Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ" ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ"! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 8 ΕΥΡΩ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ;
ΠΛΗΡΩΣΕ!

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού κ. Αποστολόπουλος, για μία ακόμη...

φορά αποδεικνύει την προσήλωσή του στις μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες επί 7 χρόνια  φτωχοποιούν τον Ελληνικό λαό. 
Στην εποχή των μνημονίων όπου η νεολαία μαστίζεται από την ανεργία και την υποαπασχόληση, ο ΔήμοςΠαπάγου – Χολαργού, για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, ζητά από τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον 18ο Δρόμο Βουνού  ¨Υμηττός 2017¨ , να πληρώσουν από τη τσέπη τους.
Φαίνεται πως ο κ. Δήμαρχος, παρόλες τις χορηγίες, τις οποίες διαφημίζει στην ιστοσελίδα του και τα εύρωστα οικονομικά του Δήμου, θέλει να αποκλείσει από το μαζικό αθλητισμό τους άνεργους και τους χαμηλόμισθους νέους και απευθύνεται σε όσους το σηκώνει ..  η τσέπη τους.
Η Πολιτική Επιτροπή Χολαργού – Παπάγου της Λαϊκής Ενότητας καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή και δηλώνει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών στον αθλητισμό χωρίς ταξικές διακρίσεις και την ελεύθερη πρόσβαση αυτών στους δημόσιους χώρους.

4 σχόλια:

  1. Ας έβαζε "αντίτιμο" τροφίμων και 15 ευρώ συνολικά για το κοινωνικό παντοπωλείο, όχι όμως με επιβάρυνση των αθλητών...
    Το αντίτιμο να πληρωθεί από τους αιρετούς της συμπολίτευσης, που θα "φωτογραφηθούν" για να διαφημίσουν τους εαυτούς τους στο ευρύ κοινό του δήμου!
    Ξέρετε ποιους εννοώ, τους "συνήθεις ύποπτους", που όπου δουν "φλας"...τσουπ με το χαμόγελο της Colgate, φάτσα-κάρτα!!!
    Τώρα θα μου πει κάποιος, μπορεί οι συγκεκριμένοι αιρετοί να μην συμμετείχαν, αν ήταν να πληρώσουν αντίτιμο, ε...τι να κάνουμε, τουλάχιστον δεν θα βλέπαμε την επόμενη μέρα τις φάτσες τους να μοστράρουν. Κέρδος θα ήταν και αυτό, άυλο μεν, αλλά κέρδος δε...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι αιρετοί θα φωτογραφηθούν,όταν θα απονέμουν τα μετάλλια,και οι αθλητές θα πληρώσουν.Κάποιο μάλιστα που θέλουν οπωσδήποτε να συμμετάσχουν,θα καταβάλουν το αντίτιμο από το χαρτζιλίκι που τους δίνουν οι συνταξιούχοι παππούδες.Οι αιρετοί αντίτιμο;Γιατί όσοι αιρετοί αμείβονται δεν έχουν δώσει κάτι για το κοινωνικό παντοπωλείο;(Μην ακούσω οτι το κάνουν κρυφά ).

      Διαγραφή
  2. ΜΗΔΕΝ κοινωνική πολιτική!Και το παντοπωλείο του δήμου στις δωρεές των ιδιωτών στηρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι βρομο κομμουνιστές δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν κρητική σε κανέναν γιατί είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και υπηρετούν ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή