Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! ΝΕΚΡΗ 18ΧΡΟΝΗ, ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ...

Νέα Υόρκη: Μακελειό στην Times Square. Νεκρή 18χρονη, σοβαρά η μικρότερη αδελφή
Στη δημοσιότητα έρχονται στοιχεία από το θύμα και τους τραυματίες του...

μακελειού, ότα ναυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς.Νεκρή είναι μία  18 χρονη, ενώ όπως αναφέρει το nbcnewyork.com, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης ενημέρωσε πως σοβαρά τραυματισμένη είναι και η αδελφή της, μόλις 13 ετών!

Ο κατάλογος των τραυματιών συνεχώς αυξάνεται και πλέον αναφέρει πως 22 ακόμη άνθρωποι δέχονται ιατρική φροντίδα.

Νέο συναγερμός στη Νέα Υόρκη.Ένα δεύτερο όχημα παρέσυρε πεζούς σε άλλο σημείο της Νέας Υόρκης! Ένας νεκρός, τρεις σοβαρά τραυματισμένοι

Όπως αποδείχθηκε, πάντως, το δεύτερο περιστατικό ήταν ένα τροχαίο μεταξύ δύο αυτοκινήτων, από την σύγκρουση των οποίων ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ 11 ακόμη τραυματίστηκαν.

Για ένα  όχημα που παρέσυρε πεζούς χωρίς να κόψει ταχύτητα στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Υόρκης, κάνει λόγο το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Νωρίτερα, αυτοκίνητο χτύπησε κινούμενο με ταχύτητα πεζούς στην Times Square, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί τουλάχιστον ένα άτομο.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και 20 τραυματίες.
Ο οδηγός συνελήφθη αμέσως αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε σταμάτησε στα προστατευτικά κολωνάκια ενός πεζοδρομίου.

Ο 26χρονος Ρίτσαρντ Ρόχας από το Μπρόνξ είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε πανικό το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε χτύπησε πεζούς στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης, σκοτώνοντας μια νεαρή γυναίκα και τραυματίζοντας άλλους 19 ανθρώπους.

Ενδέχεται να οδηγούσε μεθυσμένος, καθώς ήδη έχει συλληφθεί στο παρελθόν δυο φορές για ανάλογο παράπτωμα.

Η φωτογραφία είναι καρέ από το βίντεο της σύλληψης που ανέβηκε για λίγα λεπτά σε λογαριασμό χρήστη sto Instagram και κατέβηκε σχεδόν αμέσως.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters τουλάχιστον δεκατρία άτομα τραυματίστηκαν στο περιστατικό και ορισμένα από αυτά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Η πράξη του οδηγού φαίνεται πως ήταν «ηθελημένη», σημείωσε ένας εκ των τραυματιών στο Reuters.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, το αυτοκίνητο κινήθηκε αντίθετα στο ρεύμα και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο χτυπώντας πεζούς.

Το CBS New York μεταδίδει ότι ο οδηγός «απομακρύνθηκε» από το όχημα, ένα κόκκινο σεντάν. Το δίκτυο έδειξε εικόνες από τη σύλληψη ενός ατόμου. 

Η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι έχει αποκλείσει την περιοχή.




Προβολή εικόνας στο Twitter

What's happening in Times Square?? This car was in the sidewalk and people are on the streets

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου