Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ! Ο "ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ- ΙΕΡΟΞΕΤΑΣΤΗΣ" ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ! ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ

"Ελευθερία είναι να λες στον άλλον αυτό που δεν θέλει να ακούσει." George Orwell

Σας θυμίζει τίποτα το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και τα συνθήματα:
 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
 Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ
 Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ                                                                 
Σας θυμίζει τίποτα μια κοινωνία στην οποία όποιος δεν σκέφτεται....


πολιτικά ορθά, διαπράττει «εγκλημασκέψη» και συλλαμβάνεται από την αστυνομία;
Αν έχετε διαβάσει το 1984 του George Orwell, σίγουρα θα καταλάβατε τι εννοώ. Αν δεν το έχετε διαβάσει, σας συνιστώ να το διαβάσετε. Είναι μια προφητεία, γραμμένη σ’ ένα παρελθόν τόσο μακρινό, που το 1984 φάνταζε σαν θαμμένο σ’ ένα απίθανο μέλλον.
Δυστυχώς, το απίθανο μέλλον έχει την ενοχλητική συνήθεια να γίνεται παρόν. Όπως και οι προφητείες έχουν την ενοχλητική συνήθεια να επαληθεύονται. Και φτάσαμε στις μέρες μας, μετά από τόσους αγώνες και τόσες θυσίες, να ακυρωθεί το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, να ξαναγυρίσουμε στη λογοκρισία, να αστυνομευόμαστε από το «Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων» και να λογοδοτούμε στον κύριο Παναγιώτη Δημητρά, που θα αποφασίζει τι απ’ όσα λέμε και γράφουμε αποτελεί «εγκλημασκέψη» και τι όχι!
Και να λογοδοτούμε, όχι μόνο για ότι γράφουμε σήμερα, αλλά και για ότι γράψαμε και πριν από δύο και τρία χρόνια στα blogs μας και δεν αρέσει στον αξιότιμο κύριο, που περιπολεύει το internet σαν νέος ιεροεξεταστής!
Είναι ρατσιστικό έγκλημα να βάζεις κάποια λόγια στο στόμα κάποιου και να κάνεις λάθος. Δεν είναι όμως ρατσιστικό έγκλημα να καλείς τους «πιστούς» σου να επιτεθούν στους «άπιστους», με ότι όπλα διαθέτουν, ακόμα και μαχαίρια, ακόμα και αυτοκίνητα. Σ’ ένα τέτοιο κάλεσμα ανταποκρίθηκε κι ο μουσουλμάνος τρομοκράτης που επετέθη στο Westminster. Αλλά το δικό του blog, κατά την άποψη του κ. Δημητρά, δεν διέπραξε κανένα ρατσιστικό έγκλημα, όπως κανένα έγκλημα δεν διαπράττουν τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο You Tube και δείχνουν ανθρώπους να αποκεφαλίζονται, να βασανίζονται και όλη την υπόλοιπη τζιχαντιστική προπαγάνδα. Αντίθετα, αυτά τα blogs εισπράττουν και διόλου ευκαταφρόνητα εισοδήματα από τις διαφημίσεις που προβάλλονται.
Ο κ. Δημητράς και οι όμοιοί του δεν ανησυχούν καθόλου όταν το Facebook και το παρακλάδι του, το Instagram, όχι μόνο διαφθείρουν παιδιά και εφήβους, αλλά τα σπρώχνουν στο να αυτοβασανίζονται και να αυτοκτονούν. Η τελευταία «μόδα» μάλιστα είναι ένα «παιχνίδι» που έχουν εφεύρει και χρησιμοποιούν οι σαδιστές χρήστες, που ονομάζεται «Blue Whale Challenge”. Αυτό διαρκεί 50 μέρες και σ’ αυτό το διάστημα, τα παιδιά δέχονται οδηγίες να ολοκληρώσουν διάφορους «στόχους», δηλαδή, από το να παρακολουθούν ταινίες τρόμου, μέχρι να χαράζουν το σώμα τους και , τελικά, να αυτοκτονούν. Και σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα παιδιά υποχρεώνονται να δημοσιεύουν στο Instagram φωτογραφίες τους, που να αποδεικνύουν ότι πράγματι πέτυχαν τους «στόχους»!
Γι’ αυτά κανείς δεν ανησυχεί. Είναι, βλέπετε, απασχολημένοι να φοβούνται μήπως μια ανιστόρητη συγγραφέας υποδαυλίσει το μίσος εναντίον των μουσουλμάνων, με μια φράση που έγραψε πριν δύο χρόνια!!!
Φανταστείτε, δηλαδή, αν θέλει κανείς να γράψει για την εκστρατεία του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο, και να θέλει να τα έχει καλά με τον κύριο Δημητρά, ο τίτλος και η γενική ιδέα του άρθρου θα πρέπει να είναι: «ο εκπολιτιστικός περίπατος του ηρωικού Ιμπραήμ πασά, στις βάρβαρες ελληνικές φυλές της Πελοποννήσου»!!!
Τελικά, μετανιώνω που ειρωνεύομαι εκείνους που λένε ότι μας ψεκάζουν!!! Μάλλον όμως, δε χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς να μας ψεκάσει. Ψεκαζόμαστε μόνοι μας!

5 σχόλια:

  1. Ένας ξεφτιλισμένος κομμουνιστής ραγιάς που βρίσκει ασυλία στον ΣΦΥΡΙΖΑ είναι ο αρχι κατσαπλιάς Γιουσούφ Ιμπραήμ του ΑΝΤΑΡCIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, ή μάλλον είναι με ό,τι του αποφέρει χρήμα.
    Αν το χρήμα έρχεται από τα αριστερά είναι κομμουνιστής, αν έρχεται από τον Sorros είναι νεοταξίτης, αν έρχεται από το ισλάμ είναι λαθρομουσουλμανόφιλος, αν έρχεται από τον διάβολο είναι δαίμονας...!
    Δεν τον νοιάζει για την καταστροφή που σπέρνει.
    Το χρήμα προσκυνάει και ξεπουλάει ακόμη και τον..."διεστραμμένο εαυτό του"!!!
    Ας μας πει το κουμάσι, από που έρχονται τα εκατομμύρια ευρώ που κονομάει;;;
    Κάτι τέτοιους έπρεπε(και θα έρθει η ώρα εκείνη)να τους πνίγουν μέσα σε...βόθρους!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαγγελματίας χαφιές, δοσίλογος.
    Μην ασχολείστε με αυτό τα κατακάθι όσο δεν ασχολείται ο εισαγγελέας και η εφορία μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαγγελματίας χαφιές, δοσίλογος.
    Μην ασχολείστε με αυτό τα κατακάθι όσο δεν ασχολείται ο εισαγγελέας και η εφορία μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο Καθάρματα Προδότες Δοσίλογους Αλήτες και Ανθέλληνες βγάζει η αριστερά . Γενίτσαρος του Κερατά είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή