Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ DEBATE ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ"

«Γιατί κρύβεστε κύριε Ζορμπά;»

Tην περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής της Συμμαχίας Ευθύνης και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, με επιστολή του στους συνυποψηφίους του, πρότεινε τη διεξαγωγή ανοιχτού debate στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, για την Τρίτη 13 Μαΐου, έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν από κοντά τις θέσεις των συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο τους.

Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή άνευ όρων από τον κ. Μουστόγιαννη και τον εκπρόσωπο της παράταξης «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή», ενώ ο
κ. Σταθόπουλος διαφώνησε ως προς τη μέρα διεξαγωγής.

Ο κ. Ζορμπάς δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει. Το γιατί στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι πολύ γνωστό.

Γιατί δεν τολμάει να απολογηθεί ενώπιον του κόσμου της Αγίας Παρασκευής για τα όσα συκοφαντικά έχει δηλώσει κατά καιρούς για τον κ. Γιαννακόπουλο και δεν έχει καν την παρρησία να παραδεχτεί ότι έσφαλλε.

Γιατί διστάζει ενώπιον του  κόσμου της Αγίας Παρασκευής να δώσει απαντήσεις για τις απευθείας αναθέσεις.

Γιατί φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί η παντελής έλλειψη προγραμματισμού για το μέλλον, καθώς, αφού επιχείρησε να οικειοποιηθεί όλα τα έργα που κληρονόμησε έτοιμα προς υλοποίηση από τον κ. Γιαννακόπουλο, τώρα που χρειάζεται σχεδιασμός, διεκδίκηση, πλάνο δεν ξέρει τι να κάνει.

Γιατί η περιφρόνησή του προς τους πολίτες δεν είναι κάτι καινούριο αλλά χαρακτήρισε όλη του τη θητεία, γεγονός που οδήγησε και στην εγκατάλειψη του από τα σημαντικότερα  στελέχη του συνδυασμού του.

Κύριε Ζορμπά, η διαφάνεια και η λογοδοσία είναι κεντρικές έννοιες στη διοίκηση του Δήμου.

Ευτυχώς που σε λίγες ημέρες τον παραδίδετε.




το Γραφείο Τύπου
της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης
«Συμμαχία Ευθύνης»


1 σχόλιο: