Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ...ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ"!




από την  ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Στις 25 Οκτωβρίου 2010 σε ζωντανή εκπομπή στην ΕΤ3, ο Βουλευτής ....

(τότε) του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο Γιαννούλη για το πώς έφθασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ να ψηφίσει το (πρώτο) Μνημόνιο!! Απάντησε, πως τους κάλεσε όλους ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και τους ζήτησε “δημοκρατικά” να απoφασίσουν για την ψήφιση ή ΟΧΙ του Μνημονίου!! Στη γενομένη ψηφοφορία ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι το αποτέλεσμα ήταν: 10 Βουλευτές να ταχθούν υπέρ της ψηφίσεως του Μνημονίου και 4 κατά, χωρίς να αναφέρει την επιλογή του Προέδρου!!
Βλέπετε ο Κυριάκος, χωρίς καμιά κομματική δράση, χωρίς να συμμετέχει σε κάποιο θεσμικό όργανο του κόμματος (εκλεγμένος), κατάφερε να εκλεγεί το 2007 Βουλευτής του ΛΑΟΣ. Έτσι, από εκεί και μετά έγινε περισσότερο προεδρικός από ότι ο Πρόεδρος!!
Και όταν η εντολή εδόθη, δηλαδή να ψηφισθεί το τρισκατάρατο Μνημόνιο, σύσσωμη η 15μελής ΚΟ του ΛΑΟΣ το ψήφισε στα “τέσσερα”, παρότι ο ίδιος 4 μέρες πιο μπροστά το αποκήρυττε μετά βδελυγμίας!!


3 σχόλια:

  1. Υπάρχει πάντοτε το πριν και το μετά στη ζωή ενός πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης(!!!!!!) στην κυβέρνηση των δανειστών (παπαδημου ) .Και επισης ειναι σύμφωνα με πληροφορίες μέλος της ''λέσχης τω αθηνων''....ουε,ουε,ουε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή