Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: "ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ"! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΝΕΣ ΡΕ ΑΥΤΙΑ; ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΟ'ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;

Ο Γιώργος Αυτιάς ώρες ώρες πετάει κάτι ...μαργαριτάρια που σε τρελαίνουν. Πριν από λίγη ώρα αναφερόμενος στις γυναίκες που πρέπει...

να έχουν καλή υγεία, είπε ότι όλες οι γυναίκες είναι κολόνες στα πάντα. Στο σπίτι, στην οικογένεια, στη δουλειά, παντού! "Οι γυναίκες είναι κολόνες των πάντων"! Δεν μας λες και μας ρε Γιώργο Αυτιά, οι εικονιζόμενες κυρίες-γυναίκες σε ποιους είναι κολώνες; Στον ελληνικό λαό; Αφού τον λαό τον γκρεμίζουν και μαζί την Πατρίδα. Είναι κολώνες στους δανειστές και στην...τσέπη τους! 
Α, ρε Αυτιά με τις...θυμοσοφίες σου! 

2 σχόλια:

  1. Έλα τώρα με τον μέγα "αυτιά", που ο σιαλογόνος αδένας του έχει "υπερτροφία" και η παραγωγή σάλιου είναι άνευ προηγούμενου...!
    Κάτι τέτοιοι μπούφοι που το παίζουν "αετοί" στον κοσμάκη, είναι οι υπηρέτες του "διεστραμμένου πολιτικού συστήματος" και της..."καθεστηκυίας(νέας)τάξης!!!"
    Αυτιά σου λέει ο άλλος..."Μπουφόν" έπρεπε να τον αποκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ (( ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ )),ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΓΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΒΕΡΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ((( ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ )))ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΧΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή