Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΟΥΤΡΑ ΠΡΟΣ ΞΥΔΗ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 10/5/2014 ο κ. Ξύδης ανάρτησε ανακοίνωση, που αφορά την ίδρυση του 6ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Χολαργού και αναφέρει, ότι η Δημοτική Αρχή έκανε τις σχετικές ενέργειες και ότι η κ. Κούτρα δεν έχει καμία σχέση με την ίδρυση του παραπάνω Νηπιαγωγείου.
Η Αλήθεια είναι ότι πράγματι η Δημοτική Αρχή ζήτησε το Δεκέμβριο του 2013 την ίδρυση του 6ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου και του 7ου εξατάξιου Δημοτικού και ό η κ. Κούτρα δεν είχε τη σχετική αρμοδιότητα της Αντιδημάρχου.
Παρ’ότι η κ. Κούτρα δεν είχε τη θεσμική αρμοδιότητα, από ενδιαφέρον για τους Χολαργιώτες, ως απλή Δημοτική Σύμβουλος ενήργησε αυτοβούλως και παρακολούθησε την πορεία του σχετικού εγγράφου, δεδομένου, ότι προϋπήρξε Αντιδήμαρχος Παιδείας και είχε δημιουργήσει και διατηρήσει τις σχετικές προσβάσεις.
Όταν πληροφορήθηκε ότι το σχετικό αίτημα του Δήμου δεν είχε πιθανότητες να εγκριθεί, τότε έκανε την παρέμβασή της.
Την 1/5/2014 με ανακοίνωση η κ. Κούτρα πληροφόρησε τους Δημότες, ό τι ο κ. Υφυπουργός υπέγραψε την ίδρυση του 6ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Χολαργού.
Τότε, ο κ. Ξύδης αιφνιδιάστηκε και με εντολή του η Αντιδήμαρχος κ. Β. Ρετσινιά τηλεφώνησε στο γραφείο του κ. Υφυπουργού, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του κ. Δημάρχου λέγοντας περίπου τα εξής: «Πώς είναι δυνατόν μια απλή Δημοτική Σύμβουλος να γνωρίζει για την ίδρυση του Νηπιαγωγείου Χολαργού και ο κ. Δήμαρχος να μην το έχει πληροφορηθεί;» και φυσικά πήρε την ανάλογη απάντηση!
Με νέα ανακοίνωση στις 8/5/2014 η κ. Κούτρα πληροφόρησε τους Δημότες, ότι η σχετική απόφαση υπογράφτηκε στις 7/5/2014 και από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταΐκούρα.
Σήμερα 10/5/2014 ο κ. Ξύδης απεγνωσμένα προσπαθεί να θολώσει τα νερά, στους Χολαργιώτες, όπως έκανε ανεπιτυχώς και με την υποβάθμιση του Συντελεστή Δόμησης στους Παπαγιώτες.
Ο Δήμαρχος κ. Β. Ξύδης είναι αριστοτέχνης της μισής Αλήθειας, άνετε μπορεί να του απονεμηθεί ο τίτλος του Δόκτωρα της Μισής Αλήθειας.

Αγγελική Κούτρα
Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος
και
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με το Δημοτικό Συνδυασμό
του Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα

2 σχόλια:

  1. Απο πλυστρα σε εκανε αντιδημαρχο και ετσι τον ευχαριστεις. Δεν φταις εσυ αυτοι που σε ψηφισαν φταινε. Καλα κανει ο παπας και σε κυνηγαει . Οχι οτι ο Ξυδης ειναι καλυτερος αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTIDMARXO THN EKANAN OI CHFOI PERIPOY !000 TON ARIUMO KAI OXI O JYDHS O JYDHS DYO TETRAETIES TO 2006-20i0 EGEINE DHMARXOS APO THN K KOYTRA KAI K KOYTAKH KAI APO TON K KOYKH....BGALTE TO SKASMO ΞΟΑΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή