Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ! ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στη χώρα μας οργανώνονται σε όλα...

τα επίπεδα συστήνοντας εγκληματικές οργανώσεις για να σαρώσουν την Ελλάδα και να την μετατρέψουν σε άντρο τους! Κι εμείς περί άλλων τυρβάζουμε. Δείτε τι έγινε στη Λέσβο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Συνάνη:
Ένας 34χρονος αλλοδαπός  συνελήφθη πρωινές  ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

 Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβασή του ανωτέρω από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, βρέθηκαν στην κατοχή του δεκατέσσερα (14) δελτία αιτούντος διεθνούς προστασίας, τρεις (03) κάρτες υγείας, μία (01) απόφαση περιοριστικών όρων και έξι (06) τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων, τα οποία φέρουν στοιχεία τρίτων προσώπων.
Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν δύο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ουσία σε μορφή βράχου, αγνώστου συνθέσεως, συνολικού βάρους πενήντα τριών (53,00) γραμμαρίων, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στην Χημική Υπηρεσία Μυτιλήνης για εξέταση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης  που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και αντικείμενα, όπως επίσης και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου