Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΝΕΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΙΔΟΥ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΚΟΤΕΣ!

Νεογραικύλοι, ξενόδουλοι, υποκριτές, ψεύτες και εχθροί του λαού και της κοινωνίας.
Ο μακαριστός πατήρ Ιωάννης Ρωμανίδης καθηγητής της Δογματικής της...
Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλεγε ότι οι γραικύλοι είναι υποτελείς και οσφυοκάμπτες και πειθήνια αθύρματα στις ορέξεις των δυτικών επικυρίαρχων, αλλά τσαμπουκάδες και κουτσαβάκηδες έναντι του ελληνικού λαού. Αυτό αρμόζει τέλεια στην πολιτεία των Συραζανέλ που εκχώρησε και την τελευταία ικμάδα εθνικής κυριαρχίας στον ειδεχθή εσμό που κατεσθίει τις σάρκες της πατρίδας. 

Από ότι φαίνεται, η αθλιότητα αυτού του τόπου δεν έχει όριο. Το Ελληνικό κυνοβούλιο (δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος) μέρα με την ημέρα αποκαλύπτει ολοένα και περισσότερο την τραγικότητα του καταντήματος της Πατρίδος μας. Η εικόνα των βο(υ)λευτών που αλληλοβρίζονται σαν αλήτες του δρόμου, ή που συμπλέκονται σαν περιθωριακοί τύποι του υποκόσμου, σίγουρα δεν είναι σημάδι πολιτισμένης κοινωνίας.

Τα υποκινούμενα και επαναλαμβανόμενα επεισόδια -τόσο στο κυνοβούλιο, όσο και στα γήπεδα- αποτελούν μέρος ενός πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου, που πατώντας πάνω στην γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση προσπαθεί να προκαλέσει μία ανεξέλεγκτη έκρηξη. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η αναστολή άρθρων του Συντάγματος και η ολοκλήρωση της καταστροφής, κάτι που επιθυμεί σφόδρα το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Το πολυνομοσχέδιο, που ψηφίζουν σήμερα (18/5/2017) οι ψεύτες της "αριστεράς" συνεπικουρούμενοι από τους θεομπαίχτες πατριδοκάπηλους ανεύθυνους Έλληνες, είναι η τραγική συνέχεια της πολιτικής που εφάρμοζαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα ανερυθρίαστα τολμούν να συμπεριφέρονται -τάχα- ως ... αντιπολιτευόμενοι!

Επιπλέον, διαβάσαμε και την "απειλή" γνωστού "βαρώνου" επιχειρηματία -που εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του, εντός και εκτός Ελλάδος, στο "ενεργητικό" έχει την διάλυση ενός εκ των ισχυρότερων τεχνολογικών ομίλων της Ευρώπης, με την πώληση στους Αμερικάνους και στους Ρώσους τόσο τεχνολογίας, όσο και τεχνογνωσίας- πως θα αποσύρει και το τελευταίο κομμάτι της επιχειρηματικής του δραστηριότητος εκτός Ελλάδος.

Τι μέλλον, λοιπόν, μπορεί να έχει ένας τόπος όπου "βασιλεύει" ("δημοκρατικά" πάντοτε) ένα πολιτικό κατεστημένο που έχει ως αποστολή την διάλυση του κράτους και την εξαθλίωση των κατοίκων του, βοηθούμενο και υποστηριζόμενο από μία επιχειρηματική αγορά όπου στο σύνολό της είναι βαθειά διαπλεκόμενη με τους πολιτικάντηδες;

Αν προσθέσει κανείς και το έλλειμμα της πνευματικής ηγεσίας, τότε η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη: Απελπιστική!

Και όμως! Η κατάσταση δεν είναι χειρότερη από αυτήν που αντίκρισε όταν πάτησε το πόδι του στην Χώρα μας ο Μοναδικός Έλληνας Κυβερνήτης της Ελλάδος, ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας. Το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσουμε πιστά το παράδειγμά του, δηλαδή την ακράδαντη πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό, την αυταπάρνηση του και το ακάματο του έργου του!

Θυμηθείτε πως η πολιτική δεν είναι τίποτε άλλο παρά πόλεμος μεταξύ χορηγών! Γι' αυτό δεν μας απασχολεί τίποτε και κανένα πρόβλημα δεν φαντάζει αξεπέραστο. Γιατί ο δικός μας Χορηγός είναι ο ισχυρότερος όλων και ο Μόνος αήττητος: Ο Θεός μας!
http://voloudakis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_18.html

2 σχόλια:

  1. Σαν σήμερα, 20 Μαΐου 1941 από τις πρωϊνές ώρες ξεκινούσε η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!
    Τότε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν Παλληκάρια, η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ(!), αντάξια του λαού που κυβερνούσε, δεν ήταν...``οσφυοκάμπτες και γραικύλοι΄΄!!!
    Οι "ψυχωμένοι" Έλληνες, έδωσαν την μάχη γνωρίζοντας ό,τι οι πιθανότητες της Νίκης ήταν ελάχιστες, προτίμησαν όμως να θυσιάσουν την ζωή τους, παρά να ζήσουν "υποταγμένοι και γονατιστοί", στους ΝΑΖΙ προγόνους του Σόϊμπλε και της Μέρκελ!!!
    Και σήμερα 76 χρόνια μετά, οι Έλληνες θα πράξουμε το καθήκον μας έναντι της Πατρίδος και θα θυσιαστούμε για Αυτήν αν χρειαστεί...!
    Δείτε όμως και...συγκρίνετε, την σημερινή ΑΝΑΞΙΑ και προσκυνημένη "ηγεσία μας(;)" με τους ΗΓΕΤΕΣ(!)του '40.
    Αυτοί οι τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες -που δήθεν μας κυβερνούν- δεν είναι αντάξιοι της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και της ΔΟΞΑΣ του ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!ΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ !!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΡΣΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΥΜΑΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΙΝΟΥΣΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !!!!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ !!!! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !!!! ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ !!!!!ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ 'Η' ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ !!!!! ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΩΣ ΟΧΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΩΣΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ !!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή