Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΑΥΡΙΟ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αύριο θα αναρτήσουμε νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την πρωτοφανή για τα δεδομένα του Παπάγου-Χολαργού, κεντρική-προεκλογική ομιλία του Ηλία Αποστολόπουλου. 

5 σχόλια:

  1. Στις αυριανές θα έχεις προσθέσει με φώτοσοπ κόσμο και στα άδεια καθίσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η γκλαμουριά πάντως δεν είναι νέα ιδέα. αμερικάνικη πατέντα του 50 θύμισε η προεκλογική ομιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κηπούπολη Παπάγου υποδέχεται με κηπευτικά τον επίδοξο κηπουρό στο κηποθέατρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε μας ρε Λιακουρα που μαζεψες 1300 ατομα. Το κηποθεατρο χωρα 700 . Οι υπολοιποι πανω στα δεντρα ηταν ; Αλλα λογικο ειναι ο Μακης να γαργαλαει τα νουμερα συμφωνα με τα φραγκακια που παιρνει. Δε βαριεσαι , μεχρι τη Κυριακη θα χαιρεσαι. Μετα θα πινεις τη φραπεδια σου παρεα με τον Αυγουροπουλο στο καφε του Δεληγιαννη και θα αναλυεις τους λογους που ο Νικολαου βγηκε δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον αριθμό των θέσεων που αναφέρεις και μόνο, αποδεικνύεται ότι δεν έχεις καμία επαφή με την πόλη και το μόνο που δείχνεις είναι το πόσο "αβανταδόρος" του Νικολάου είσαι. όποτε θες, βάζεις ένα 500αρικάκι ευρώ για στοίχημα και πάμε μαζί και μετράμε τις θέσεις μία-μία. Αν βγουν 700 κερδίζεις επί τόπου ένα 1000αρικάκι. Α, και που 'σαι.. σου χαρίζω και καμιά 200αριά... Λοιπόν, έχεις .............????? Πάμε όποτε θες, αν είναι κάτω από 1000 παίρνεις 1000, αν είναι πάνω από 1000 χάνεις 500!!
      Μέσα ή κο κο κο?????

      Διαγραφή