Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΔΟΠΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ....

ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΔΟΠΑΠ
Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού....

 Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητικού και Περιβάλλοντος Παπάγου –Χολαργού, κ. Οικονόμου Δημήτριος, πραγματοποίησε παρουσία του προσωπικού του οργανισμού έπαρση της Ελληνικής Σημαίας. Ο πρόεδρος μόλις ανέλαβε τα καινούρια του καθήκοντα αντικατέστησε την παλαιά σημαία με καινούρια σαφώς μεγαλυτέρων διαστάσεων. Με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος επιθυμεί να τονίσει τη σημασία του υψηλού εθνικού φρονήματος τις δύσκολές στιγμές που περνά η πατρίδα.

81 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί "καραγκιοζιλίκια" παρακαλώ;;;
    Πολύ καλά έκανε ο Οικονόμου και μπράβο του!
    Μην ακούς Δημήτρη, Η ΣΗΜΑΙΑ του ΈΘΝΟΥΣ είναι το υπέρτατο ΣΥΜΒΟΛΟ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
    Άσε τους αναρχοάπλυτους να λένε. Αυτοί δεν είναι Έλληνες...
    Είναι "αποβολές" που κατά λάθος γεννήθηκαν άνθρωποι σ'αυτόν τον ιερό τόπο!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου Ανδρόνικε . Η Σημαία είναι Ιερό Σύμβολο των Ελλήνων και όσοι την χλευάζουν είναι Γενίτσαροι και Ανθέλληνες

      Διαγραφή
  3. Η Σημαία είναι ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ του Γένους των Ελλήνων . Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να λησμονούμε τις θυσίες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που έπεσαν για την Ελευθερία της Πατρίδος . Τα Ιερά Σύμβολα των Ελλήνων όπως η Γαλανόλευκη μας έδωσαν Κουράγιο σε Δύσκολους Καιρούς και μας Κράτησαν Όρθιους σε χρόνια Σκλαβιάς και Φυλακής . Συγχαρητήρια Δημήτρη Οικονόμου . ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επ' αυξάνω φίλε συνοδοιπόρε Παναγιώτη.
      Η ΣΗΜΑΙΑ κυματίζει πάντα προπορευόμενη στην κεφαλή του στρατεύματος!
      (Α)

      Διαγραφή
    2. ΑΡΚΑΔΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ;

      Διαγραφή
    3. Άσε ρε Παναγιώτη να μιλήσει κανένας άλλος. Γλύψιμο από πάνω μέχρι κάτω στον Λιάκουρα. Κράτα και λίγο τα προσχήματα.

      Διαγραφή
    4. Ρε παιδιά μην ασχολείστε με τον Αρκαδα... Είναι βλαμμένος

      Διαγραφή
    5. Είναι βέβαιο ό,τι "Βλαμμένος" ΔΕΝ είναι ο ΑΡΚΑΔΑΣ!
      Εσύ που τον αποκαλείς έτσι, έχεις "ψαχτεί...;"
      Ο ΑΡΚΑΔΑΣ είναι φλογερός Πατριώτης, είναι Έλληνας και αγαπάει τον τόπο του όσο λίγοι, πολύ λίγοι!
      Αν δεν συμφωνείς μαζί του είναι άλλο θέμα. Έτερον εκάτερον.
      Οφείλουμε όμως όλοι να σεβόμαστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ως το υπέρτατο σύμβολο του ΈΘΝΟΥΣ και της φυλής, διότι η ΣΗΜΑΙΑ είμαστε εμείς οι ίδιοι και η Εθνική μας υπόσταση!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    6. ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΑΡΚΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ...

      Διαγραφή
    7. ΡΕ ΓΙΔΙ ΓΥΦΤΟΥΛΑ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ; Γιατί δεν του τα λες επώνυμα ;

      Διαγραφή
    8. Οφείλω να σου πω Μπράβο, που σέβεσαι κι'εσύ την Ελληνική Σημαία και την έχεις αναρτημένη στην οικία σου!
      Τον ίδιο ειλικρινή σεβασμό έχουμε και οι υπόλοιποι για το ΣΥΜΒΟΛΟ του ΕΘΝΟΥΣ!!!
      Ο ΑΡΚΑΔΑΣ, είναι και αυτός ένας Πατριώτης, που ανεξάρτητα με το αν συμφωνούμε ή όχι μαζί του για επί μέρους θέματα, οφείλουμε να παραδεχθούμε ό,τι αγαπάει την ΠΑΤΡΙΔΑ και να του αναγνωρίσουμε το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, χωρίς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς...
      Το ίδιο ισχύει και για τον Δ.Οικονόμου που είχε την παρρησία να κοινοποιήσει μία συμβολική πράξη,(και μπράβο του)όταν "κάποιοι άλλοι" την ίδια στιγμή, χλευάζουν δημόσια την γαλανόλευκη, την ποδοπατούν, την καίνε και "υπερηφανεύονται" γι'αυτό, χαρακτηρίζοντας τους εαυτούς τους ως..."επαναστάτες και αντιφασίστες"!!!
      Την ταπεινή μου γνώμη εξέφρασα και ελπίζω να μην έθιξα κάποιον άθελά μου.

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    9. Ο "ΑΡΚΑΔΑΣ" γνωστός γλύφτης του Αποστολόπουλου σε όλο το Χολαργό κάνει και σχόλια. Από τις τόσες κωλοτούμπες που έκανες δεν σου πιάστηκε η μέση ; Ξεκίνησες από το ΚΚΕ μετά πήγες στο ΠΑΣΟΚ και τώρα το παίζεις δεξιός πατριώτης. Πές τα σε κάποιον που δεν σε ξέρει. Οι πιο πολλοί στο Χολαργό μόλις γυρίσεις πλάτη σε φασκελώνουν.

      Διαγραφή
    10. Κώστα [σχολιαστή 10.20] οι βρισιές και οι κατηγορίες δεν θα έχουν καλή κατάληξη . Σε ξέρουν αρκετοί . Στην Περικλέους κάθε Κυριακή μας έχεις πρήξει τα αρχίδια . Βρίζεις τους πάντες . Φωνάζεις δυνατά και σε ακούνε όλοι . Παλιά έλεγες για πατσουρογκόμενες και πολλά για όλους ..........

      Διαγραφή
    11. Εάν εννοούμε τον ίδιο υβριστή πρέπει να είναι αυτός που συνωμότησε και έσκαψε τον λάκκο του Νικολάου . Αυτός και την παρέα του ακόμη τους βρίζει πισώπλατα . Μιλάμε για μεγάλο νούμερο . Είναι αυτός που μας έλεγε Ναζί τότε με τον Μέγα Αλέξανδρο .

      Διαγραφή
    12. Ο ανεπάγγελτος μοιράζει εφημερίδες κάθε Κυριακή σε όλες τις καφετέριες της Περικλέους και μάλιστα εφημερίδες που δεν έχουν καμμία σχέση με την πόλη μας. Βρίζει επειδή μόνο αυτό ξέρει. Από πίσω όμως έχει καταντήσει το δεξί χέρι του Λιάκου. Σε έχουν μάθει όλοι στο Χολαργό και δεν έχεις την παραμικρή υπόληψη. Καραγκιοζάκος έχεις καταντήσει.

      Διαγραφή
    13. Των Εφιαλτών η δόξα πάντα είναι προσωρινή , γιατί η Νέμεσις θα έλθη και θα είναι αυστηρή .

      Διαγραφή
    14. Άσε ρε Πανάρα που μας έμαθες και γνωμικά αφού δεν ξέρεις ούτε να μιλήσεις.

      Διαγραφή
    15. ΑΡΚΑΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ: ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

      Διαγραφή
    16. ΕΝΑΣ ΡΕΖΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
    17. Αλεξόπουλε σε μάθαν όλοι πόσο γλύφτης είσαι. Δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά. Τουλάχιστον μη τον βρίζεις τον Λιάκο. Όπου νάναι θα σε διορίσει.

      Διαγραφή
  4. Απορώ ποιά μάνα γέννησε έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζει καραγκιοζιλικι την έπαρση της σημαίας !! Μπράβο Οικονόμου κι ας είμαι ιδεολογικά σε άλλο πολιτικό στρατόπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καραγκιόζης είσαι μόνο εσύ "7,32". Όνειδος του προαστίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στον Δημήτρη Οικονόμου !! Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του όλοι !! Να ξεφτιλίσουμε τους αναρχοκομουνιστές που θα ήθελαν τη σημαία της Σοβιετίας αντί της Ελληνικής. Έξω τα κουμούνια από την πατρίδα μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ (Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ)... ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΚΥΡ ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ... ΝΤΡΟΠΗ... ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχομαι στα Εθνικά θέματα να υπάρχει Εθνική ομοψυχία και όλοι να δείχνουν σεβασμό στα Ιερά της Πατρίδος μας . Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χλευάζει την Σημαία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χλευαζουμε τη σημαια. Τον Οικονομου χλευαζουμε...

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς ο ένας χλευάζει τον άλλον και μετά μας φταίει η Μέρκελ .

      Διαγραφή
    3. Ποια Μερκελ ρε φιλε....... η σημαια του δοπαπ έγινε αντίσταση στους Γερμανους τι άλλο θα ακουσουμε και θα δουνε τα ματακια μας. Πατε καλα ή χρησιμοποιειτε το ταλαιπορημενο λαο για να τον παραμυθιαζετε..... λαμογια μαζευτειτε

      Διαγραφή
    4. ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΠ Η ΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ... ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    5. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ .

      Διαγραφή
  9. Σε κάθε σπίτι πρέπει να κυματίζει υπερήφανα η Ελληνική Σημαία . Η Σημαία ενώνει όσους έχουν Ελληνική Ψυψή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάθε Δημόσιο πρόσωπο κρίνεται από τις πράξεις του . Αυτό που έκανε ο Οικονόμου ήταν σωστό . Ας κάνουν το ίδιο και οι άλλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω μια πρότασε προς ΟΛΟΥΣ . Μία φορά τον μήνα , μία Κυριακή πρωί , να κάνουμε ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στο Δημαρχείο όπως στο Υπερήφανο Νησί στην Χίο και να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο . Ποιός θα το κάμει αυτό , ποιός έχει το θάρρος και το Κουράγιο να κάνει την πρόταση αυτή ; Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται Έλληνες που θα την κρατήσουν Όρθια σε Δύσκολους και Σκοτεινούς Καιρούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι λοιδωρούν την Σημαία είναι ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . Η πρόταση για έπαρση της Σημαίας μια φορά το μήνα στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού είναι καταπληκτική ιδέα με παρουσία όλων των παρατάξεων και πλήθους κόσμου . Αυτό γίνεται σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Σημαία των Ελλήνων .... Αυτό είναι το Ιερό πανί το Γαλανό και το άσπρο κομμάτι από Ανοιξιάτικο και Ξάστερο Ουρανό .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τη σημαία την έχουμε στην καρδιά και στη ψυχή μας και δεν εξαρτάται από το μέγεθος πόσο Έλληνες είμαστε. Είναι κρίμα να χρησιμοποιούμε τη σημαία για προβολή και ατομική ανύψωση! ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο μεγαλύτερη είναι η σημαία τόσο μικρότερος φαίνεται εκείνος που την κρατά...

      Διαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ..........;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΔΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΔΙΑ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οικονόμου εισαι ευπατριδης.Κανε επαρση κάθε μήνα μάζι με τον Ηλία μας. Οι Χολαργίωτες σας στηρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκαν και τα τσιράκια του Βλαχοδήμαρχου να υποστηρίξουν τον Λιάκουρα. Ο Μητσάρας είχε τα αρχίδια να του πει και μια κουβέντα παραπάνω και να διαφωνήσει ανοιχτά μαζί του και μπράβο για την κίνηση με τη σημαία. Οι υπόλοιποι μείνετε στο γλύψιμο του πιο άχρηστου δήμαρχου όλων των εποχών.

      Διαγραφή
    2. Ευκαιρία ήθελαν τα σκουπίδια για να ξεφτηλίσουν την Σημαία .

      Διαγραφή
    3. Υποστηρίζουμε μία ενέργεια φιλοπατρίας και την ΣΗΜΑΙΑ!
      ΟΧΙ τον ``Λιάκουρα΄΄!
      Αυτός είναι "τελειωμένος" από το 2016...και έως το 2019 θα είναι και "εξαφανισμένος...!"
      Αυτό όμως, δεν σημαίνει ό,τι δεν πρέπει να επιβραβεύουμε προσωπικές πρωτοβουλίες δημοτικών συμβούλων από οιανδήποτε πλευρά και αν προέρχονται...
      Συνεπώς, μην "κατηγορείς" συλλήβδην τους σχολιαστές, φίλε 11:05μ.μ.

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    4. Πήγαινε στον 10.52 φίλε ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ το σχόλιο μου. Εσένα όπως και τους περισσότερους σε εκτιμώ επειδή είσαι από τους λίγους αληθινούς Ελληνες Πατριώτες.

      Διαγραφή
  18. Συγχαίρω τον Οικονόμου που αντικατέστησε την παλιά σκισμένη σημαία του ΔΟΠΑΠ με καινούρια αλλά διαφωνώ που το κοινοποιήσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσοι από αυτούς που βρίζουν την Σημαία έχουν γράψει ένα άρθρο η κάποιο σχόλιο εναντίον της σημερινής σιχαμερής αριστερής κυβέρνησης συριζα λαθρομεταναστών ; Δυστυχώς κανείς .

      Διαγραφή
  19. Τη Σημαία μας την τιμούμε από όποιον και αν προέρχεται αυτή η τιμή. Δεν μπορούμε όμως να μη θίξουμε το θέμα του δημάρχου. Ο Λιάκουρας είναι ο πιο άχρηστος δήμαρχος όλων των εποχών. Έχει 20 εκατομμύρια στο ταμείο και αυξάνει δημοτικά τέλη βάζει εισιτήριο στους μαζικούς δρόμους αντοχής βάζει υποχρεωτική συμμετοχή στους παιδικούς σταθμούς. Τα φράγκα τα φυλάει για τις προεκλογικές του φανφάρες. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ . ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σώπα ρε !! Δηλαδή για να γράψουμε ένα σχόλιο πρέπει να έχουμε πτυχίο Πανεπιστημίου ? Οι αγράμματοι δηλαδή απαγορεύεται να γράφουν ? Βάλε τα πτυχία σου εκεί που ξέρεις και σκάσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ........ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε Γιώργο (Ανδρόνικε) συμφωνώ μαζί σου με το σχόλιο σου ότι η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ . Οι θέσεις σου και τα γραφόμενα σου δείχνουν αγάπη στην Πατρίδα και Σεβασμό στις Παραδόσεις . Η Πατρίδα μας περνάει δύσκολες μέρες και χρέος όλων μας είναι να κρατήσουμε την χώρα μας ΟΡΘΙΑ . Δεν πρέπει να μας ισοπεδώσουν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ του Γένους μας . Συγχαρητήρια φίλε Γώργο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ομοψυχία Έλληνες . Ομοψυχία αλλιώς θα μας φάνε τα κουμμούνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να Υπερασπίζω με Πίστιν και Αφοσίωσιν, Μέχρι Τελευταίας Ρανίδος του Αίματός μου, τας Σημαίας . Να Μην τας Εγκαταλείπω , Μηδέ να Αποχωρίζομαι Ποτέ απ Αυτών .......... Έφεδρος Καταδρομέας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τάσσομαι αναφανδόν, υπέρ της προβολής της Επάρσεως της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ και ας "προβάλλεται" και αυτός που το πράττει, παρά την..."προβολή-προσβολή"(από τα ΜΜΕ) της καιόμενης και ποδοπατούμενης Σημαίας από αναρχοάπλυτους αριστερομπαχαλάκιδες και τους επήλυδες Αλβανούς...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ και ο ΑΡΚΑΔΑΣ είναι γνωστοί γλύφτες του Οικονόμου . Βλαμμένοι και οι δύο .

      Διαγραφή
    2. Δεν γνωρίζω αν σου απαντήσει ο Αρκάδας, ή "αν πρέπει" και να σου απαντήσει...;
      Εγώ όμως σαν Ανδρόνικος, απαξιώ "να απαντήσω" στους χαρακτηρισμούς σου!!
      Γενικά μιλώντας όμως, θα πω μόνο αυτό:
      "Στο γήπεδο του ηλιθίου χάνεις με 10-0..."

      Διαγραφή
    3. Ρε "τριοπουλοβεράκια" είσαι ανυπόληπτος.

      Διαγραφή
  28. Η Σημαία μας , το ιερότερο σύμβολο του Έθνους , περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες , τις θυσίες και τις μαρτυρίες της Ελληνικής ψυχής , εκφράζει την Εθνική μας Ενότητα , την θρησκευτική μας πίστη . ενσαρκώνει τα οράματα του Λαού μας για Ελευθερία και Δημοκρατία , εμπνέει και μεταμορφώνει τους πολεμιστές σε Ήρωες και μας ωθεί πιο ψηλά , πάντα μπροστά , μόνο σε Ήρωες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συγχαρητήρια κύριε Βραχιολίδη για το άρθρο σας . Μια μέρα θα πρέπει κάνουμε όλοι μαζί έπαρση της Σημαίας μας στο Δημαρχείο . Ίσως με βρίσει και εμένα ο κατ εξακολούθησιν υβριστής που μολύνει την Πατριωτική ιστοσελίδα σας . Τα περισσότερα σχόλια είναι κόσμια και υπέροχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτός που βρίζει μάλλον θέλει να μας πει ότι όσοι ασχολούνται με Εθνικά θέματα είμαστε φασίστες γι αυτό το κάνει με πολλά σχόλια και συνέχεια . ΝΚ Πλατεία Μεταξά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χαίρομαι όταν βλέπω έξω από τις εκκλησίες μας τον Βυζαντινό Υπερήφανο Θυρεό των Παλαιολόγων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γνωστός δημοσιο - κάφρος είναι ο υβριστής και τον ξέρουμε όλοι. Πέραν του να βρίζει τους πάντες πίσω από την πλάτη τους δεν κάνει τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οέλομε να κάμωμεν Ελληνικόν Πολιτισμόν . Δεν θέλομεν ξένους Πολιτισμούς . Θέλομεν Ευημερίαν οικονομική . Θέλομεν αυτήν η γη να παράγει τα πάντα , να γίνει περιβόλη . Θέλομεν Υπερήφανον Εξωτερική πολιτική . ΘΕΛΟΜΕΝ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΗΓΕΤΗΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ . ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κύριε Βραχιολίδη συγχαρητήρια και από μένα για το πολύ καλλό άρθρο . Εκτός από λίγα κατάπτυστα σχόλια δεκάδες σχόλια υμνούν την Σημαία , τις Παραδόσεις μας και τον Ελληνικό Πολιτισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ψαρώνεις δυο άτομα τα γράφουν όλα :)

      Διαγραφή
    2. Είμαστε δυο είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς . Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ; Η σημαία η ότι είμαστε δυο ; Έλα και εσύ (θα σε δεχτούμε με χαρά) να γίνουμε τρεις .

      Διαγραφή
    3. Θάρθω και θα σας πάρω σουβλάκι και τους δύο παλιοαδερφάρες.

      Διαγραφή
    4. οπα ρε σπαλιάρα να φορέσουμε τσίγκινο να είναι ασσορτί και με το μυαλό που κουβαλάς.

      Διαγραφή
    5. Δεν σε σώζει ούτε ατσαλινο σωβρακάκι. Πλύσου κι έρχομαι λουγκρίτσα.

      Διαγραφή
  35. Και ο κρητήκαρος όταν σήκωσε την Σημαία με κοντάρι το σώμα του στην Κρήτη ένας ήταν αλλά Έλληνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εσύ που βρήκες ευκαιρία και βρίζεις τους άλλους βλαμένους,ξέρεις εσύ,είσαι βλάκας.Ένας από τους πολλούς που σχολιάσαμε ανώνυμα για την σημαία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εάν η γη της Ελλάδας καλλιεργηθεί και αν αυξήσουμε την βιομηχανία μας , η Ελλάς δύναται να διαθρέψει 12 εκατ. κατοίκους . Ούτε σπιθαμή γης δεν πρέπει να μείνει ακαλλιέργητος . Ιωάννης Μεταξάς ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχεις εκτεθεί ως ανώνυμος υβριστής.Γιατί δεν γράφεις με ψευδώνυμο η και με το ονομά σου για να ξέρουμε πάνω κάτω και ποιος είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η Αυτοκρατορική Σημαία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ήταν ο Δικαίφαλος Αετός . Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος έπεσε υπερασπιζόμενος την Τιμή και την Δόξα της Ελλάδος . Η σημερινή Γαλανόλευκος συμβολίζει τον Ουρανό και τον αφρό των κυμάτων της θάλασσας . Οι εννέα λευκές και οριζόντιες λωρίδες αντιπροσωπεύουν τις συλλαβές ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ . Η Γαλανόλευκος Σημαία είναι όμοια με εκείνη του Αυτοκράτορα Νικηφόρου Φωκά . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και Τα Ιερά Τα Πάτρια Τιμήσω Και Μόνος Και Μετά Πάντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και μόνο που η κοινοποίηση του κ. Οικονόμου και η αντίστοιχη ανάρτηση του κ. Βραχιολίδη στο μπλόγκ για την Σημαία "προκάλεσε" 76 σχόλια, τα περισσότερα στην συντριπτική τους πλειοψηφία θετικότατα για την Σημαία μας την γαλανόλευκη, καταδεικνύει ότι η ενέργεια ήταν με θετικό πρόσημο και πέρα ως πέρα σωστή!
    Θλιβερή εξαίρεση ο "γνωστός υβριστής(!)", που δεν κάνει άλλη δουλειά από το να καθυβρίζει και να λοιδορεί όσους έχουν αντίθετη άποψη από την δική του, αλλά και που δεν έχει το "θάρρος" να βγει επώνυμα, ή έστω με "ψευδώνυμο", για να υποστηρίξει τις..."εμπαθείς" απόψεις του!!!
    Θα παραμένει εκτεθειμένος και ανυπόληπτος, για όσο θα κρύβεται πίσω από την "υποτιθέμενη ανωνυμία του..."!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φίλε ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ δεν είναι καθόλου άγνωστος και ανώνυμος. Όλοι τον ξέρουμε στον Χολαργό. Βρίζει τους πάντες από πίσω επειδή δεν έχει τα κότσια να τους βρίσει κατά πρόσωπο. Ειδικά τον δήμαρχο τον βρίζει από πίσω και τον γλύφει όποτε τον δει. Ανευ αξίας και σχολίου άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...γι'αυτό και έβαλα εξ'επί τούτου τα εισαγωγικά στις λέξεις "υποτιθέμενη ανωνυμία", διότι ο ανόητος νομίζει ότι δεν τον γνωρίζουμε!

      Διαγραφή