Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

“Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! Ο ΠΑΠΑΓΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Κεχρή. Στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου, εκατοντάδες συμπολίτες μας έδωσαν το δυναμικό παρόν στην  πρόσκληση για αλλαγή σελίδας στον Τόπο μας.
Μουσική, χαμόγελα και φωτογραφίες δημιούργησαν κλίμα γιορτής. Ο κόσμος δεν σταματούσε να χειροκροτεί και να επευφημεί.

Ο Γιάννης Κεχρής, σε μία επιβλητική εμφάνιση, ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσει τον Δήμο μας. Με σχέδιο, όραμα και με μοναδικό κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ξεκαθάρισε ότι μοναδικοί του αντίπαλοι είναι όσοι πολιτεύονται με βάση το φαίνεσθαι και όχι το είναι. Δεσμεύτηκε να ξαναδώσει νόημα στην πολιτική ζωή του Τόπου μας.



Κυρίες και Κύριοι, το μήνυμα είναι σαφές : ο Γιάννης Κεχρής ως μαραθωνοδρόμος θα τερματίσει πρώτος! 

5 σχόλια:

  1. Ο Bill Clinton μαζι με την Hillary ευχαριστουν τον κοσμο αγκαλιασμενοι για την προσελευδη τους . Καλα ρε φιλαρακι τοσο ψωναρα δεν υπαρχει πλεον. Δημαρχος θα εκλεγεις ,λεμε τωρσ, οχι πλανηταρχης. Αν σε εχει καβαλησει απο τωρα φαντασου τι θα σου κανει αργοτερα !! Α χαχαχαχα την εσκισε τη γατα ο γιατρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΗ ΟΧΙ ΤΟ ΝΤΕΚΑΠΑΖ . ΕΛΕΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας γιατρος, ενας στρατιωτικος, ενας δημοσιογραφος, ενας ανεπαγγελτος. Ποσο ζωα θα πρεπει να ειμαστε για να ψηφισουμε τον καθε ασχετο ψωνισμενο για δημαρχο. Ακομα και οι νομαδες της Σαχαρας διαλεγουν για φυλαρχο αυτον που καβαλαει καλυτερα την καμηλα. Εμεις αφου φαγαμε για πεντε γενιες εναν ναυτη στη πλατη , τωρα καλουμαστε να ξαναδιαλεξουμε αρχηγο της φυλης αναμεσα σε εννια εξωγηινους. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τούτουζας πρώτη γραμμή για να μην ξεχνάμε ότι είναι και από τους λίγους που έχουν ακουστεί για μεγάλα σκάνδαλα στο Χολαργό. Πήρε ο Κεχρής την παρέα του από τον Νικολάου και είπε να κατέβει και αυτός δήμαρχος. Λες και ο Νικολάου μόνος του έκανε όλες τις αθλιότητες στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τον χαιρετσι ο γιατρος . Ολα τα χοντρολαμογια στη στανη . Εκκρεμει εισαγγελεας για τον Μητσαρα που ερχεται οπου ναναι . Ηθελα ναξερα ο γιατρος τοσο στοκος ειναι που δεν γνωριζει οτι εκτιθεται με τετοιους τυπους στο συνδυασμο του . Τωρα θα μου πεις ο αλλος που εχει τη Μιμη καλυτερος ειναι; Πολυ γελιο αυτες οι εκλογες , ουτε θεατρο καραγκιοζη να ητανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή