Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ, Ο ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ:"ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ..."! ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ 5ο ΚΑΙ 6ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΡΑ!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δωσιλογικής πολιτικής του Τσίπρα και της κυβέρνησής του: κάνει ό,τι του απαιτήσουν οι εγκληματίες-νεοναζιστές Γερμανοί προσδοκώντας ότι αυτοί θα υιοθετήσουν τις...

δεσμεύσεις τους, αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, του...κόβουν τον βήχα. Πριν προλάβει ο Τσίπρας να δηλώσει ότι...τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδο των δανειστών οι οποίοι οφείλουν αυτοί να τηρήσουν τις δεσμεύσεις του περί ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, ο Σόιμπλε το ξέκοψε μια κι έξω. Εξέφρασε λοιπόν άμεσα την άποψη ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία μείωση του ελληνικού χρέους, παρά την συγκρατημένη αισιοδοξία για συνολική λύση που εξέφραζαν το ΔΝΤ 
H Γερμανία δεν πρόκειται να δεχτεί καμία μείωση του ελληνικού χρέους, ούτε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, ούτε και εξαγορά των δανείων του ΔΝΤ από τον ESM.
«Δεν υπάρχουν τέτοια ή άλλα σχέδια για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους» αναφέρει χαρακτηριστικά στην Bild εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, όπως μετέδωσε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Ant1.
Οπότε τώρα Προδότη Τσίπρα κάτσε πάνω στα παλούκια της αντεθνικής τακτικής σου. Η ιστορία σε έχει κρίνει ως μέγα Προδότη. Πήγαινε να πάρεις και άλλα μνημόνια, το 5ο και το 6ο, δεν σώσεζαι με τίποτε: καταγράφηκες ως ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Πρωθυπουργός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου