Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Μας κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

Η Ελλάς ουδέποτε διέθετε Εθνική Στρατηγική, γι΄ αυτό βίωνε και δε θα πάψει να βιώνει Εθνικές καταστροφές!!
Για του λόγου τo αληθές, σας παραπέμπω στο βιβλίο “Ελληνική Εθνική...

Στρατηγική” του Αντιναυάρχου Γρηγορίου Δεμέστιχα, Επίτιμου Αρχηγού Στόλου, όπου γράφει:
“Η ιδέα να εμβαθύνω σε θέματα Στρατηγικής ήλθε το 1996 λίγο μετά τα γεγονότα στα Ίμια) όταν εκλήθησαν από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής διάφορα Ελληνικά Ινστιτούτα (μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Εταιρεία Στρατηγικών Μελετών – ΕΛΕΣΜΕ – στην οποία ήμουν τότε Πρόεδρος) να προσέλθουν σε σύσκεψη προκειμένου να αρχίσει να μεθοδεύεται η διατύπωση της Ελληνικής Εθνικής Στρατηγικής. Φαίνεται ότι υπήρξαν κάποιες φωνές στην Ελληνική Βουλή για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου κειμένου, που έχουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου. Δυστυχώς λίγες ημέρες μετά ήλθε η ειδοποίηση ότι η σύσκεψη ανεβάλετο για ευθετότερο χρόνο, που δεν έχει έλθει όμως μέχρι σήμερα. Κατά τη γνώμη μου, ο λόγος ακυρώσεως της προσπάθειας για τη σύνταξη αυτού του κειμένου ήταν ότι αυτό θα ήταν δεσμευτικό και δεν θα επέτρεπε τις αυθαιρεσίες και τις πρόχειρες λύσεις που δίδουν οι κυβερνήσεις μας ή που προωθούνται από ξένα κέντρα και αυτές τις αποδέχονται. Γι΄ αυτό και έχουμε συνήθως μέχρι σήμερα κυβερνήσεις που νέμονται την εξουσία και όχι κυβερνήσεις που προωθούν τα εθνικά συμφέροντα”!! 
Στα όσα καταγγέλλει ο Επίτιμος Αρχηγός του Στόλου, ο οποίος επί της ουσίας λέει ότι όλοι τους είναι προδότες, εμείς να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συνεδρίαση αυτή η Επιτροπή για τη χάραξη μιας Εθνικής Ενιαίας Στρατηγικής!!

Μνημονιακά τσακάλια τρώνε το πτώμα του λαού!!

Πανσπερμία κομμάτων εγένετο!! Νέα πολιτική πρόταση καταθέτει η πρωτοβουλία “Ώρα Αποφάσεων” της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη, για τη δημιουργία ενός νέου φορέα στο χώρο του κέντρου, δηλαδή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας!! AdTech AdΤο σχετικό κείμενο απεστάλη σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το ΚΙΔΗΣΟ, τη ΔΗΜΑΡ και τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Μάλιστα την υπογράφει και το στέλεχος του Ποταμιού Γιάννης Μεϊμάρογλου, ο οποίος είναι εκ των ιδρυτικών μελών της πρωτοβουλίας “Ώρα Αποφάσεων” μαζί με τους Γιάννη Δατσέρη, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Φλωρίδη.
Έτσι, όλοι οι Μνημονιακοί πυροβολημένοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, σκαρφίζονται πως θα ξεγελάσουν το λαό μας και θα του υφαρπάξουν την ψήφο του σε επόμενες εκλογές. Για να περάσουν οι νέοι σωτήρες μας καλά και να δυστυχήσει πάλι ο λαός!! Αφού όλοι τους είναι υπέρ της ΕΕ, υπέρ του ευρώ, υπέρ των Μνημονίων!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου