Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ, ΤΙ ΣΟΪ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ; ΖΗΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΟΝΟ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!!!

Δείτε εφημερίδα η οποία αποτελεί πρόκληση και ύβρη γι' αυτό που λέγεται δημοσιογραφία και δη τοπική δημοσιογραφία! Εδώ, στην τοπική μας κοινωνία όπου πρέπει να λειτουργεί η έννοια της Δημοκρατίας (από τον Δήμο προέκυψε η λέξη Δημο-κρατία), ποδοπατείται στην κυριολεξία. Μια εφημερίδα η οποία εκδίδεται από πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου δεν τηρεί ούτε το "άλφα-βήτα" της δεοντολογίας. Εκτός του ότι λιβανίζει τον...

Δήμαρχο Αποστολόπουλο, το κάνει με τον χειρότερο τρόπο. 
Συγκεκριμένα, γράφει στο τελευταίο της πρωτοσέλιδο η εν λόγω εφημερίδα, την απάντηση του Δημάρχου αναφορικά με τις καταγγελίες του Κώστα Τίγκα (του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης) για τη δημιουργία χωματερής στου Παπάγου: "Δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα"
Πολύ ωραία. Η εφημερίδα παραπέμπει σε εσωτερική σελίδα όπου υπάρχει ολοσέλιδη η απάντηση του Δημάρχου. Δεν υπάρχει όμως σε κανένα σημείο η θέση του Κώστα Τίγκα και της αντιπολίτευσης για το συγκεκριμένο θέμα. Δηλαδή ο αναγνώστης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μορφώσει άποψη γιατί ...δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα ο Τίγκας! Δεν μπορεί να μορφώσει στοιχειώδη άποψη για το ποιες είναι αυτές οι καταγγελίες για τις οποίες κάνει απλή αναφορά (υπό μορφήν τίτλου) στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα του...διαιτητή ποδοσφαίρου! 
Απίστευτα πράγματα, δηλωτικά μιας νοοτροπίας φασίζουσας η οποία παραπέμπει ευθέως σε καθεστώτα τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν, όπου υπάρχει και ακούγεται μετά χειροκροτημάτων μόνον η φωνή του ενός και απόλυτου άρχοντα! Αυτό ακριβώς κάνει η εν λόγω εφημερίδα! Προσβάλλοντας κάθε έννοια δεοντολογίας και κάθε έννοια δημοσιογραφίας βάζει φίμωτρο στην άποψη της αντιπολίτευσης στην οποία κάνει μόνο τιτλοφορική αναφορά και τίποτε άλλο! 
Δήμαρχε Ηλία Αποστολόπουλε, ένα τέτοιο έντυπο, με τον τρόπο που σε προβάλλει περισσότερο κακό σου κάνει παρά καλό. 
Όταν το συγκεκριμένο έντυπο κατακλύζεται από 14 φωτογραφίες του Δημάρχου (σε παλαιότερο τεύχος είχαμε μετρήσει ακόμη και 18 φωτογραφίες), ενώ αποκλείονται ακόμη και για λόγους απλής ενημέρωσης οι θέσεις της αντιπολίτευσης,  έχουμε να κάνουμε με ένα κακόγουστο προπαγανδιστικό έντυπο. Διότι ακόμη και προεκλογικό έντυπο του Δημάρχου να ήταν, θα δημοσίευε τις θέσεις της αντιπολίτευσης, ώστε ο δημότης να καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάει ο Δήμαρχος! Και όμως, αυτό το απλό πράγμα δεν το κάνει ο εκδότης της εν λόγω εφημερίδος. 
Θέλαμε να ξέραμε, όταν κατέβαινε να διαιτητεύσει αγώνα, ξεκινούσε το ματς με μία ομάδα ή διαιτήτευε αγώνα με δύο ομάδες για να δει ο κόσμος μπάλα; Κύριε διαιτητά...με τον κηδεμόνα σου! Δεν σκαμπάζεις γρι...

8 σχόλια:

  1. Είναι φυλλάδα του..."πισινού" Κε Μάκη.
    Το "πισινός" φαντάσου το με όποια "ορθογραφία" επιθυμείς...!
    Θυμήσου στα πρώτα φύλλα της ποιοι "έγραφαν" και τα συμπεράσματα, ευκόλως εξάγονται!
    Συνεπώς μην ασχολείσαι ιδιαίτερα, διότι ούτως ή άλλως, "αναγνώστες" δεν έχει.
    Οπότε, δεν θα επιτευχθεί και η "προπαγάνδα".
    Το ιστολόγιό σου ενημερώνει άψογα, με την δέουσα δεοντολογία και κυρίως αντικειμενικά την τοπική κοινωνία, δίχως να "αδικεί" εσκεμμένα κανέναν!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ανδρόνικε εγώ δεν ντρέπομαι και θα αποκαλέσω την εν λόγω φυλλάδα ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ . Λιβάνισμα στον Αποστολόπουλο χωρίς αντίλογο. Δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος να μοστράρει τη φάτσα του σε όλες τις σελίδες. Τόσος ναρκισσισμός ούτε γκόμενα να ήταν. Κατά τα λοιπά συμφωνώ μαζί σου σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά την φυλλάδα και οι προβαλλόμενοι στις σελίδες της.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 8:29μ.μ, σε τόσες φωτογραφίες έχει "ποζάρει" από το 2014. Θέλει να τις μοιραστεί με τους ψηφοφόρους του!
      Και...``νάρκισσος΄΄ να μην ήταν εεε, πόσο πια να αντέξει ο άνθρωπος στις..."σειρήνες" της αυτοπροβολής;;;
      Αν έκανε και κανένα έργο καλά θα ήταν, αλλά μόνο οι φωτογραφίες και οι..."τυμπανοκρουσίες" δεν φτάνουν και ας εκδίδεται και το "άλμπουμ" σε μηνιαία τεύχη με τον εκκωφαντικό τίτλο...!
      (Α)

      Διαγραφή
  3. Ο διαιτητής δεν γνωρίζει τί σημαίνει ενημέρωση.Ο Αποστολόπουλος,πάλι,και οι συνεργάτες του (διαφημίζει αυτούς που ο δήμαρχος του υποδεικνύει) δεν γνωρίζουν ούτε πώς γίνεται η σωστή προπαγάνδα.Η εφημερίδα που κάνει πολύ θόρυβο υπέρ της παράταξης του δημάρχου,είναι απλωμένη σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δημαρχείου.Για γέλια ή και για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά. Εγώ, από αυτή την εφημερίδα, παίρνω για το σπίτι δέκα-δέκα τα τεύχη. Είναι πολύ καλή ποιότητα το χαρτί της, για να...καθαρίζω τους υαλοπίνακες!!!
    Δοκιμάστε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τις φωτογραφίες γίνεσαι "γνωστός"!!
    Όμως, με το σπουδαίο έργο που αφήνεις πίσω σου, γίνεσαι "διάσημος...!"
    you know;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις διαφημίσεις τις στέλνει ο Λιάκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή