Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

από την Avgi Voutsina (press-gr.com) (τίτλος: δικός μας)
Υπερψήφισαν σήμερα την πρόταση να μπορεί να παράγει ο Καναδάς τυρί με την ονομασία φέτα....

Σήμερα ο Καναδάς...αύριο όποιος άλλος θελήσει.
Ο Έλληνας παραγωγός στα δόντια των καρχαριών με τις ευλογίες των βουλευτών μας,που αμείβονται αδρά απο τον φτωχό Έλληνα φορολογούμενο,για να προασπίζεται τα συμφέροντά μας.
Άν αυτό δεν είναι άλλη μια γροθιά στο στομάχι για να μας ξυπνήσει...τότε...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...
  
 Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας:
Μαρία Σπυράκη
Μανώλης Κεφαλογιάννης
Ελίζα Βόζενμπεργκ
Γιώργος Κύρτσος
Θοδωρής Ζαγοράκης

Του Ποταμιού 
Γεώργιος Γραμματικάκης
Μιλτιάδης Κύρκος

Απο το ΠΑΣΟΚ:
Εύα Καϊλή

3 σχόλια:

  1. Ποιος ασχολείται με την φέτα φίλε! Λες και ξέρει ο νεοέλληνας τι είναι η φέτα και από τι φτιάχνεται. Λευκό τυρί, σου λέει, είναι και το ένα, λευκό τυρί και το άλλο. Σιγά μην ξυπνήσουμε για την φέτα! Εδώ δεν ξυπνάμε που μια ζωή πληρώνουμε εισφορές και για σύνταξη θα πάρουμε (εάν θα πάρουμε) 200 ευρώ! Δεν ξυπνάμε που γέμισε ο τόπος αφγανοπίθηκους. Δεν ξυπνάμε που οι αλληλέγγυοι έχουν γίνει κράτος εν κράτει. Δεν ξυπνάμε που η Αγιά Σοφιά θα γίνει τζαμί. Δεν ξυπνάμε που ξεπουλιέται το σύμπαν. Θα ξυπνήσουμε για την φέτα! Τι λες τώρα (που έλεγε και ένας παίκτης κάποτε σε κάποιο reality). Τι λες τώρα!

    Άλλο ένα δείγμα, ότι ο νεοέλλην είναι βολεμένος, παρτάκιας, καναπεδάτος και παχιά λόγια!
    Χτες Τσικνοπέμπτη γινόταν της τρελής από κόσμο στα μαγαζιά. Ποιος να ξυπνήσει! Άρτος, θεάματα, καλοπέραση. Άρα, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λέει η φίλη Μ.Δ.
    Σε άλλη ανάρτηση διαβάζω ό,τι είμαστε κατά 340000 λιγότεροι οι Έλληνες από το 2011...ενώ οι ``αφγανοπίθηκοι΄΄ όπως πολύ εύστοχα τους χαρακτηρίζει, "πολλαπλασιάζονται" σαν τις κατσαρίδες, ενώ οι "προστάτες" αλληλέγγυοι, επιδίδονται σε "κερδοφόρες μπίζνες" εις βάρος του Έθνους και..."υπέρ υγείας!" των πορτοφολιών τους!!!
    Ο Ελληνισμός δέχεται πολυεπίπεδη και πολυμέτωπη επίθεση...και εδώ που μας έφτασαν,ή "ξυπνάμε" επιτέλους και αρχίζουμε τις εκτελέσεις,ή αφήνουμε τους νεκροθάφτες μας, να μας θάψουν ζωντανούς!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. As κρατησουμε στο αρχειο μας αυτα τα οβρια καθικια...
    Θα ασχοληθουμε με αυτα ειτε το θελουν ειτε οχι.
    Ο χρονος πλησιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή