Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΤΕΓΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ; ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ! ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ! ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟΨΕ Ή ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ;;;

Απελπισία! Οικογένεια με πολλά προβλήματα βρέθηκε άστεγη από τη μια ....


μέρα στην άλλη! Μάνα με 3 παιδιά , βρίσκεται στον δρόμο! 
Η οικογένεια Γ.Κ. από την περασμένη Τετάρτη είναι στον δρόμο! Φιλοξενείται από το ένα γειτονικό σπίτι στο άλλο. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας βλέποντας το δράμα της οικογένειας προσπαθούν να βοηθήσουν με όσες δυνάμεις έχουν. Μια γειτόνισσα, μας είπε γεμάτη πόνο: 
"Γιατί ο Δήμος ή η Εκκλησία δεν μπορούν να φιλοξενήσουν για λίγες μέρες αυτή την οικογένεια; Το "Σήμαντρο" δεν μπορεί να προσφέρει στέγη για λίγες ημέρες μέχρι να βρει ένα υπόγειο για να στεγαστεί αυτή η οικογένεια; Είναι κρίμα και ντροπή. Αυτή η μάνα έχει δώσει στην κοινωνία τρία ελληνόπουλα. Τα παιδιά αυτά θα τα αφήσουμε στον δρόμο; Ντροπή είναι"
Όπως πληροφορηθήκαμε, ο γιατρός Μ. Π. απευθύνθηκε στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, αλλά δεν του βρήκανε λύση! Μας ενημέρωσαν ότι κυρίες χτύπησαν και την πόρτα της εκκλησίας, αλλά...τίποτε! Τα παιδιά της οικογένειας είναι τα μεγάλα θύματα. 
Το θέμα μας αφορά όλους. 
Επειδή γνωρίζουμε ότι απόψε θα γίνουν πολλά αποκριάτικα πάρτυ με μασκαράδες, με χορούς και γλέντια, εμείς, από αυτό το βήμα έχουμε να προτείνουμε να συσπειρωθούμε όλοι και να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια να επιλύσει το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης στέγης και τροφής με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη από την περασμένη Τετάρτη. 

4 σχόλια:

  1. Το "Αντιγόνη Ζουρούδη" έχει χώρο .
    Το υπόγειο "κάθεται" .
    Ας βοηθήσουν ο δήμος και το σωματείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ??? .ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O X I ...!!! KANENAS ΔΕΝ πρέπει να τους βοηθήσει γιατί ΈΤΣΙ το κρύβουμε ¨κάτω από το χαλί ¨ το ...χάλι μας ..!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να τους συμπαρασταθούμε , να γίνει ΚΑΙ δικό ΜΑΣ πρόβλημα αφού θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ..!!! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ , ψυλά το κεφάλι ρε Έλληνες και Αγώνα...!! ( στον πόλεμο θα υπάρχουν και θύματα αλλά θα είμαστε ΟΛΟΙ φαντάροι ..!!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή