Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: "ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Η κυβερνητική απάντηση σε βουλευτή που διαμαρτύρεται για τα μνημονιακά μέτρα..

Πρωταγωνιστής αυτή την φορά είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, ο οποίος κάποια στιγμή είχε αναλάβει τον ρόλο του προέδρου.

Στο βήμα ήταν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας ο οποίος ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για τα αντίμετρα και το θέμα σίτισης στα σχολεία, την φτωχοποίηση δηλαδή της κοινωνίας και την πανάκεια που θα προσφέρουν τα επιδόματα και τα συσσίτια, παραπέμποντας σε άλλους είδος καθεστώτα.
Κάποια στιγμή ο Καβαδέλλας είπε χαρακτηριστικά «Πήρατε μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων και, αντί να σιωπάτε, μας λέτε ότι μοιράζετε λουκουμάδες στα σχολεία…».

Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκαν αντιδράσεις, αλλά ο πρόεδρος παρενέβη και είπε: «Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, γιατί πεινάω κιόλας…Μην ανοίγετε την κουβέντα γιατί είναι ώρα φαγητού τώρα».

Με άλλα λόγια, αφήστε τα τώρα αυτά τα «ασήμαντα» που καταστρέφουν την κοινωνία, γιατί ΠΕΙΝΑΩ!

Τα σχόλια δικά σας:

paradrasi.gr (τίτλος: παραλλαγμένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου