Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Αγαπητέ κ. Βραχιολίδη,

μολονότι δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω δημόσια -ούτε ασφαλώς αναζητώ την παραμικρή προσωπική προβολή-
σας επισυνάπτω προς δημοσίευση μιαν ανοιχτή επιστολή προς τους Δημότες Παπάγου Χολαργού, με απόλυτο σεβασμό στο προσωπικό πολιτικό κριτήριο των συνδημοτών μας.
Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση.
Με εκτίμηση,

Δρ. Χρ. Τερζής
Ιστορικός των επιστημών – Αρχαιομουσικολόγος
Επιστημονικός Συνεργάτης Ακαδημίας Αθηνών



Ανοιχτή Επιστολή προς τους Δημότες Παπάγου – Χολαργού

Χολαργός 16-5-2014
Αγαπητοί συνδημότες,
Είναι ομολογουμένως δύσκολο να πείσεις λέγοντας την αλήθεια. Ορισμένοι θά 'λεγαν αδύνατον. Άλλωστε, η ιστορία έχει δείξει ότι στην πολιτική υπάρχουν τα πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, κι εκείνα που γίνονται αλλά δεν λέγονται. Κυρίως, όμως, γιατί ο απλός, καθημερινός πολίτης έχει εξαπατηθεί από την εικόνα, έχει υποστεί την ανεπάρκεια και την ανοησία, έχει προδοθεί από την υποκρισία, έχει ατιμαστεί από την αλαζονεία. Αποφασίζει να απέχει από τα κοινά. Επιλέγει να πορευτεί με τις δικές του δυνάμεις, γνωρίζοντας ότι το πολιτικό κατεστημένο θα βρίσκεται πάντοτε απένταντί του. Αποτέλεσμα; Το πολιτικό σύστημα κυριαρχεί και ο φαύλος κύκλος επαναλαμβάνεται.
Είναι πραγματικά άδικο, ο τόπος που γέννησε τη Δημοκρατία, να στερείται πολιτικών ανδρών. Να μην διακρίνει τον καλύτερο. Να μην προκρίνει τον ικανότερο. Γιατί πάντα υπάρχουν τα ικανά, έντιμα και ανιδιοτελή πρόσωπα, αλλά, μπορεί κανείς να τα εντοπίσει μονάχα αν ψάξει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, έξω από το σκηνικό που πολύ προσεκτικά στήνει πάντοτε στις μέρες πριν από τις εκλογές το πολιτικό κατεστημένο.
Στο Δήμο μας, ανάμεσα στους εννέα υποψηφίους για το αξίωμα του Δημάρχου, υπάρχει ένας, κατά την εκτίμησή μου, πολιτικός άνδρας που διαθέτει τις ικανότητες, το δυναμισμό, αλλά και το πολιτικό ήθος να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Δεν διστάζει να συγκρουστεί με τοπικά συμφέροντα, να τσαλακώσει την εικόνα του προκειμένου να πείσει για το κοινό συμφέρον. Δεν αναζήτησε το γυαλιστερό προσωπείο που θα μπορούσε εύκολα να αγοράσει από τους επικοινωνιολόγους. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζουμε το δικό μας αυθεντικό πρόσωπο. Είναι δημοκράτης, κινείται με κριτήριο τη δικαιοσύνη. Μιλά λίγο, με λόγο μεστό και τεκμηριωμένο. Ακούει πολύ. Είναι ο πολιτικός άνδρας της σύνθεσης, όχι της επιβολής της μιας γνώμης. Επέλεξε τους συνεργάτες και συμπαραστάτες του στη διεκδίκηση της δημοτικής μας αρχής με γνώμονα την ικανότητά τους να προσφέρουν. Δεν συμβιβάστηκε και δεν έκανε συναλλαγές με τους λεγόμενους "πολιτικούς παράγοντες" που θέλουν να πιστεύουν ότι ελέγχουν τους πολίτες με τάχα τες δικές τους προσωπικές ψήφους. Είναι εδώ για μάς, για όλους εμάς.

Αυτός ο πολιτικός άνδρας που με την ψήφο όλων μας, μπορεί αύριο να γίνει ο Δήμαρχός μας είναι ο Γιάννης Κεχρής. Ας κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά. Με την εμπιστοσύνη μας, με την αυριανή ψήφο μας στο πρόσωπό του, ας δώσουμε πνοή στον όμορφο Δήμο μας.

3 σχόλια:

  1. ευτυχως που δεν παρεμβαινεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τί κάνει αυτός ρε Μάκη ; Παρεμβαίνει, όπως λες εσύ, ή δεν παρεμβαίνει όπως λέει αυτός ; Για κάνε μια παρέμβαση να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ρε το μπαγάσα !!! ^^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσοτερο γυαλιστερο προσωπειο απο τον Κεχρη δεν εχει κανενας. Μεσα στη γκλαμουρια ειναι ρε φιλε ο δικος σου, μας δουλευεις καταμουτρα η μου φαινεται. Οσο για τους συνεργατες με διαθεση για προσφορα τα βλεπιυμε τα καζαντια του αν κρινω απο τον Τουτουζα που μονο την παρτη του και τις γκομενιτσες του κοιταζει. Ασε μας ρε μαγκα που κανεις και παρεμβαση . Ανοιξε τα ματια σου και ασε τις παρεμβασεις. Μπορει να γουσταρεις να εισαι προβατινα αλλα μην κανεις και "παρεμβασεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή