Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ E=mc2, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ!

H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΙΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Ακολουθεί ένα γράμμα που έγραψε ο Αϊνστάιν στην κόρη του για την...

οικουμενική δύναμη της αγάπης. Το γράμμα κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 80 μαζί με πάνω από χίλια άλλα γράμματα που έγραψε σε διαφορετικούς ανθρώπους. 

«Όταν πρότεινα τη θεωρία της σχετικότητας, πολύ λίγοι άνθρωποι με κατανόησαν και αυτό που θα αποκαλύψω τώρα, για να μεταδοθεί στην ανθρωπότητα, θα έρθει επίσης αντιμέτωπο με την παρανόηση και την προκατάληψη του κόσμου. 
Σου ζητώ να φυλάξεις τα γράμματα για όσα χρόνια, δεκαετίες, είναι απαραίτητο, μέχρι η κοινωνία να έχει προχωρήσει αρκετά για να αποδεχθεί αυτό που θα εξηγήσω παρακάτω. 
Υπάρχει μια εξαιρετικά ισχυρή δύναμη, για την οποία η επιστήμη δεν έχει βρει μέχρι τώρα μια επίσημη εξήγηση. Είναι μια δύναμη που συμπεριλαμβάνει και κυβερνάει όλους και βρίσκεται ακόμη και πίσω από οποιοδήποτε φαινόμενο υπάρχει μέσα στο σύμπαν και δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από εμάς. Αυτή η οικουμενική δύναμη είναι η ΑΓΑΠΗ. 
Όταν οι επιστήμονες έψαχναν για μια ενοποιημένη θεωρία του σύμπαντος, ξέχασαν την πιο ισχυρή αόρατη δύναμη. 

Η Αγάπη είναι Φως, που φέγγει εκείνους που την προσφέρουν και τη λαμβάνουν. 
Η Αγάπη είναι βαρύτητα, επειδή κάνει κάποιους ανθρώπους να έλκονται από άλλους. 
Η Αγάπη είναι δύναμη, επειδή πολλαπλασιάζει το καλό μέσα μας, και επιτρέπει στην ανθρωπότητα να μην εξαφανιστεί μέσα στον τυφλό εγωισμό της. 
Η Αγάπη εκτυλίσσεται και αποκαλύπτει. 
Για την Αγάπη ζούμε και πεθαίνουμε. 
Η Αγάπη είναι Θεός και ο Θεός είναι Αγάπη. 

Αυτή η δύναμη εξηγεί το καθετί και δίνει νόημα στη ζωή. Αυτή είναι η μεταβλητή που έχουμε αγνοήσει για πολύ καιρό, ίσως επειδή φοβόμαστε την αγάπη γιατί είναι η μόνη ενέργεια στο σύμπαν που ο άνθρωπος δεν έχει μάθει να μετατρέπει σε θέληση. 
Για να κάνω ορατή την αγάπη, έκανα μια μικρή αντικατάσταση στην πιο φημισμένη εξίσωσή μου. Αν αντί για E=mc2, αποδεχτούμε ότι η ενέργεια για τη θεραπεία του κόσμου μπορεί να βρεθεί από τον πολλαπλασιασμό της αγάπης επί την ταχύτητα του φωτός στο τετράγωνο, φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι η αγάπη είναι η πιο ισχυρή δύναμη που υπάρχει, επειδή δεν έχει όρια. 
Μετά την αποτυχία της ανθρωπότητας στη χρήση και τον έλεγχο των άλλων δυνάμεων του σύμπαντος που στράφηκαν εναντίον μας, επείγει η συντήρησή μας με ένα άλλο είδος ενέργειας. 
Αν θέλουμε το είδος μας να επιβιώσει, αν πρόκειται να βρούμε νόημα στη ζωή, αν θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο και κάθε ευαίσθητη ύπαρξη που τον κατοικεί, η αγάπη είναι η μία και μόνη απάντηση. 
Ίσως δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να κατασκευάσουμε μια βόμβα αγάπης, μια συσκευή αρκετά ισχυρή να καταστρέψει εντελώς το μίσος, τον εγωισμό και την απληστία που αφανίζουν τον πλανήτη. 
Εντούτοις, καθένας κουβαλά μέσα του μια μικρή αλλά ισχυρή γεννήτρια αγάπης, της οποίας η ενέργεια περιμένει να απελευθερωθεί. 
Όταν μάθουμε να δίνουμε και να παίρνουμε αυτή την οικουμενική ενέργεια, αγαπητή Lieserl, θα έχουμε επιβεβαιώσει ότι η αγάπη υπερνικά τα πάντα, μπορεί να υπερβεί το καθετί, επειδή η αγάπη είναι η πεμπτουσία της ζωής. 
Λυπάμαι βαθιά που δεν μπόρεσα να εκφράσω αυτό που είναι μέσα στην καρδιά μου, η οποία χτυπά ήσυχα για σένα όλη μου τη ζωή. Ίσως δεν είναι πολύ αργά να ζητήσω συγγνώμη, αλλά καθώς ο χρόνος είναι σχετικός, χρειάζομαι να σου πω πως σ’ αγαπώ και ότι χάρη σ’ εσένα έχω φθάσει στην ύστατη απάντηση.


Ο πατέρας σου 
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Μπορείτε να το βρείτε στα Αγγλικά στο:  http://tinyurl.com/zm8nmhv 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ EINSTEIN ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.
    ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΘΕΟΔΩΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ EINSTEIN ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ,ΗΤΑΝ Ο EINSTEIN.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ,ΑΝ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ EINSTEIN ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Ή ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΩΡΙΑ .
    Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΆΝΑΓΚΗΝ ΘΑΝΑΤΟΣ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΩΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ.
    ΑΡΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο EINSTEIN ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή