο τέλος θα τα υπογράψει όλα» αυτά λένε. Στο you tube υπάρχει βίντεο με τον κ. Βέττα και με εμένα. Τότε ο Βέττας έλεγε δεν ψηφίζω μείωση αφορολόγητου και συντάξεων Του είχα πει «μην εκτίθεσαι παιδί μου. Θα τα ψηφίσεις όλα»».

Οι αναφορές του κ. Γεωργιάδη προκάλεσαν αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα ο πρώτος να σχολιάσει «Φωνάζει ο κ. Μπάρκας. Πώς γίνεται κ. Μπάρκα να μην ορκίζεσαι στον χριστιανικό όρκο γιατί είστε άθεοι και να πηγαίνετε σε λιτανεία στην περιφέρειά σας με γραβάτα; Δεν γίνονται και τα δύο».

«Δεν είστε τίποτε άλλο παρά άνθρωποι που διψάγατε για μια καρέκλα μετακλητού» συνέχισε ο ίδιος για τα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε «Εγώ όταν άλλαξα κόμμα παραιτήθηκα από βουλευτής και υπουργός και παρέδωσα την έδρα. Εσύ χωρίς καρέκλα δεν αντέχεις. Αν άντεχες θα θυμόσουν την διαδρομή σου στην αριστερά κατά των ιδιωτικοποιήσεων ,μνημονίου και θα έλεγες όχι. Σήμερα λες ΝΑΙ. Ξέρετε πως μας λέγατε; Οι «ΝΑΙ σε ΟΛΑ». Τώρα που θα πείτε ναι σε όλα να το γυρίσουμε; Να γυρίσουμε στις αλήστου μνήμης φράσεις Καμμένου «στα τέσσερα»;».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλεσε δε τον κ. Παύλο Πολάκη να απαντήσει εάν «την βραδιά που καταθέσατε το μνημόνιο στην Βουλή και εσείς γιορτάζατε τα γενέθλιά σας με τον κ. Καμμένο στην βίλα του είχατε για παρέα τον Σταμάτη Γονίδη».  «Πανηγυρίζατε γιατί κόβετε τις συντάξεις. Ντροπή σας. Φαρισαίοι Υποκριτές» έκλεισε την ομιλία του.

Ο κ. Μπάρκας λαμβάνοντας το λόγο επι προσωπικού  υποστήριξε ότι δεν αρμόζει στην «καραμανλική ΝΔ να εκπροσωπείται από τον κ. Γεωργιάδη».

Επίσης, ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε «μπούρδες κοπανιστές» τις αναφορές για τα πάρτι γενεθλίων.
Πολάκης προς Άδωνι: Είσαι ανθρωπάκι ελεεινής μορφής


Αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς του κ. Γεωργιάδη ανταπάντησε «Ανθρωπάκι είναι αυτός ο οποίος του δίνει διαταγή ο αρχηγός του κόμματός του και μαζί με τον διπλανό του κάνει ερωτήσεις για να πάρουμε πιο γρήγορα τα υποβρύχια και ανταμείβεται με θέση στην κυβέρνηση. Ανθρωπάκι ελεεινής μορφής είναι αυτός που δίνει σε συνέταιρο του διαφήμιση» και σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν συγκρινόμαστε. Ανθρωπάκι είναι αυτός που βλέπει ότι του καταστρέφεται το αφήγημα αριστερής παρένθεσης και προσπαθεί να λασπώσει, σπιλώσει για να περάσει το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίδιοι. Εμείς και αύριο πρωί να φύγουμε έχουμε τρόπο να ζήσουμε.Το κατάλαβες κ. Αντιπρόεδρε μιας ιστορικής παράταξης που εκπροσωπείται σήμερα από θαυμαστές του Παττακού».

«Τελικά μας επιβεβαιώσατε ότι γιορτάσατε παρέα με το Γονίδη» ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε «Ακούστε, αυτός που γράφει πριν γίνει υπουργός: «το όχι θέλει έλληνες το ναι θέλει προδότες, καιρός να ξεχωρίσουμε τα αγρίμια από τις κότες» και τώρα ψηφίζετε ΝΑΙ, τι είναι; Είστε κότα; Είστε!»

«Σε δείχνω όπως πραγματικά είσαι στην κοινωνία: Πολλά βαρύς και … κότα» κορύφωσε την επίθεσή του κατά του αναπληρωτή υπουργού υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Πολάκης είχε ζητήσει να μην αρθεί η βουλευτική του ασυλία για να εκδικαστεί σε Δικαστήριο η υποθεση των καταγγελιών για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Επίσης, το λόγο έλαβε και ο κ. Βορίδης ζητώντας από τον υπουργό να ανακαλέσει τις καταγγελίες περι στημένων ερωτήσεων. «για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει εκδοθεί απόφαση που με αποζημιώνει. Σας δίνω τώρα την ευκαιρία. Εγώ προσωπικές αναφορές δεν κάνω. Θα θεωρήσω αν ανακαλέσετε ότι είστε εσφαλμένα πληροφορημένος. Αν όχι θα θεωρήσω ότι επιμένετε σε αναλήθεια αν και γνωρίζεται την αλήθεια» είπε ο κ. Βορίδης με τον κ. Πολάκη να ανακαλεί.
Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΤΕ! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νιαου...νιαου βρε....Μπουμπουκογατουλα
    ixnos.blogspot.gr/2017/05/blog-post_92.html
    Κουιζ:ο ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ καταδικασμενοs ελικοπτερακιαs καρατζαχουφτεν ψευτομποντυμπιλντερ και το βαμμενο κοντοκλωτσι τσι βγαινιωs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή