Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ"

12 Φεβρουαρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της πρώην Βουλευτή Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή για τα επεισόδια στην συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΔΕΗ

Ραχήλ Μακρή: «Εκφράζω την λύπη μου που εργαζόμενοι και συνδικαλιστές παρεμπόδισαν ανέργους που αναπνέουν καρκίνο, για να προστατεύσουν κομματικές διορισμένες μαριονέτες»

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επικυρώνει πράξεις του εθνικού...

εγκλήματος που ονομάζεται εκποίηση της χώρας και παραχώρηση της εθνικής ενεργειακής κυριαρχίας της.
Παραδίδει τα ενεργειακά κλειδιά της Ελλάδας σε υποτιθέμενους επενδυτές, χωρίς καμία διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων και της ασφάλειας της πατρίδος μας και οι συνδικαλιστικές κομματικές παρατάξεις παίζουν κοκορομαχίες για τους μισθούς των Golden Boys που απλά άλλαξαν χρώμα, ενώ εργαζόμενοι προπηλακίζουν ανέργους που αναπνέουν καρκίνο και ζουν δίπλα στους ταινιοδρόμους της ΔΕΗ.
Εκφράζω τη συμπαράσταση μου στα μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου, που παρεμποδίστηκαν παράνομα από εργαζόμενους της ΔΕΗ στον τομέα της φύλαξης, για να μην ενοχλήσουν τους κομματικά διορισμένους και πληρωμένους από τις τσέπες του δοκιμαζόμενου λαού στην εκτέλεση του εθνικού εγκλήματος που ονομάζεται εκποίηση της ΔΕΗ.
Εκφράζω τη λύπη για τους εργατοπατέρες και τους εργαζόμενους που συμμετέχουν στο έγκλημα μιας επίορκης και παράνομης κυβέρνησης. 
Με ξεπερνά διορισμένες κομματικές μαριονέτες να τριγυρίζουν σε ματωμένα χώματα χωρίς αιδώ ως πλασιέ περιουσίας που δεν τους ανήκει και συνδικαλιστές με εργαζόμενους να προσκυνάνε. 
Να είναι σίγουροι όλοι τους ότι δεν θα αφήσουμε τη ΔΕΗ στην τύχη της και πολύ περισσότερο δεν θα επιτρέψουμε να γίνει βορά εγχώριων και ξένων συμφερόντων.
Θα σταματήσουμε την αδιαλλαξία και θα συγκρουστούμε με όποιον τολμήσει να θέσει σε κίνδυνο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην ενέργεια.
Κάθε συμφωνία ξεπουλήματος θα είναι άκυρη.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου