Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ.!!!! ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΝΤΟΜΠΡΟΣΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!


Ιδού ποιο είναι το κόμμα της ΝΔ! Έχει άλλωστε αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια της κρίσης που στηρίζει τους εχθρούς της χώρας δανειστές και όχι τον ελληνικό λαό. Δείτε όμως πώς το αποδεικνύει και η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της ΝΔ, η οποία υπερθεματίζει της γρήγορης αξιολόγησης, δηλαδή "φέρτε τα σφαγιαστικά μέτρα να τα ψηφίσουμε...

εδώ και τώρα χωρίς καθυστέρηση"! Επιπλήττει τον Λετονού Ντομπρόσκι που λίγο νωρίτερα στήριξε την Ελλάδα. Η ίδια του τα χώνει γιατί καθυστερεί η αξιολόγηση, και λέει ότι εμείς θα εφαρμόσουμε άλλο μείγμα πολιτικής", μέσα όμως στο καζάνι των δολοφόνων τοκογλύφων/δανειστών!!!

Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια:

  1. ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ(ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ) ΤΟΥ ΒΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!! ΟΥΣΤ ΣΚΥΒΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΛΕΧΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!! ΙΔΙΟΙ ΡΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ(ΣΑΜΑΡΑΣ), ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ(ΠΑΚΗΣ)!! ΠΑΛΙΟΛΕΧΡΙΤΕΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργείς να πάρεις τα χάπια σου και η μαλακία σε έχει βαρέσει κατακούτελα...Ανησυχώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΡΕΙΑ. ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΕΙ, ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΤΟΙΜΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ "ΕΦΙΑΛΤΗΣ"ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!! ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ!!!!Ε ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή