Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ...

Γραφείο Παιδείας, 
Νεολαίας & Απασχόλησης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Στις σημερινές δύσκολες περιστάσεις, η κοινωνική αλληλεγγύη που επιδεικνύεται μέσω προσφορών και χορηγιών, είναι πράξη...

αξιομνημόνευτη και επαινετή από κάθε πλευρά. Ιδιαίτερα όταν αυτές οι προσφορές απευθύνονται στον τομέα της παιδείας και των νέων, πρέπει να επισημαίνονται, να τονίζονται και να επιβραβεύονται με τις ανάλογες ευχαριστίες.
Αξίζει λοιπόν να αναφερθούν οι κατώτερες χορηγίες και προσφορές επιχειρήσεων και προσώπων προς τη νεολαία της πόλης μας.
Οι επιχειρήσεις Φειδάκη προσέφεραν τέσσερις (4) μονάδες κλιματισμού (air condition), οι οποίες τοποθετήθηκαν στα σχολεία που χρησιμοποιούνται για τη Δημιουργική απασχόληση.
Η εταιρεία ΑΝΕΚ LINES του Ιωάννη Βαρδινογιάννη, προσέφερε έκπτωση 50% στα εισιτήρια 19 μαθητών και μαθητριών του 5ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού και έκπτωση 40% στους δασκάλους και γονείς συνοδούς, προκειμένου να μεταβούν στα Χανιά για την αδελφοποίηση των σχολείων με το Δημοτικό σχολείο Κουνουπιδιανών.
Για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών της πόλης μας , εκδόθηκε το ενημερωτικό έντυπο «Παραμύθι ή αλήθεια» σε 2000 αντίτυπα με μηνύματα για το περιβάλλον, την ανακύκλωση, τη δασοπροστασία και την ιστορία της πόλης μας. Για την έκδοση του εντύπου αυτού, προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ο κύριος  Ανδρέας Κουζέλης (κείμενα), ο κύριος Αρίσταρχος Παπαδανιήλ (εικονογράφηση), ο κύριος Δημήτριος Παπαδόπουλος (ιστορικά στοιχεία), η εταιρεία SYLLIPSIS (σχεδιασμός εντύπου), η κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ (δαπάνες εκτύπωσης) και το ΙΑΣΩ GENERAL.
Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, προσέφεραν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν προσωπικό και υλικά για εργασίες βελτίωσης της υποδομής των σχολείων καθώς επίσης και εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μαθητές στον τομέα της οδικής ασφάλειας.
Οι τράπεζες Eurobank και Πειραιώς, προσέφεραν υλικά υποδομής για τα σχολεία της πόλης μας (υπολογιστές, αρχειοθήκες κ.λπ.).
Η επιχείρηση INFO QUEST προσέφερε Tablets, τα οποία δόθηκαν με κλήρωση σε μαθητές, που παρακολούθησαν διάλεξη επαγγελματικού προσανατολισμού και επίσης προσέφερε, στο πλαίσιο των Ημερών Νεολαίας, ψυχαγωγία στους μαθητές με το συγκρότημα CITIZEN JIM.
Η εταιρεία MEDILCO, (επιχειρηματίας κύριος Μιχαήλ Γάγγος), προσέφερε λιπάσματα για τους λαχανόκηπους των σχολείων μας.
Οι επιχειρήσεις WIND-ΒΙΟΤΥΠΟΣ και οι επιχειρηματίες κύριοι Καραμπάς, Καπετανάκης και Μπελιόγλου, προσέφεραν χορηγίες  για την υλοποίηση του 10ήμερου Νεολαίας. Επίσης, για το ίδιο αντικείμενο, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ως χορηγοί επικοινωνίας, η εταιρεία Sky Walker, το NG radio, το Indobserver.blogspot.gr - «Παρατηρητής», η «Παπάγου Πολιτεία», το «Μένουμε Χολαργό», ο «Αντίλογος», το «My Xolargos», το Times-papxol.gr - «Θόρυβος», το Κosmonea - «Ο κόσμος γύρω μας» και η «Βόρεια Γειτονιά».
Τα ιδιωτικά φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης για προετοιμασία μαθητών στις  πανελλαδικές εξετάσεις και τα ιδιωτικά φροντιστήρια Ξένων γλωσσών και Πληροφορικής, διέθεσαν δωρεάν θέσεις για οικονομικά ασθενέστερους μαθητές όλων των βαθμίδων της πόλης μας. Επίσης, οι καθηγητές και καθηγήτριες Μέσης εκπαίδευσης, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς  για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
Ο καθηγητής μαθησιακών δυσκολιών κύριος Γεώργιος  Παυλίδης, προσήλθε με δικές του δαπάνες από τη Θεσσαλονίκη για πραγματοποίηση διάλεξης σε γονείς και  εκπαιδευτικούς και προσφέρει δωρεάν εξετάσεις και παροχή οδηγιών στα παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών της πόλης μας, στο ΔΥΣΛΕΞΙΑ CENTER Pavlidis.
Έξι (6) πρωτεύσαντες μαθητές της πόλης μας στις πανελλήνιες εξετάσεις, μετέβησαν στις Βρυξέλλες για ενημέρωση σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρωκοινοβουλίου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, κατόπιν ενεργειών του Ευρωβουλευτή κυρίου Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Κατασκευάσθηκε προσκυνητάριο στην Αγία Σκέπη Παπάγου, με δωρεά της κυρίας και του κυρίου Καραμάνου, στο οποίο τοποθετήθηκε εικόνα των τριών ιεραρχών, μετά από αίτημα του 1ου Γυμνασίου Παπάγου και είναι έργο της καθηγήτριας κυρίας Καλογεράκη. 
Εκσυγχρονίστηκε πλήρως το εργαστήριο Πληροφορικής του 1ου Λυκείου Χολαργού με 13 νέους υπολογιστές, προσφορά του επιχειρηματία κυρίου Οδυσσέα Κυριακόπουλου.
Ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας, θέλω να ευχαριστήσω θερμώς όλους τους ανωτέρω, τις τοπικές επιχειρήσεις, τον τοπικό τύπο, τους εθελοντές δημότες, τους εργαζόμενους του Δήμου μας και όλους τους φορείς της πόλεως μας, για τις προσφορές, τις χορηγίες και τις υπηρεσίες τους. Επισημαίνω το γεγονός ότι απευθύνονται σε παιδιά και στη νεολαία, τομέα στον οποίο πρέπει όλοι να επενδύουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε, καθόσον αποτελεί την ελπίδα και την προοπτική του τόπου μας.


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας
Νεολαίας και Απασχόλησης
Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου