Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΞΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"! ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ 2 ΧΕΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΕΝΕ "ΟΧΙ" ΤΑ... ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!!! ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ....

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις για το ποιος είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ; Πάει περίπατο το "Ζήτω η Πατρίδα, ζήτω η Θρησκεία...", ο ύμνος της ΝΔ! Σήμερα η ΝΔ ψηφίζει υπέρ των ισλαμιστών, αλλά κατά του Χριστιανισμού!!! 
Διαβάζουμε από το press-gr.com:
Απεσύρθησαν οι υπογραφές των βουλευτών της ΝΔ που συνυπέγραφαν....

ερώτηση με τους βουλευτές Νίκο Νικολόπουλο και Δημήτρη Καμμένο για την εκπλήρωση του «Τάματος του Έθνους περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα».

Η απόσυρση των υπογραφών των βουλευτών της ΝΔ από το κείμενο της ερώτησης έγινε γνωστή από το Γραφείο Τύπου της ΚΟ της ΝΔ. 

Οι βουλευτές ζητούσαν από τους υπουργούς Πολιτισμού και Παιδείας να απαντήσουν εάν είναι στις προθέσεις της συγκυβέρνησης η «εκπλήρωση του τάματος του έθνους, για την ανέγερση του Ναού προς έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον Θεό για τη σωτηρία του Έθνους στην Επανάσταση του 1821».

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονη αντίδραση από την ηγεσία του κόμματος και ειδικότερα τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ερώτησης (αφορά στην ανέγερση φαραωνικού ναού στην Αττική) όσο και για το γεγονός ότι την ερώτηση συνυπέγραφαν οι κ. Δημήτρης Καμμένος (ΑΝΕΛ) και Νίκος Νικολόπουλος (ανεξάρτητος, πρ. ΑΝΕΛ).

Οι βουλευτές της ΝΔ ήταν οι Σ. Αναστασιάδης, Γ.  Βαγιωνάς, Κ. Βλάσης, Γ. Γιακουμάτος, Στ. Γιαννάκης, Θ. Δαβάκης, Θ. Καράογλου, Γ. Κασαπίδης, Κ. Κατσαφάδος, Δ. Κυριαζίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Β. Μπασιάκος, Χρ. Μπουκώρος, Κατερίνα Παπακώστα, Ελενα Ράπτη, Κ. Σκρέκας.  

2 σχόλια:

  1. ΟΣΗ ΧΟΛΗ ΟΣΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟΥΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζω απο τον σχολιαστή των 11.40.Μιλάμε για ανεγκέφαλο φασιστόμουτρο κομματόσκυλο της ΝΔ που απαγορεύει σε έλληνα πολίτη να έχει την αποψή του και να είναι ακομμάτιστος όπως δήλωσε ο κος Βραχιολίδης! Ρε φασιστόμουτρο ποιον απειλείς; δεν γουστάρει να είναι Νεοδημοκράτης, δεν γουστάρει να είναι Πασοκος, δεν γουστάρει να κομμουνιστής.Κρίνει πως το συμφέρον της χώρας δεν το εκπροσωπεί κανένα κόμμα, γιατί βάζεις ταυτότητα στον άνθρωπο και τον απειλείς με λαγούμια και κρύπτες;Με ποιο δικαίωμα ρε φασιστόμουτρο κομματόσκυλο;Παρακαλώ, συμφωνείτε οι Νεοδημοκράτες, που διαβάζετε αυτό το ιστολόγιο, με την συμπεριφορά του ως άνω σχολιαστή και παρακαλώ εάν τον γνωρίζετε για τις δικές σας ενέργειες.Απαράδεκτος, απαράδεκτος! Θανάσης χολαργιώτης, έλλην πατριώτης.Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή