Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ! ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 47ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ. ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Τον δολοφόνο, ή τους δολοφόνους του αρχιμανδρίτη Ιερόθεου Ιωάννη Καμίτση, ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ συγκεντρώνοντας τα στοιχεία και....


καταγράφοντας τις τελευταίες κινήσεις του άτυχου 47χρονου λίγο πριν πεθάνει από ασφυκτικό θάνατο μεσα στο ίδιο του το σπίτι στον Γέρακα.
Το ακάβριο έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (14.02.2017) όταν ο ιερέας Ιερόθεος Ιωάννης Καμίτσης, που λειτουργούσε στον Άγιο Γεώργιο Πεντέλης, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην οδό Ναυπλίου 5 στον Γέρακα.  Όλοι όσοι τον γνώριζαν δεν πίστευαν στο άκουσμα της είδησης αφού όπως λένε ήταν ένας γλυκός άνθρωπος ο οποίος ήταν πάντα δίπλα σε όσους είχαν την ανάγκη του.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ένας τον βρήκε άλλος ιερέας φίλος του. Του τηλεφωνούσε από το απόγευμα της Δευτέρας και δεν του απαντούσε και ανησύχησε. Έτσι πήγε στο διαμέρισμα του ιερωμένου και άνοιξε με τα κλειδιά που είχε. Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν αποτροπιαστικό.
Το θύμα βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του. Το πρόσωπό του ήταν σκεπασμένο με μια πετσέτα και δίπλα στο άψυχο κορμί του υπήρχε ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα. Ο θάνατος του 47χρονου ιερέα ήταν ασφυκτικός και εικάζεται ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν το μαξιλάρι για να τον σκοτώσουν.

Το μαξιλάρι είχε αίματα γιατί οι αδίστακτοι δράστες είχαν βάλει ένα σκοινί στο στόμα του θύματός τους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο άτυχος ιερέας πιθανότατα άνοιξε στους δολοφόνους του. Κι αυτό, γιατί ο ιερέας που λειτουργούσε σε ναό της Πεντέλης, ήταν γνωστός για την φιλευσπλαχνία του και όσοι τον γνώριζαν ήξεραν ότι το σπίτι του είναι ανοικτό για όλους. Άλλωστε, η πόρτα του σπιτιού δεν έφερε ίχνη παραβίασης.
Ο δράστης ή οι δράστες αφού εκτέλεσαν το μακάβριο έργο τους, παραβίασαν ένα παλιό έπιπλο, το οποίο ήταν κλειδωμένο, και από εκεί λείπουν κοσμήματα και ιερατικά σκεύη.

newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!! ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΜΝΗΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΘΕΟ!!! ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΜΦΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή