Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΗΤΑΝ 63 ΕΤΩΝ. ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μπασιάκος.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του καλού φίλου Ευάγγελου....

Μπασιάκου, που έφυγε τόσο ξαφνικά. Καλό ταξίδι φίλε», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 Follow
 Άδωνις Γεωργιάδης ✔ @AdonisGeorgiadi
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του καλού φίλου Ευάγγελου Μπασιάκου, που έφυγε τόσο ξαφνικά. Καλό ταξίδι φίλε
3:39 PM - 17 Feb 2017
  16 16 Retweets   44 44 likes
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του βουλευτή και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του φίλου και συναγωνιστή στις κοινές μάχες για την παράταξη και την Πατρίδα μας Βαγγέλη Μπασιάκου.

Υπηρέτησε ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός των Κυβερνήσεών της τα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της χώρας μας.

Πιστός στις αρχές και τις αξίες που φωτίζουν και αναβαθμίζουν το δημόσιο βίο.

Διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια, αλλά και την μεγάλη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βοιωτία.

Τιμούσε τους συμπολίτες του και τιμήθηκε επάξια από αυτούς.

Στην γυναίκα του Βικεντία, τον γιό του Θανάση – Αριστείδη και σε όλους τους οικείους του, εκφράζω την βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του Ευ. Μπασιάκου.

«Πληροφορήθηκα με θλίψη τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του και στην παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου