Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΕΚΑΝΕ...ΦΤΕΡΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ! ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!

Εκτός Ελλάδας ψάχνουν πλέον τον Αρτέμη Σώρρα και τη γυναίκα του δυο ...


μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση, την ολοκλήρωση της έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την άσκηση βαρύτατων διώξεων κατά του 50χρονου και επτά συνεργατών του, για την υπόθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τη δράση του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ούτε η δημιουργία ειδικής ομάδας έμπειρων αξιωματικών, ούτε η βοήθεια της Αντιτρομοκρατικής, ούτε το σάρωμα για εβδομάδες κάθε κατοικίας γνωστού, φίλου, συγγενή και συνεργάτη του 50χρονου φυγόποινου δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των επιτελών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι ήταν θέμα ημερών ο εντοπισμός και η σύλληψη του.

Έτσι, χρειάστηκε να περάσουν πολλές εβδομάδες και να χαθεί πολύτιμος χρόνος για να συνειδητοποιήσουν οι αρχές ότι ο 50χρονος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται πια ως ένας γραφικός τύπος που υπόσχεται να σώσει τη χώρα, αλλά ως εγκέφαλος μιας εγκληματικής οργάνωσης με πολλαπλές δραστηριότητες και πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, όταν ξεκίνησαν οι αστυνομικοί να ασχολούνται σοβαρά με την εξαφάνιση του Αρτέμη Σώρρα και να ψάχνουν σε βάθος την υπόθεση σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τις κινήσεις του, εξιχνιάστηκαν άσχετες υποθέσεις και συνελήφθησαν ακόμη και άτομα για συμμετοχή σε φόνο και τεμαχισμό Πακιστανού στον Πύργο Ηλείας. Και ο φερόμενος ως δράστης μπορεί να συνελήφθη (δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση Σώρρα) όμως ο νούμερο 1 καταζητούμενος αυτή τη στιγμή στη χώρα, δεν βρέθηκε πουθενά.
makeleio.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ.
    ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή