Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ: "ΚΡΑΤΑΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ"! ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ..ΡΟΜΠΕΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ...ΚΡΑΤΑΤΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!!

Το πρωτοφανές επεισόδιο με το τουρκικό πλοίο να μπαίνει εντός...

"Κύριε Σόιμπλε, μου δίνετε την άδεια να υπερασπιστώ τα ελληνικά εδάφη και τους κατοίκους των νησιών, αν οι Τούρκοι εισβάλλουν σε αυτά;".
Σόιμπλε: "Θα το σκεφτώ. Πάντως μην τολμήσεις να προβσείς σε μονομερείς ενέργειες"! 
ελληνικών χωρικών υδάτων και να ανοίγει πυρ δίπλα από το Φαρμακονήσι, είχε ως απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση τη γνωστή τακτική επί Σημίτη: "κρατάμε χαμηλούς τόνους..."! Τέτοια η ξεφτίλα και η ντροπή! Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να εισβάλλουν σε ελληνικό νησί ή βαρχονησίδα και εδώ οι ξεφτίλες κυβερνώντες κρατάνε χαμηλούς τόνους! Πότε δεν θα κρατήσουν χαμηλούς τόνους; Όταν οι Τούκροι βομβαρδίσουν ελληνικό νησί και τους κατοίκους του; ή και τότε θα ...κρατήσουν την ψυχραιμία τοθυς και θα ζητήσουν την άδεια από τους τοκογλύφους για να υπερασπιστούν τα ελληνικά εδάφη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου