Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ! ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΣΦΑΖΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Δείτε τη Χαρά Καφαντάρη πώς έχει γίνει από το πολύ φαΐ! Τρώει τον ....

άμπακο από τότε που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα που έχει μπουκωμένο το στόμα της, προφανώς δεν έχει πρόβλημα να ...σφάζει τις συντάξεις και τους μισθούς του λαού. Μάλιστα μην νομίζετε ότι έχει πρόβλημα να ψηφίσει τα νέα μέτρα που έρχονται από την κυβέρνηση, με νέα σφαγή στις συντάξεις του λαού και συντριβή του αφορολόγητου! 

3 σχόλια:

  1. Μην της δίνετε "αξία", ασχολούμενος με το άτομό της...
    Απαξιώστε την και αγνοήστε την εντελώς, σαν να μην υπήρξε ποτέ.
    Άλλωστε, όποιος είχε κάποιου είδους διάλογο μαζί της στο παρελθόν, έχει "ιδίαν αντίληψιν περί του επιπέδου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά Καφαντάρη....ΕΓΓΥΗΣΗ(!!!!)ρεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι από το πολύ "φαϊ" κε εκδότα...
    Είναι "φούσκωμα" από τις στεναχώριες και το "φαρμάκι" που την ποτίζουν οι αχάριστοι Έλληνες, που δεν εννοούν να καταλάβουν οι άθλιοι, ότι σκίζεται για το..."καλό μας"!!!
    Μην ακούς κανέναν "χαρούλα", εγώ αν σε πετύχω πουθενά, θα σου δώσω τα...συγχαρητήριά μου για ό,τι έχεις κάνει για μας και θα σε "ενθαρρύνω" να ψηφίζεις ό,τι μνημόνια φέρνει στην βουλή αυτό το καλό παιδί, ο "πρωθυπουργός μας..."!
    Το ίδιο έκανα και με τον Πετρόπουλο, ναι ναι, εγώ ήμουν αυτός που του ζήτησε να αυξήσει τις εισφορές κι'άλλο, γιατί είναι λίγα αυτά που μου λέει να πληρώνω...
    Και μία συμβουλή, είμαι της άποψης να κάνετε τώρα εκλογές, που είστε στα..."χάϊ σας", για να κρατήσετε τα ποσοστά σας εκεί στο 36%.
    Τριάντα έξι θα είναι σίγουρα...τώρα αν είναι επί της εκατό ή υπό του μηδενός δεν το γνωρίζω...σ'αυτό το σημείο θόλωσε λίγο η μαντική σφαίρα και δεν διέκρινα καλά...
    "γούτσου-γούτσου"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή