Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ! ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΊΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΥΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΜΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Nico Mastorakis 
 ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
 Οποίος δεν είδε τη συνέντευξη του με τον Τσαλακωτο, έχασε ενα έξοχο...

δείγμα χειρουργικής αντιμετώπισης κομματικου καρκίνου. Ούτε φιλικός, ούτε εχθρικός, αλλα άκρως επαγγελματικός, άνοιξε το απόστημα, έβγαλε το πύον και έραψε προσεκτικά την τομή. 
Οι καλύτερες απαντήσεις που πηρε ηταν εκείνες που ο Τσαλακωτος δεν του έδωσε ποτε!

------------------------------
«Ας πετύχει η Αριστερά αυτό που θέλει να πετύχει για τις κοινωνικές τάξεις που θέλει να υποστηρίξει κι ας είμαι ο "μουτζούρης", δεν με νοιάζει καθόλου», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ ξεκαθάρισε ότι «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση είναι να αισθανθεί ο κόσμος της εργασίας ότι θα κερδίσει από την ανάκαμψη. 
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, σημειώνοντας ότι δεν είναι σωστό να δεσμευτεί ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις. Σημείωσε μάλιστα πως αυτό που επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση είναι να υπάρξει «πολιτική λύση» για όλο το πακέτο, στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.
Ακόμη, ο υπουργός Οικονομικών επιτέθηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, επαναλαμβάνοντας ότι υποστηρίζει τις προβλέψεις του σε αμφισβητούμενες μελέτες, ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν επιδιώκει ειδική μεταχείριση από το Ταμείο. «Θέλουμε το ΔΝΤ να πάρει μια δίκαιη απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον ANT1 από Enikos_gr
press-gr.com/2017/02/blog-post_1633.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου