Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

Επειδή κάποιοι ανώνυμοι "κουκουλοφόροι" μας είπαν ότι "είμαστε Ν.δημοκράτες" (Θου Κύριε) ή ότι "μας τάϊζε η ΝΔ" επαναφέρουμε αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα του Ιανουαρίου 2012 για την κα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που ευνούχισε τον πολιτισμό μας, εξαφανίζοντας σημαντικές προτομές αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων από το κέντρο της Αθήνας (φωτό).  
Ο άνθρωπος που είπε ΝΑΙ στο σχέδιο Αννάν, ασκώντας όση επιρροή ...

μπορούσε στον Κυπριακό λαό ώστε ο τελευταίος να ψηφίσει υπέρ του δόλιου σχεδίου διχοτόμησης της Κύπρου, στο τότε δημοψήφισμα. Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών η οποία καταδίκασε την Ρωσία όταν η τελευταία δέχθηκε επίθεση από την Γεωργία, τον Αύγουστο του 2008. Με την ίδια ιδιότητα της Υπουργού Εξωτερικών, η κ. Μπακογιάννη επέπληξε Ρώσο αξιωματούχο ... επειδή η Ρωσία αντέδρασε στην αντιπυραυλική ομπρέλα που ήθελε να δημιουργήσει η Αμερική στην καρδιά της Ευρώπης (Τσεχία-Πολωνία), δίπλα στα σύνορα με την Ρωσία. 

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που τάχθηκε ανερυθρίαστα υπέρ της ανεξαρτητοποίησης του Κοσσόβου, αδιαφορώντας για  το ντόμινο  ανεξαρτητοποιήσεων που θα δημιουργούσε σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, όπως στη Ρωσία,  στην Κύπρο, αλλά και στη χώρα μας (βλέπε Θράκη)! 
Ντόρα Μπακογιάννη. Η πολιτικός που σε κάθε περίπτωση τορπιλίζει τις σχέσεις της χώρας μας με την παραδοσιακά φίλη και ομόθρησκη  Ρωσία, ο άνθρωπος που έθεσε τις βάσεις να αδρανοποιηθεί και τελικά να ακυρωθεί η συνεργασία  μας με τη Ρωσία, με τους  πετρελαιαγωγούς Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, αλλά και του αγωγού φυσικού αερίου Southstream.  Η πολιτικός που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στη στροφή που έκανε πρόσφατα η Ρωσία, η οποία τελικά επέλεξε να αλλάξει ενεργειακή στρατηγική συνεργαζόμενη με την Τουρκία!
Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που είπε ΝΑΙ στο Μνημόνιο το οποίο καταβαράθρωσε την χώρα και τσακίζει κάθε ελληνική οικογένεια! Σήμερα, αν και δεν συμμετέχει, είναι συμπαραστάτης της Μνημονιακής Κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ εξακολουθεί να  διεκδικεί σημαντικούς ρόλους στην πολιτική ζωή. Εμφανίζεται ως εθνοσωτήρας με το κίνημα "Δημοκρατική Συμμαχία". 

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΕΞΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ! ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΦΑΝΤΕΣ!

Tο πολιτιστικό έγκλημα της Ντόρας Μπακογιάννη (ως Δήμαρχος Αθηναίων), δυστυχώς συνεχίστηκε και επί Κακλαμάνη αλλά και σήμερα επί Καμίνη! 
Η  Ελλάδα με τους πολιτικούς της καταστρέφεται οικονομικά αλλά και πολιτιστικά, διότι άτομα σαν την κ. Μπακογιάννη αδιαφορούν  για την πολιτιστική μας κληρονομιά, την ιστορία και τις παραδόσεις μας. Πώς λοιπόν να μην επωφελούνται χώρες σαν τα Σκόπια, για να κλέψουν την ιστορία μας, αφού οι πολιτικοί μας την περιφρονούν; 
Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου, σπουδαίος γλύπτης κ. Γιώργος Καλακαλλάς φιλοτέχνησε τις 6 προτομές των αρχαίων Ελλήνων στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 2002,  επί Δημαρχίας Αβραμόπουλου,. Οι προτομές αυτές είχαν τοποθετηθεί  στην πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Αθηναίων. Η κυρία Μπακογιάννη, ως Δήμαρχος το 2004, με το πρόσχημα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ξήλωσε τις προτομές, προκειμένου να τοποθετήσει στην θέση τους διάφορα κιόσκια, περίπτερα, που ...χρησίμευαν στην διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων!!! 
Με το πέρας όμως των αγώνων έπρεπε-όπως είχε υποσχεθεί- να επαναφέρει τις προτομές στην θέση τους. Όχι μόνον κάτι τέτοιο δεν έπραξε η κ. Μπακογιάννη, αλλά αδιαφόρησε προς όλες τις αιτήσεις και παραστάσεις του ίδιου του γλύπτη, ο οποίος ζητούσε την επαναφορά των γλυπτών στην προτέρα θέση τους. Από τότε πέρασαν 7 και πλέον χρόνια και ο γλύπτης Γιώργος Καλακαλλάς, ψάχνει μάταια να βρει πού βρίσκονται καταχωνιασμένα ή πεταμένα τα δημιουργήματά του! Η κ. Μπακογιάννη και οι διάδοχοί τους, δεν απαντούν! Σήμερα, η …πολυπολιτιστιμή Αθήνα, μπορεί να εξαφάνισε τις προτομές των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων αλλά βρίθει από λαθρομετανάστες, εξαθλιωμένους και ναρκομανείς που έχουν μετατρέψει σε γκέτο την πρωτεύουσα της χώρας!  


ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ 

Ο καθηγητής Πολυτεχνείου κ. Γιώργος Καλακαλλάς, έχει φιλοτεχνήσει πάρα πολλά αγάλματα, αρκετά από τα οποία κοσμούν διάφορα σημεία της Πατρίδας μας. Όπως το διαστάσεων 4,20 μέτρων άγαλμα του Ιπποκράτη που βρίσκεται στην Λάρισα, έξω από το Αλκαζάρ, το επτά μέτρων γλυπτό του, που φέρει τον τίτλο “Παγκόσμιο Φιλί”, που εγκαινίασε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας στο Δίστομο, ο ανδριάντας του μέγιστου Περικλή στον Χολαργό, που είχε εγκαινιάσει  ο πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας κ.  Κωστής Στεφανόπουλος, και πολλά άλλα. Ο Γεώργιος Καλακαλλάς αποτελεί γλύπτη κύρους, ο οποίος μας χαρίζει αριστουργήματα πολιτισμού και Ελληνικής ιστορίας. 
Το έγκλημα της κ. Μπακογιάννη, δεν έχει προηγούμενο! Αποτελεί μεγίστη προσβολή κι ασέβεια προς τον πολιτισμό μας. Άλλοι κλέβουν τα δικά μας αγάλματα, όπως ο περιβόητος Έλγιν για να τα εκθέτουν στα μουσεία τους, κι εμείς εδώ διά της κυρίας Μπακογιάννη, αν και έχουμε τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους να κοσμούν την πλατεία Κοτζιά, τους εξαφανίζουμε!
Ο Νικήτας Κακλαμάνης που διεδέχθη την κα Μπακογιάννη, όχι μόνον δεν επανέφερε στην θέση τους τις προτομές, αλλά αν και είχε υποσχεθεί ότι θα τοποθετούσε τον ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία έξω από το Πολεμικό Μουσείο, δεν έκανε απολύτως τίποτε ούτε γι' αυτόν! 
Ο δε κ. Καμίνης, σημερινός δήμαρχος της Αθήνας, περισσότερο ενδιαφέρεται για το…μουσουλμανικό τέμενος στην πρωτεύουσα και τους λαθρομετανάστες, παρά για την επαναφορά των ...ενταφιασθέντων προτομών και αγαλμάτων των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, του Μέγα-Αλέξανδρου κ.α. 
Το άγαλμα του Θησέα, το οποίο αρχικά είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος, ξηλώθηκε εν μία νυκτί και καταχωνιάστηκε και αυτό σε κάποια αποθήκη!!!
Ο γλύπτης κ. Καλακαλλάς σε επιστολή που είχε στείλει στον τότε Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, αποτυπώνει το στίγμα  ντροπής: "Η στάση αυτή, μειώνει τη χώρα εμφανίζοντάς την να στερείται πολιτιστικής αγωγής και απολύτως ασυνεπή με την ιστορία της και το σεβασμό που αποπνέει η ιστορία αυτή στα έργα Τέχνης"!
Πολιτικοί ταγοί που καταφρονούν τόσο χυδαία την ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, οδηγώντας βίαια έναν ολόκληρο πληθυσμό να ακολουθεί τα καπρίτσια τους, πρέπει να καταδικαστούν στη συνείδηση του λαού και από την Ιστορία. 

ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! 

Η Επιτροπή Κρίσης Καλλιτεχνικής Αρτιότητας στις 7/12/2006 πήρε οριστική απόφαση να τοποθετήσει τις 6 προτομές των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων ΣΤΟ θΗΣΕΊΟ!  Η απόφαση αυτή δεν έχει εφαρμοστεί, παρά το γεγονός ότι κλήθηκε ο ίδιος ο κ. Καλακαλλάς ο οποίος και συνεργάστηκε το 2008 με τους αρμόδιους της Επιτροπής, για το πού θα ετοποθετούντο οι προτομές! 
Πέρασαν τόσα χρόνια από τότε και οι προτομές όχι μόνον παραμένουν …άφαντες σε αποθήκες, αλλά δεν έχει ενημερωθεί ο κ. Καλακαλλάς για το πού ακριβώς βρίσκονται. Μάλιστα ο ίδιος ανησυχεί ευλόγως ότι μπορεί να έχουν πάθει ζημιές ή να έχουν υποστεί φθορές από την υγρασία κ.λ.π.

5 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΕΠΙΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ -ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΕ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;; ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Σ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ!! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑΜΙΛΑΤΕ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;; ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣΧΩΝ!! ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η Χ.Α. ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!ΚΑΙ ΑΝ Σ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΑΪΔΙ, ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ-ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑΝΑ!!! ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΑΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΞΥΜΝΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΝΤΟΡΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΕ ΑΚΟΤΣΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΤΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λε ρε λαμόγιο; Εσύ που θυμάσαι ότι...εξυμνούσα τη ΝΔ και με....ακούσατε όλοι, δεν φροντίσατε να τα ηχογραφήσετε ή να με βιντεοσκοπήσετε, ώστε να έχετε και ντοκουμέντο; Την άλλη φορά να μην ξεχάσετε να έχετε και βίντεο, ώστε να αποδείξετε ότι...ρετάρω! Α ρε λαμόγια-κομματόσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην αγχώνεσαι Μάκη. Μου κάνει εντύπωση η αρνητική στάση σου στη Νέα Δημοκρατία. Μάλλον κάτι σου τάξανε. Όχι ένα αλλά καμμιά δεκαριά βίντεο υπάρχουν όπου ακούγεσαι να εξυμνείς το Σαμαρά τη Ντόρα και τον Κυριάκο. Να σου θυμίσω την εκδήλωση για τον Περικλή επί Νικολάου στον Χολαργό η την εκδήλωση επί Ξύδη για το δημοτικό της Αργυροκάστρου στον Παπάγο. Εγώ είμαι λαμόγιο η εσύ που πας όπου υπάρχει ψητό ? Αλλά είναι πάγια τακτική σου όταν σε στριμώχνουν δημόσια να βρίζεις. Όλος ο Χολαργός ξέρει οτι υποστήριζες τουλάχιστον μέχρι σήμερα τη Νέα Δημοκρατία. Δεν ξεχνιούνται αυτά ούτε εμείς ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή