Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ ΕΜΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η Ελλάδα παραδίδεται στους μουσουλμάνους από την κυβέρνηση Σαμαρά. Τεράστιες εκτάσεις βγαίνουν στο σφυρί προς τους ιδιώτες. Οι πρόσφατες περιπτώσεις του «Αστέρα Βουλιαγμένης» και του Ελληνικού δείχνουν το τι θα επακολουθήσει. Το σχεδιαζόμενο μάλιστα νομοσχέδιο για το ξεπούλημα των ελληνικών παραλιών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, θα ολοκληρώσει το έγκλημα σε βάρος του λαού και του τόπου. Άραβες μουσουλμάνοι και Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες θα αρπάξουν τα μεγαλύτερα φιλέτα, σε τιμές εξευτελιστικές. Και αφού πλέον οι εκτάσεις αυτές θα τους ανήκουν, θα αρχίσουν να υψώνουν τον ένα μετά τον άλλο  τούς μιναρέδες! Σε λίγα χρόνια τα αεροπλάνα που θα πετάνε από την Ελλάδα θα βλέπουν χιλιάδες μιναρέδες και –φευ- δεν θα αργήσει η εποχή που θα λένε: «Ήρθαμε σε μια μουσουλμανική χώρα»! Αυτός άλλωστε είναι ο βασικός στόχος των ισλαμιστών: να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη και την Ελλάδα!
Και ενώ στη δόλια Πατρίδα μας κυριαρχούν  πολιτικές υποδούλων ραγιάδων απέναντι στους… Οθωμανούς, την ώρα που οι ρεπούσιες λογικές περί συνωστισμού διακορεύουν την ελληνική ιστορία,  οι Τούρκοι μετατρέπουν σε τζαμί την Αγία Σοφία!  Ο ναός-σύμβολο της Ορθοδοξίας γίνεται τζαμί χωρίς καμία διαμαρτυρία από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης!
Ο Τούρκος βουλευτής Burdur, Χαμί Γιλντιρίμ, κατέθεσε στην τουρκική βουλή σχετικό νομοσχέδιο για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εν όψει και της προσευχής που προτίθεται να κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 29 Μαΐου, επέτειο της άλωσης, μιμούμενος τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, 80 χρόνια μετά την ανακήρυξη της Αγίας Σοφίας σε μουσείο, με το νομοσχέδιο αυτό που κατέθεσε ο Τούρκος βουλευτής επανέρχεται στη μουσουλμανική της ταυτότητα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι Τούρκοι, αδιαφορώντας για όποιες διεθνείς αντιδράσεις υπάρξουν για τη νέα τους πρόκληση.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το νομοσχέδιο έχει τρία βασικά άρθρα:
1) Η Αγία Σοφία θα ανοίξει τις πύλες σαν μουσουλμανικό τέμενος στην μουσουλμανική λατρεία.
2) Η απόφαση της μετατροπής της σε μουσουλμανικό τέμενος θα τεθεί σε ισχύ αμέσως μετά την επίσημη δημοσίευση του νομοσχεδίου.
3) Η εκτέλεση της απόφασης θα γίνει από το υπουργικό Συμβούλιο. Ο Τούρκος βουλευτής αιτιολογώντας την απόφαση του να καταθέσει το νομοσχέδιο μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, επικαλέστηκε ιστορικούς λόγους και φυσικά αναφέρθηκε στην ιστορική κίνηση του Μωάμεθ του Πορθητή ο οποίος μόλις εισήλθε νικητής στην Κωνσταντινούπολη κατευθύνθηκε στην Αγία Σοφία και εκεί τέλεσε τη πρώτη μουσουλμανική προσευχή ανακηρύσσοντας το ναό σε μουσουλμανικό τέμενος.

Οι εδώ …ραγιάδες, παρά τα όσα χυδαία και προσβλητικά διαπράττουν σε βάρος της Ορθοδοξίας και του ελληνισμού, οι Τούρκοι, προχωρούν ακάθεκτοι τόσο στη δημιουργία τζαμί στην Αθήνα, ενώ δεν λείπουν άνθρωποι σαν τον Καμίνη που θα ήθελε ακόμη και 5 τζαμιά να αναγερθούν στον δήμο της Αθήνας!

ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Ο συμπολίτης μας Βασίλης Μακρής κατέθεσε τις εκπληκτικές απόψεις του στο voloudakis.blogspot.com για το πώς και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να ανεγερθεί τζαμί στην Αθήνα. Απαγορευτικοί ουσιαστικά όροι, αλλά πού να τους εφαρμόσουν οι δικοί μας εθελόδουλοι! Ιδού:   
"Φαίνεται ότι ζούμε στο βασίλειο του παραλόγου. Δεν εξηγείται αυτή η πείσμων προσκόλληση των «διαχειριστών» των δημοσίων πραγμάτων, στο να εφαρμόσουν έναντι  οιουδήποτε τιμήματος την απαίτηση να κτισθεί μουσουλμανικό τέμενος σε έκταση του Ελληνικού Δημοσίου και μάλιστα με δαπάνες του Ελληνικού Δημοσίου. Και εδώ μάλιστα πρόκειται για ήδη εκχωρηθείσα έκταση του Προμηθευτικού Οργανισμού του Πολεμικού Ναυτικού στον Βοτανικό. Ουδέποτε η ελληνική ομογένεια στη Δυτική Ευρώπη, στην Αυστραλία, αλλά και στις Η.Π.Α. οικοδόμησε του Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς, όπου λειτουργείται και εκκλησιάζεται, με την απαίτηση να της χαρισθούν οικόπεδα, και να της κατασκευάσουν ναούς δαπάναις των χωρών στις οποίες ζουν και εργάζονται. Ίδρυσαν συλλόγους, αγόρασαν εκτάσεις με δικά τους χρήματα και διευθέτησαν τις διαδικασίες σεβόμενοι πλήρως τις νομοθεσίες των αντίστοιχων χωρών. Είτε πρόκειται για τον Άγιο Στέφανο Παρισίων, είτε για την Αγία Σοφία του Los Angeles κλπ.

Έτσι για να θέσουμε τα πράγματα σε μια λογική διευθέτησης πλήρως εναρμονισμένης  με τα πνευματικά θέσμια, τα εθνικά δίκαια και τα κοινωνικά συμφέροντα, έχουμε να πούμε τα ακόλουθα: 


Η οικοδόμηση μουσουλμανικού τεμένους είναι θεμιτή μονό υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις
  1. Ίδρυση σωματείου ή συλλόγου από φυσικά πρόσωπα που νομίμως ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, με κύριο σκοπό την οικοδόμηση του μουσουλμανικού τεμένους.
  2. Το σωματείο αυτό θα αγοράσει την έκταση που είναι απαραίτητη για την κατασκευή του μ.τ., σε μέρος και χώρο που θα υποδείξουν οι Ελληνικές Αρχές και με την απαραίτητη συγκατάθεση του οικείου Ορθόδοξου  Μητροπολίτου.
  3. Οι δαπάνες που θα  απαιτηθούν για την κατασκευή, θα βαρύνουν το σωματείο (δηλ. τους μουσουλμάνους)και σε καμιά περίπτωση δεν θα βαρύνουν το Ελληνικό Δημόσιο.
  4. Ο χώρος και η έκταση όπου θα οικοδομηθεί το μ.τ. θα υποδειχθεί από το Ελληνικό Δημόσιο. Σε κάθε περίπτωση όμως, όπου υποδειχθεί, δεν θα απέχει λιγότερο από τρία χιλιόμετρα από Ορθόδοξο Ιερό Ναό, Ιερά μονή ή Δημόσιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
  5. Θα τηρηθεί απαρέγκλιτα η κείμενη πολεοδομική νομοθεσία και δεν θα επιτραπεί πρόσθετη κατασκευή μιναρέ, αφού δεν θα έχει νόημα η πρόσκληση για «προσευχή» του μουεζίνη σε χώρο στον οποίο και κυριαρχούν και πλειοψηφούν οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
  6. Θα ιδρυθεί θεσμοθετημένα πλέον από τις Ελληνικές Αρχές, Ειδική Επιτροπή  Ελέγχου, έργο της οποίας θα είναι η διευθέτηση της λειτουργίας του μ.τ., η διαχείριση των οικονομικών, η τήρηση των φοροδοτικών και φορολογικών υποχρεώσεων προς το Ε.Δ., ο διορισμός των θρησκευτικών λειτουργών, η πρόσληψη του απαραίτητου διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, καθώς και η τήρηση της εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Στην σύσταση της εν λόγω επιτροπής θα μετέχουν μόνιμα εκπρόσωπος του Ε.Δ., Ανώτατος Λειτουργός της Ελληνικής Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος του Σ.Ο.Λ.,  εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκπρόσωπος της Τοπικής Περιφέρειας Αυτοδιοίκησης, και τέσσερις εκπρόσωποι των μουσουλμάνων, που συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις προς τούτο. Της Επιτροπής αυτής θα προεδρεύει Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος.
  7. Η Ειδική Επιτροπή Ελέγχου, θα παύει τον θρησκευτικό λειτουργό όταν αυτός θα προβαίνει σε κηρύγματα μισαλλοδοξίας ή θα παρακινεί στην πρόκληση συγκρούσεων και αντιπαλοτήτων τόσο με το τοπικό πληθυσμό όσο και με τα κρατούντα χρηστά ήθη και θέσμια της Ελλάδας.
  8. Η Ειδική Επιτροπή Ελέγχου θα επιτηρεί τις λειτουργίες των παρακολουθημάτων, παραρτημάτων και βοηθητικών εγκαταστάσεων και θα εκδίδει μηνιαίο δελτίο ενημέρωσης στο οποίο θα καταγράφονται όλες οι δραστηριότητες όλων των παραγόντων του μ.τ.
  9. Η Ειδική Επιτροπή Ελέγχου θα έχει το δικαίωμα να διακόπτει την λειτουργία του μ.τ. όταν δεν τηρούνται οι αρχικοί όροι και οι εναρκτήριες προϋποθέσεις και παρεκτρέπεται η κατάσταση από τον ορισθέντα και νόμιμο σκοπό.
  10. Δεν θα επιτρέπεται η πρόσκληση και η μετάκληση θρησκευτικών παραγόντων βεβαρημένων με εγκλήματα τόσο στην χώρα μας όσο και στην αλλοδαπή. Και δεν θα επιτρέπεται επ’ ουδενί η οποιαδήποτε παρενοχλούσα παρέμβαση από χώρες στις οποίες κυριαρχεί ο ισλαμικός ολοκληρωτισμός.
Μπορεί να ηχούν κάπως αυστηρά «κλειστοί» οι όροι που τίθενται για την λειτουργία του μ.τ., αλλά κατά την ταπεινή γνώμη μας, τότε και μόνον τότε θα καταστεί δυνατόν να ελεγχθεί η κατάσταση των δημοσίων πραγμάτων στον τομέα αυτό, ώστε να αποτραπεί η επιθετική εξαλλοίωση του χαρακτήρα της Πατρίδος μας.
Βασίλης Π. Μακρής"
"Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"


3 σχόλια:

  1. Η ανέγερση ισλαμικού Τεμένους (τζαμιού) η πολύ χειρότερα Τεμένων θα νομιποιήση την παράνομη διέλευση και παραμονή όλων των μεταναστών (λαθρομεταναστών) τους οποίους διακινούν τα διεθνή εγληματικά κυκλώματα προκείμενου να τούς χρησιμοποίησουν κατά το δοκούν οι πασχίζοντες να επιβάλλουν την Νέα παγκόσμια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
    *υπουργός κος Παναγιώτης Λαφαζάνης*
    Tετάρτη 13/5/2015 6:20μμ
    http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=234&language=el-GR
    Επικοινωνία με το Υπουργείο
    Το μήνυμά σας έχει σταλεί επιτυχώς. Ευχαριστούμε!

    ΘΕΜΑΤΑ:
    1ον) ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΣ, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏ /
    2ον) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    http://stavretta.blogspot.gr/2015/05/1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
    *υπουργός κος Παναγιώτης Λαφαζάνης*
    Tετάρτη 13/5/2015 6:20μμ
    http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=234&language=el-GR
    Επικοινωνία με το Υπουργείο
    Το μήνυμά σας έχει σταλεί επιτυχώς. Ευχαριστούμε!

    ΘΕΜΑΤΑ:
    1ον) ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΣ, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏ /
    2ον) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    http://stavretta.blogspot.gr/2015/05/1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή