Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΝΕΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ!!!

Ο χορός των σεναρίων που αφορούν την πολιτική σταθερότητα της ...

χώρας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό καθώς το θέμα της αξιολόγησης παραμένει ανοιχτό. Εκλογές ή δημοψήφισμα; Δραχμή ή ευρώ, ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις από κυβερνητικά χείλη. Ώστοσο η εφημερίδα Παραπολιτικά αναφέρει πως υπάρχουν φήμες για διάγγελμα Τσίπρα την ερχομένη Δευτέρα και έτσι να μπει τέλος στα όσα σενάρια κυκλοφορούν.      
«Επειδή αυτή η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει σε ριψοκίνδυνες επιλογές, που αγγίζουν τα όρια της τυχοδιωκτικής τακτικής, θα σας μεταφέρω μια πληροφορία που φούντωσε αργά χθες το βράδυ σε επιχειρηματικούς και τραπεζικούς κύκλους και σήμανε συναγερμό και στις Βρυξέλλες, στα γραφεία της Κομισιόν.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι διέδιδαν προς συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας ότι ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας τη Δευτέρα πρόκειται να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος όσον αφορά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης με ερωτήματα για τη συνέχιση ή μη της λιτότητας.

Η συγκεκριμένη διαρροή, που μπορεί να έγινε εκ του πονηρού, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής στρατηγικής του Μεγάρου Μαξίμου, έχει θορυβήσει και την επιχειρηματική ελίτ της χώρας, ενώ η σχετική φημολογία έφτασε, όπως ήταν λογικό, και στις πρεσβείες των ξένων χωρών στην Αθήνα, που από χθες άρχισαν να ενημερώνουν τις κυβερνήσεις.

Εάν πρόκειται για μπλόφα των Αθηνών αυτό θα αποδειχθεί τα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο, έχει σημάνει παντού συναγερμός μέχρι τη Δευτέρα».

Πηγή: Secret, newsbomb.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου