Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΝ ΧΟΡΩ "UBER ALES! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"! ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Βίντεο ντοκουμέντο δίνει σήμερα στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών. Πρόκειται για πλάνα συναυλίας που διοργανώθηκε στην...


Αθήνα στις 30.1.2005 και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της.
Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.
Καταγράφονται ύμνοι της Χ.Α. στο τρίτο Ράιχ και τα Ες Ες, ξεσκεπάζοντας ακόμη μια φορά το αληθινό πρόσωπο της δήθεν "πατριωτικής", οργάνωσης. Στο βίντεο δεν υπάρχουν ελληνικές σημαίες, παρά μόνο ναζιστικές.

Στο βίντεο, φαίνεται η Annett να τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό το (απαγορευμένο στη Γερμανία) "Υπεράνω όλων η Γερμανία", ενώ ο Müller, αφού ανταποκρίνεται στο αίτημα των χρυσαυγιτών να "εξοντωθούν οι Εβραίοι", παίζει το τραγούδι "Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς / Βάλτε τους πιθήκους σ’ ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν". Αξίζει να σημειωθεί πως ο Müller πέθανε το 2009 ενώ η Annett αποκήρυξε το 2011 τον ναζισμό και εντάχθηκε σε πρόγραμμα επανένταξης από τις γερμανικές αρχές.
Όπως αναφέρει η "Εφημερίδα των Συντακτών", μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την εφημερίδα, "αλλά σήμερα διαθέτουμε όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του άθλιου τελετουργικού".
Η ΕΣΦΣΥΝ δημοσίευσε αυτό το βίντεο, με αφορμή το δικαστήριο σήμερα στην Πάτρα για τον δήμαρχο της πόλης Κώστα Πελετίδη, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της οργάνωσης, θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον του να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου.
news247.gr (τίτλος: δικός μας)

15 σχόλια:

  1. Σ' εμένα προκαλεί μεγάλην, εκπληκτικήν εντύπωση το γεγονός ότι
    στην ίδια εκδήλωση ο Ματθαιόπουλος έμφανίζεται
    1) με μακριά μαλλιά 5.42' του βίντεο
    2) με κοντά μαλλιά 6.24' του βίντεο.
    Πώς συμβαίνει αυτό;
    Εσείς πώς το εξηγείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούνται αυτοί που έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα να εξηγήσουν το φαινόμενο.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!! ΚΡΑΤΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ....ΚΤΛ ΚΤΛ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιου είδους βίντεο εμφανίζονται όταν το ''σύστημα'' διαπιστώνει ότι το κόμμα αυτό ανεβαίνει. Τα βίντεο αυτά λειτουργούν ως μηχανισμός ανάσχεσης, φρεναρίσματος.

      Διαγραφή
  3. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!ΜΑ ΟΛΟΙ!! ΜΑ ΟΛΟΙ!!! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ!! ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΙΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΠ-ΕΛΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΟΕΣ-ΛΕΣΧΕΣ, ΕΙΤΕ.........!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ "ΒΟΥΒΑΛΙΑ" ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ αμα σας πω τί έκανα πριν 10-15 χρόνια μικρότερος θα φρίξετε.
    Το ίδιο ισχύει για τον καθένα μας.
    Δεν θα πω πολλά θα πω το χειρότερο ότι ήμουν κομμουνιστής.
    Και ναζιστής νά ήμουν όμως αυτό τι σημαίνει;
    Ότι και να ήμουν έχω δικαίωμα να το άλλάξω.
    Έχω δικαίωμα να μετανοήσω.
    Δηλαδή επειδή ήμουν κομμουνιστής νεότερος αυτο θα σήμαινε για την κοινωνία ότι θα είμαι για πάντα κομμουνιστής;;
    Οι δηλώσεις των πολιτικών επι του θέματος, μιλούσαν λες και αυτά έγιναν εχθές.
    Ας πιάσουμε όλους τους πολιτικούς το τι έκαναν πιο νέοι και θα δούμε τι σαβούρα θα βγεί στην επιφάνεια.
    Άσε που κάποιος πολύ πιο έξυπνος (ρουφιάνος-φιλοχρήματος) απο εμάς διέρευσε το βίντεο έναντι ενος ευκαταφρόνητου ποσού
    Νομίζω οτι αυτό που θέλει να περάσει το βίντεο απευθύνεται σε άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΩΝ 10,44 ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! ΧΑΜΗΛΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΦΡΩΝ!!ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ Η Χ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ!! ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΥΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό πήγαν στη φυλακή; Τους αγαπάνε; Μήπως υποτιμάς την νοημοσύνη μας; Μήπως η φαντασία σου καλπάζει;
      Περιμένω τεκμηριωμένη απάντηση για τα λεγόμενά σου.

      Διαγραφή
  6. Μην μασάτε όσοι καταλαβαίνετε και μην σας πιάνουν κορόιδα αυτοί οι τιποτένιοι που ανέβασαν το δήθεν μονταρισμένο βίντεο κατά της Χρυσής Αυγής που θέλουν να τρομάξουν τον ελληνικό λαό και να περάσουν τα νέα μέτρα με νέα μνημόνια οι πεθαμένοι συριζοανέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΩΝ 2,50 Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ!!!!ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ!!!!!!ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ!! ΤΑ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!! ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περιέχει φάκελος; Αφού γνωρίζεις το περιεχόμενο γιατί δεν μας το λες;
      Δεν θέλεις να προστατέψεις την Ελλάδα;
      Τα χειροφιλήματα γίνονται στο πλαίσιο των ανθρωπίνων σχέσεων.
      Εγώ καταλαβαίνω, γι' αυτό ζητώ να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου.
      Τα χειροφιλήματα τα είδες, τα κελιά της φυλακής στα οποία έμειναν δεν τα είδες !!!

      Διαγραφή
  8. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ!! ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ.....!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.........!!!ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ξυπνήσει δεκάδες χρόνια πριν, γι' αυτό δεν έχω ψηφίσει ποτέ τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Εσύ με έπεισες με τα λεγόμενά σου ότι ,για το μαύρο χάλι που βιώνει η Πατρίδα μας,
      ..... φταίει η Χρυσή Αυγή ! ! !
      Καληνύχτα, πατριώτη.

      Διαγραφή
  9. ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε γιατί σου έγινε έμμονη ιδέα ο (δήθεν) ''παρακρατικός''; Τι κακό έκανε ή κάνει στην Πατρίδα; Ή είσαι μάντις και ξέρεις τι θα (θα) κάνει στην Πατρίδα;
      Περιμένω να μου πεις γιατί εγώ δεν έχω καλή αντίληψη και επικοινωνία.

      Διαγραφή